maanantai 28. tammikuuta 2019

Tähtitarjouksena huulihoiteet

TÄHTITARJOUKSENA DERMALOGICAN  NIGHTLY LIP TREATMENT NYT 59€ (78€) huulihoide suunympärysrypyille ja LIP RENEWAL COMPLEX  NYT 39€ (48€) huulihoide limakalvoille ja suunympärille. Kun ostat kummatkin tuotteet niiden yhteishinta on 89€ (126€) ja saat vielä kaupan päälle minikäsivoiteen Castelbel sarjasta.



Vastaisku suunympärysrypyille

Nämä kaksi huulien hoitoon tarkoitettua tuotetta ovat erilaisia vaikutukseltaan ja ne täydentävät toisiaan. LIP RENEWAL COMPLEX on ollut myynnissä jo useita vuosia ja aina näin tammi-helmikuussa se on yksi meidän eniten myydyistä tuotteistamme. Sitä käytetään melkeinpä huulirasvan tapaan huulille, mutta myös suun ympärille. Lip Renewal Complex uudistaa kuivaa limakalvoa ja parin päivän käytön jälkeen vanha kuollut solukko lähtee huulilta lähes liuskeina irti. Sen jälkeen säännöllisellä käytöllä huulet pysyvät pehmeinä ja sileinä.
Lip Renewal Complex kosteuttaa todella hyvin ja se hoitaa rohtuneet huulet kuntoon muutamassa päivässä. Sitä voi laittaa useamman kerran päivän mittaan, vaikka huulipunan alle.

NIGHTLY LIP TREATMENT on tarkoitettu huulille ja suunympärysrypyille yöhoitona. Tämä tuote on minun vakio petikaveri, koska pidän sitä aina yöpöydän laatikossa. Nightly Lip Treatment laitetaan iltaisin ihon puhdistuksen jälkeen niin kuin kaikki muutkin hoitotuotteet. Itse lisään sitä vielä toisen kerroksen ennen kuin sammutan valot ja alan nukkumaan. Nightly Lip Treatment pehmentää suunympärysryppyjä ja muhkeuttaa huulia.

Suunympärysrypyt ovat yleinen ongelma

Lähes kaikilla yli viisikymppisillä alkaa olla suunympärillä pystyryppyjä jotka harmittaa ainakin itseä. Se on ollut erittäin vaikea alue hoitaa, mutta nyt siihenkin saa apua. Nämä Tähtitarjouksena olevat huulihoiteet pehmentävät ryppyjä ja ennaltaehkäisevät niitä. Dermatude-kasvohoito on osoittautunut erinomaiseksi myös suunympärysrypyille ja se on ollut erittäin ilahduttavaa. Varsinkin, jos tehdään Dermatude sarjahoitoa kannattaa kotikäytössä olla kummatkin näistä huulihoiteista. Nightly Lip Treatment on ihan hämmästyttävän riittoisa. Aloitin oman puikkoni joskus heinäkuulla ja aina vaan siitä tulee, vaikka käytän sitä pari kertaa joka ikinen ilta. Lip Renewal Complex riittää samoin talvikuukausien ylitse, jos sitä käyttää pari kertaa päivässä. 



2 kommenttia:

  1. Mahtavaa...tätä tarjousta oonkin jo odottanut😁

    VastaaPoista
  2. Tämä on juuri sopiva hetki ostaa huulien hoitotuotteet, kun pakkanen rohduttaa huulet. Nämä Dermalogican huulituotteet todella hoitavat huulten limakalvoa eivätkä vaan suojaa niin kuin tavalliset huulirasvat tekee.

    Inkeri

    VastaaPoista