lauantai 26. tammikuuta 2019

Phyto Replenish Oil Tähtitarjous on loppusuoralla!

Nyt, kun meille tulikin kunnon pakkastalvi iho tarvitsee hoitoa entistä enemmän. Tähtitarjouksena oleva Phyto Replenish Oil NYT 79€ (107€) on parhain hoitoseerumi vähentämään ulkoilman rasitusta ja lisäämään ihon vahvuutta ja suojakerrosta.

Sopii myös rasvakammoisille

Joskus talvella ihmettelen, kun ulkona paukkuu lähes kolmenkympin pakkanen ja asiakas kauhistelee ettei tuotteet vaan rasvoita liikaa. Näillä pakkaslukemilla ei ole pelkoa rasvoittumisesta ja mikään nykyajan kosmetiikka ei enää ole tönkkö rasva. Meidän kaikki tuotteet ovat vesiliukoisia eivätkä ne rasvoita tai tuki ihoa. Phyto Replenish Oil on ihana ohut öljy mikä imeytyy ihoon hujauksessa ja se poistaa kuivuutta ja kireyttä. Phyto Replenish Oilia suositellaan ensisijaisesti päiväkäyttöön, koska se parantaa ihon suojautumista kylmältä ulkoilmalta ja kuivalta sisäilmalta. Sen päälle laitetaan aina kosteusvoide ja sitten voi tehdä meikin. Meikki pysyy koko päivän ja Phyto Replenish Oil ei vaikuta mitenkään meikin pysyvyyteen. Phyto Replenish Oil kosteuttaa, vahvistaa ja tekee ihosta silkkimäisen sileän. Se sopii myös ihan parikymppisillekin, jos iho on kovin kuiva tai atooppinen. 



Lahjaksi hoitosuihke

Phyto Replenish Oilin ostaja saa kaupan päälle matkakokoisen Multi-Active Toner hoitosuihkeen joka korvaa kasvoveden. Näitä hoitosuihkeita voi myös sumutella kasvoille pitkin päivää, jos iho tuntuu kiristävän kuivalta. Varsinkin tietokoneella työtätekevät ovat kuivassa pölypilvessä ja iho
alkaa kiristellä viimeistään iltapäivällä. Meikkikään ei leviä, kun nopeasti suihkauttaa kasvoille
Multi-Active Tonerin. Kuitenkin se poistaa heti kiristävän ja kuivan tunteen iholta. Muista, että Phyto Replenish Oil tarjous loppuu su 27.1.
Phyto Replenish Oilia tarvitsee kaikki jotka haluavat selviytyä talvesta
ilman, että iho kiristelee ja hilseilee.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:59

    Hei! Käytetäänkö phyto replenish oilin kanssa hoitosuihketta ja jos, niin missä järjestyksessä tuotteet käytetään?

    VastaaPoista
  2. Kyllä käytetään ja suositus on, että ensin tehotippa Phyto Replenish Oil ja sitten vasta hoitosuihke. Tehotipat imeytyy syvemmälle kuin hoitosuihke siksi se on parempi laittaa ensin. Mikään suuri virhe ei ole, jos sen tekee päinvastoin. Hoitosuihketta kannattaa suihkautella pitkin päivää näin kovilla pakkasilla. Meillä mittari näyttää -25 ja kissatkin ovat menneet peittojen alle.

    Inkeri

    VastaaPoista