keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Dermalogicaa ja iS Clinicalia voi käyttää yhtäaikaa


Olen varmaan jo useaan kertaan tästä kirjoittanutkin, mutta kerron vielä kerran, että iS Clinicalin ja Dermalogican tuotteet toimivat hyvin yhdessä. Ei haittaa, jos esimerkiksi voide on Dermalogicaa ja tehoseerumi iS Clinicalin.

Iho pitää suojata pakkaselta

Dermalogican ja iS Clinical on saman tyyppisellä voidepohjalla ja raaka-ainepitoisuuksilla ja sen vuoksi ne toimivat yhdessä hyvin. Kummassakaan ei ole hajusteita, väriaineita eikä mineraalirasvoja ja sekin on tärkeä ominaisuus kummassakin. Tämä yhteensopivuus oli tärkeinpiä asioita, kun tein valintaa otanko iS Clinicalin meille. Olisi ollut ikävää sanoa asiakkaalle, että nyt ostatkin kaikki uudet tuotteet ja jätät vanhat käyttämättä. Sellainen ei olisi toiminut ollenkaan. Tällä hetkellä Tähtitarjouksena on Dermalogican Phyto Replenish Oil NYT 79€ (107€) ja se osuikin juuri hyvään hetkeen. Juuri näillä pakkasilla iho erityisesti kaipaa lisäsuojaa ja juuri Phyto Replenish Oil on paras parantamaan ihon omaa suojakerrosta. Tuskin tämä on talven ainoa pakkasjakso joten suosittelen hankkimaan Phyto Replenish Oilin nyt niin se riittää pahimman talven ylitse. Voiteeksi tehotipan päälle sopii Super Rich Repair (141€) Dermalogicalta tai Shield Reparative Balm (79€) iS Clinicalilta. Voiteen päälle, kun vielä levität Barrier Repairin (69€) niin pakkanen ei pääse lähellekään ihoa. 

Couperosaa syntyy juuri nyt

Juuri tällaiset säätilat aiheuttavat couperosaa mikä on niin tyypillinen iho-ongelma suomalaisille. Pintaverisuonet joutuvat kovalle rasitukselle, kun mennään lämpimästä huoneesta ulos pakkaseen. Ohuella ja huonosti suojatulla iholla laajentuneet verisuonet jäävät näkyviin punasinisenä verisuoniverkostona poskipäillä. Parasta onkin ennalta ehkäistä ettei couperosaa synny, koska mitään helppoa konstia ei ole jo syntyneen couperosan hoitoon. Jos iholla on taipumusta punoitteluun kannattaa hankkia tuo Phyto Replenish Oilin pariksi yökäyttöön Barrier Defence Booster (107€) tehotippa joka vahvistaa pintaverisuonten seinämiä. Myös tuolla iS Clinicalin Shield Reparative Balmilla on punoitusta ja ärsytystä vähentävä vaikutus joten se kannattaa ottaa yövoiteeksi ennalta ehkäisemään couperosaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti