keskiviikko 8. elokuuta 2018

Hydra-Intensive Cooling Masque viilentää ja raikastaa

Nyt, kun helle tuntuu vaan jatkuvan niin kerron iS Clinicalin Hydra-Intensive Cooling Masquesta (95€) joka tekee ihanan vaikutuksen kuumottelevalle iholle. Näin kuumalla on meikin pysyminen vähän haasteellista ja hikoilu aiheuttaa monenlaista vaivaa ihollekin.


Hyrda-Intensive Cooling Masque sopii meikin alle

Tämä iS Clinicalin naamio on geelimäinen ja se kosteuttaa, virkistää ja raikastaa ihoa. Sen voi jättää vaikuttamaan myös yöksi ja pestä pois vasta aamulla. Hydra-Intensive Cooling Masque on aivan
ihanteellinen helleajan meikinpohjustusnaamio. Se supistaa huokoset ja kirkastaa ja tasoittaa ihon värin. Siitä sanotaankin, että se on ammattitason hoitotuote kotikäyttöön. Silloin, kun tiedossa on juhlat ja meikin pitäisi näyttää erityisen hyvältä voi Hydra-Intensive Cooling Masqueta käyttää kolmen päivän hoitokuurina. Iltaisin iho ensin kuoritaan esimerkiksi Daily Microfoliantilla (80€) ja sen jälkeen levitetään paksuhko kerros naamiogeeliä. Nukkumaan mennessä imeytymätön taputellaan pois ja loppu saa jäädä vaikuttamaan. Tämä toistetaan kolmena iltana peräkkäin. Ihohuokoset supistuu ja kosteutus siloittaa pintarypyt ja ihon väri tasoittuu. Näin hoidetulla iholla meikki pysyy hyvin eikä kiillä tai imeydy huokosiin.

Naamio rauhoittaa ruusufinniä

Couperoottiselle ja ruusufinni-iholle Hydra-Intensive Cooling Masque on erittäin hyvä rauhoittaja. Se sisältää runsaasti antioxidantteja ja vihreää teetä jotka toimivat luonnon antibiootin tavoin ja tulehdus vähenee. Naamiossa on myös aloe veraa joka on erittäin kosteuttava ja ihoa parantava raaka-aine. Näin helteellä ihon lämmönsäätely joutuu koville ja pintaverisuonet laajenee voimakkaasti. Pintaverisuonistoon kohdistuva paine lisää couperosaa ja ihon punoitusta. Samoin ruusufinni on pahimmillaan helteellä ja kesän aurinkoaikaan. Hydra-Intensive Cooling Masquen viilentävä ja tulehduksia vähentävä vaikutus tekee ruusufinnille todella. Iho näyttää naamion jälkeen vaaleammalta ja näppyt ja rasvaisuus vähenee. Jatkuvassa käytössä tätä naamiota kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa. Ihon ollessa hankalassa vaiheessa voi tehdä tuon kolmen illan kuurin. Tuosta naamiopurkista tulee noin 15-20 käyttökertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti