keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Vuoden ensimmäinen Tähtitarjous on Special Cleansing Gel ja Skin Smoothing Cream

Tänään alkaa vuoden ensimmäinen Tähtitarjous joka on SPECIAL CLEANSING GEL 250 ml puhdistusgeeli ja SKIN SMOOTHING CREAM 50ml hoitovoide NYT yhteensä 69€ (norm. 108€).


Kaikille sopiva parivaljakko

Special Cleansing Gel ja Skin Smoothing Cream on kenelle tahansa sopiva perushoitoyhdistelmä. Se sopii nuorten ensimmäisiksi hoitoaineiksi, mutta yhtä hyvin niitä voi käyttää yli viisikymppiset. Jos Skin Smoothing Creamin alle laittaa seerumeja yhdistelmästä saa täsmähoidon eri iho-ongelmiin. Special Cleansing Gel on hyvin suosittu puhdistusaine Dermalogicalla, koska se on täysin vesiliukoinen geeli. Sitä tarvitaan todella pieni määrä kerralla, koska pienikin pisara vaahdottuu veden kanssa runsaaksi pesugeeliksi. Special Cleansing Gelillä voi tehdä yksinään kaksoispuhdistuksen käyttämällä sitä kaksi kertaa peräjälkeen. Precleansen kanssa tämä geeli toimii hyvin ja samoin Bt-Sonic ultraäänilaite sopii erinomaisesti tähän puhdistusmenetelmään. Skin Smoothing Cream on keskitäyteläinen hoitovoide joka sopii yö-ja päivävoiteeksi ja myös meikin alle. Se sisältää runsaasti kosteutta ja ihon suojamekanismeja ylläpitäviä vitamiineja. Tätä voidetta voi käyttää yksinäänkin, mutta kaikki tehotipat ja seerumit sopii sen kanssa yhteen. 

Toimivat tuotteet matkoille

Special Cleansing Gel ja Skin Smoothing Gel yhdistelmä sopii viikonloppureissuille kenelle tahansa. Ne eivät lentokoneeseen mene käsimatkatavaroissa vaan siihen tarvitaan ihan matkapakkaukset,
mutta muuten nämä ovat pienempiä ja kevyempiä kuljetettavia kuin Dermalogican isot koot. Tästä 
Special Cleansing Gelistä voi täyttää pienempää matkakokopulloa joten sitä ei kannata tyhjänäkään heittää pois. Tiedän, että moni työmatkoja tekevä asiakas pitää näitä aina jo valmiiksi pakattuna matkalaukussaan ja lisätehoa saa ihotyypin mukaisesta tehotippojen matkakoosta. Joillakin on viikonloppuasunto, tai mummula missä säännöllisesti yövytään muutamia kertoja kuukaudessa ja sinne nämä perustuotteet ovat hyvä jättää. Tämä kaksikko sopii myös minimalistille jokapäiväiseen hoitoon. Silloin, kun haluaa päästä mahdollisimman vähällä, tai edullisesti nämä tarjoustuotteet on paras valinta. Tuotteet riittää noin kahden kuukauden käyttöön ja ne ovat täysin vesiliukoisia. Tähtitarjous on voimassa 13.1-19 asti.

2 kommenttia:

  1. Mulla on juurikin nämä tuotteet mukana täällä 2 kuukauden reissulla. Huipputuotteet huippuhintaan tässä tarjouksessa😁

    VastaaPoista
  2. Tämä ovat todella helpot tuotteet matkalle. Skin Smoothing Cream imeytyy hyvin joten se on toimiva Aasiankin kuumassa ilmastossa. Se sopii myös hyvin aurinkosuojallisen voiteen alle, jos kaipaa vielä kosteutta aurinkosuojan lisäksi.
    Hyvää loppulomaa!

    Inkeri

    VastaaPoista