keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Kosmetologien kokemuksia Dermatude-kasvohoidosta

Dermatude-kasvohoito on ollut meillä nyt pari kuukautta ja olen siitä vielä innostuneempi kuin alussa. Se on hienoa miten hyvin asiakkaat ovat ottaneet sen vastaan ja olemme Marin kanssa saaneet jo useampia kokemuksia neljän hoitokerran sarjasta.

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä

Marraskuussa, kun laite tuli meillä kävi niin, että emme ehtineet tekemään kuin muutaman hoitokerran toisillemme. Laitamme tietysti aina asiakkaat etusijalle ja silloin omat hoidot jätetään. Heti, kun Dermatudelaite tuli meille aloitimme useita neljän kerran hoitosarjoja. Mari tekee hyvälle ystävällemme Kalmarin Anitalle (70v.) kahdeksan hoitokertaa kokeillaksemme miten suuri vaikutus tällä on.
Ensin tehtiin neljä hoitokertaa 1-3 viikon välein ja sen jälkeen jatketaan toiset neljä 2-4 viikon välein. Nyt nuo ensimmäiset neljä on tehty ja tulos on jo nyt näkyvä. Minä itse sain kolme hoitokertaa syksyllä ja olen vieläkin ihan ihmeissäni miten paljon jo yksi hoitokerta vaikutti. Edellisestä hoidosta on nyt aikaa puolitoistakuukautta, mutta tammikuun lopussa Mari lupasi tehdä minulle neljän kerran sarjan. Omalla kohdallani koin, että roikkuvat leukaperät ja kaksoisleuka väheni näkyvästi jo yhdellä hoitokerralla. Sama on tapahtunut jokaisen asiakkaan kohdalla. On aika vaikea selittää tuntemuksia ja kokemuksia tuosta hoidosta, mutta ne ovat aivan erilaisia kuin tavallisessa kasvohoidossa. Hoitoa suositellaan yli 35-vuotiaille, mutta pigmenttiläiskähoitoa voi tehdä nuoremmillekin. Parhaimmat ja näkyvimmät tulokset ovat tulleet yli viisikymppisille.
Minä näen Dermatude-kasvohoidon vaikutuksen hyvin kokonaisvaltaisena. Yksittäisiä syviä ryppyjä voidaan sillä madaltaa, mutta näkyvin tulos on kokonaisvaltainen napakkuus ja turvotuksen poistuminen. Ihon väri paranee huomattavasti ja nuoruuden heleys palaa takaisin.
Tässä ystäväni Anita on Marin tekemässä Dermatude-kasvohoidossa. Jo yhden hoitokerran
jälkeen hän itse huomasi suunympärysjuonteiden pehmenneen ja ihon tuntui kuulemma ihan
erilaiselta, kimmoisammalta ja jotenkin tiiviimmältä. 


Jo yksikin hoitokerta vaikuttaa

Olen keskustellut Dermatude-kasvohoidosta niiden kosmetologien kanssa jotka ovat tehneet hoitoa jo vuodesta 2016 asti. Suomessahan on nyt nelisenkymmentä Dermatude-kasvohoitoa tekevää kauneushoitolaa. Moni on tehnyt kahden hoitokerran yhdistelmää, kun asiakas haluaa olla nuorekas ja hyvän näköinen ennen jotain tiettyä tapahtumaa. Silloin nämä hoidot tehdään viikon välein ja kotihoidossa on hyvä olla iS Clinicalin Youth Serum (30 ml 175 €). Youth Serum kotona pidentää huomattavasti Dermatude-kasvohoitojen vaikutusta. Kollegoiden mukaan toinen hyvä ylläpitotuote on Youth Intensive Creme (229 €).
Paras tulos saadaan yleensä neljän hoitokerran sarjalla joka tehdään 1-3 viikon välein. Neljän hoitokerran sarja on 600 € ja yksittäinen hoitokerta maksaa 170 €. Yleensä helpointa on ollut, että sarjahoidossa maksetaan 150 € joka hoitokerralla. Yritämme olla mahdollisimman joustavia ja jonkun hoitokerran maksun voi lykätä seuraavaan tilipäivään ettei hoitoväliä tarvitse maksun takia pidentää.
Sen olen nyt jo tällä kokemuksella huomannut, että Dermatude-kasvohoito on erinomainen vanhoille aknearville. Olen hämmästellyt miten hyvin vanhat arvet pehmenee jo Nanolift (124 €) hoidolla, mutta Dermatude vähintään kolminkertaistaa vaikutuksen. Toinen hyvä ”sivuvaikutus” on punoittavan coeperosaihon vaaleneminen. Kun iho vahvistuu ja aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuu näkyvät laajentuneet hiusverisuonet vähemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti