tiistai 29. tammikuuta 2019

Atooppisen ihon hoito talvella

Talvi on aina atoopikoille vaikeaa aikaa, kun ihon kuivuus on pahimmillaan. Meillä on ollut vuosikymmeniä vakioasiakkaita joilla on atooppinen iho ja meidän hoidoilla he ovat säästyneet pahimmilta ihottumilta.

Hoitosuositukset päälaelleen

Kymmenisen vuotta sitten ihotautilääkäreiden suositukset atopian hoitoon muuttui täysin. Siihen asti piti vältellä vettä ja suihkussa, tai saunassa ei saanut käydä kuin kerran viikossa. Voin kuvitella, että hikinen iho kutitti ja kirveli vielä enemmän. Suositeltiin, että paksuja perusvoiteita lisättiin moneen kertaan ja mitään ei pesty pois. Nykyisin atooppisen ihon hoito on aivan erilaista. Nyt suositellaan päivittäin parinkymmenen minuutin suihkutusta ihonlämpöisellä vedellä. Hoitovoiteet ovat ohuempia ja niissä on paljon enemmän kosteuttavia aineita. Moni asiakkaani sanoo, että nykyiset ohjeet ovat paljon ihmisystävällisempiä. Vesi vähentää kutinaa ja kirvelyä ja ohuet voiteet imeytyvät paljon nopeammin. Olen hyvin monen asiakkaani kanssa päässyt siihen tilanteeseen ettei ihottumaa tule enää kasvoille tai silmienympärille. Kasvoilla olevat ihottumat ovat monille esteenä sosiaalisiin tilaisuuksiin osallistumisessa. Varsinkin nuoret naiset kokevat kasvojen ihottumat tosi suureksi haitaksi.
                   Meillä on vielä jäljellä muutama tarjouspakkaus iS Clinicalilta ja paketti sisältää 
                     normaalikoikoisen Youth Eye Complex silmänympärysvoiteen, Cleansing Complex
                     puhdistusgeelin matkakokoisena ja Active Serum tehotipan näytteen. Pakkauksen
                   hinta on NYT 110€, kun tuo pelkkä silmänympärysvoide yksinään maksaa 115€.  

Nanolift auttaa atooppiseen ihottumaan

Atooppisen ihon hoidossa on hyvin tärkeää säännölliset kasvohoidot. Talvella moni käy 3-8 viikon välein ja kesällä vähän harvemmin. Nanolift (124€) on osoittautunut erinomaiseksi hoidoksi atoopikoille. Se on varsinainen kosteuskylpy iholle ja kasvojen punoitus ja hilseily vähenee pitkäksi aikaa. Silmänympärykset ovat yleensä atoopikkojen herkin kohta ja ensimmäisenä alkaa silmäluomet menemään ”suomuille” ja silmämeikkiä ei voi levittää. Pelkällä kotihoidolla on aika vaikea saada ihoa pysymään ehjänä ainakaan tänä talvena, kun pakkasia on näin kovasti. Ehdottomasti kannattaa kokeilla Nanolift kasvohoitoa, koska se tuo pitkäaikaisen helpotuksen kasvojen ongelmiin. Kotihoidossa on hyvä olla Stress Positive Eye Lift (88€) silmänympärysnaamio jonka voi jättää, vaikka yöksi. Tuo iS Clinicalin Youth Eye Complex (115€) silmänympärysvoide on ollut myös todella hyvä vahvistamaan ohentunutta ja ihottumaista silmäluomea. iS Clinicalin kosteuttava naamio Hydra Intensive Masque (95€) on ollut hyvin mieleinen atoopikoille, koska se viilentää ja rauhoittaa ihoa ja vähentää kirvelyä ja kutinaa. Tulkaa kokeilemaan Nanolift hoitoa, jos atooppiset ihottumat meinaa iskeä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti