tiistai 15. tammikuuta 2019

Vibrant Glow pakkauksessa on kaikki

iS Clinicalilla tulee pari kertaa vuodessa edullisia yhteispakkauksia ajankohtaisista hoitotuotteista ja tällä hetkellä niitä on kaksi erilaista. Exquisite Essentials on silmänympärysvoidepakkaus ja Vibrant Glow sisältää perushoitotuotteet.

Vibrant Glow

Tämä Vibrant Glow (198€) pakkaus sisältää normaalokokoiset Reparative Moisture Emulsion (98€) kosteusvoiteen, Cleansing Complex (49€) puhdistusgeelin ja Active Serum (85€) hoitoseerumin ja matkakokoisen Neck Perfect Complex kaulavoiteen. Tämä yhteispakkaus on  viitisenkymppiä edullisempi kuin erikseen ostetut tuotteet. Tällä pakkauksella pääsee nopeasti kiinni iS Clinicalin tuotteisiin ja hoito-ohjelmaan, koska niiden lisäksi tarvitaan vain silmänympärysvoide päivittäistä hoitoa varten. Tuo pakkaus riittää käytössä noin 6-8 viikkoa. Tähän vuodenaikaan nämä tuotteet ovat parhaimmillaan sekaiholla ja pintakuivalla sekaiholla johon tulee kuitenkin tukkeumia. Ihoille joissa on vähän kaikkea eli kuivuutta, näppyjä ja finnejä ja punoittelua Active Serum on erinomainen hoitoaine ja sellainen iho hyötyy eniten tästä Vibrant Glow pakkauksesta. Tuo Reparative Moisture Complex käy yö-ja päivävoiteena kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ja se on toimiva myös meikin alla. Samoin tuo Cleansing Complex käy kaikille ja jopa minun rutikuivaiho tykkää siitä. 


Exquisite Essentiels 

Tämä pakkaus on hinnaltaan 110€ ja siinä on supersuosittu Youth Eye Complex (115€) silmänympärysvoide normaalikokoisena,  Cleansing Complex 60ml (29€) puhdistusgeeli joka riittää noin kuukauden ja Active Serum tehoseerumi matkakoisena. Tämä pakkaus sopii ihan kaikille joka on silmänympärysvoidetta vailla. Youth Eye Complexhan on yksi maailman markkinoiden suosikkisilmänympärysvoiteita ja nyt se on myös ykköstuote Suomessa. Se onkin paras silmänympärysvoide jota olen käyttänyt. Tuo pakkauksessa oleva matkakokoinen Active Serum tehoseerumi on iS Clinicalin eniten myyty seerumi, koska se on niin monipuolinen. Se kiinteyttää, kosteuttaa, vähentää tulehdusta ja näppyjä, supistaa huokosia ja kirkastaa ihon väriä. Tuossa Vibrant Glow paketissahan se myös on ja siinä on normaalikokoinen pullo. Näitä pakkauksia kannattaa aina hyödyntää, koska Exquisite Essentielskin on viitisenkymppiä edullisempi kuin tuotteet muuten olisi. Huomioi myös, että pakkauksia on vain rajoitettu erä myynnissä ja niitä ei ole enää montaa viikkoa saatavilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti