torstai 31. tammikuuta 2019

Meikkivärit K-30

Olen päättänyt ottaa kevääksi myyntiin muutamia huulipunia yms.Joan Collins meikkisarjasta. Ne tulevat samasta talosta, kun Youngbloodkin ja ovat samaa hintaluokkaa. Laadullisesti ne ovat erinomaisia ja pakkaukset ovat helppo käyttää ja kestävät.

Värit sopii yli viisikymppisillekin

Olemme miettineet pitkään otammeko jonkun uuden meikkasarjan Youngbloodin rinnalle vai mitä tehdään. Youngbloodille tulee kolme uutta huulipunasävyä joka kevät, mutta viime vuosina ne ovat olleet hyvin erikoisia ja vähemmän sopivia yli viisikymppiselle. Vuosi sitten tuli myyntiin meikkisarja nimeltään Joan Collins ja se on tietysti amerikkalainen sarja. Nuoremmille tiedoksi, että Joan Collins on 1933 syntynyt seksisymboli joka oli tv:n suosikkisarjoissa 80-90-luvulla. Laitoin otsikkoon, että meikkivärit on kielletty alle kolmekymppisiltä, mutta se nyt oli vitsi. Kuitenkin tuosta Joan Collins sarjassa löytyy runsaasti huulipunavaihtoehtoja jotka miellyttävät vanhempaakin silmää. Löytyy siitä myös ihan pintamuotiväritkin, mutta näitä en ota meille myyntiin. Aikaisemmassa  blogijutussa kerroinkin miten huulipunissa ikä vaikuttaa siihen mikä on kaunista ja mikä ei. Tämän hetken muotivärit huulipunissa ovat hyvin neutraaleja nuden sävyjä, syvää tumman ruskeaa ja kirkasta punaista. Harva minun ikäiseni pitää värejä kauniina ja haluaisi ostaa niitä. Harvalle ne sopivatkaan, koska vanhenevan ihon värisävy vaikuttaa huulipunan valintaan. Nuo vaaleat nuden sävyt ovat kalpeaa ihoa vasten aivan liian pliisuja ja korostavat väritöntä ihoa. Syvät tummat ja kirkkaat sävyt ovat myös kyseenalaisia ja harva viihtyy niissäkään.
Joan Collins meikit ovat tyylikkäissä kultapakkauksissa. Sarjassa on myös kiva yhdistelmä
jossa samassa peilirasiassa on neutraalisävyinen poskipuna ja huulipunan sävyn voi itse valita. Fiksu idea käsilaukkupakkaukselle. 



Hyvä laatu on meikeissäkin tärkeää

Aluksi otan myyntiin 6-8 parasta huulipuna (32€)sävyä ja muutaman huulikiillon (35€) sekä niihin rajauskynän. Joan Collins meikkien laatu on hyvä ja huulipunat ovat hoitavia ja kosteuttavia niin kuin huulikiillekin. Värisävyistä kerron sitten, kun saamme ne meille. Youngblood säilyy meidän päämeikkisarjana eikä siitä jää mitään pois. Youngbloodin meikkivoiteet ja jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation (65€) ovat ehdottomasti parhaita markkinoilla olevista meikeistä. Uutuutena Youngbloodille on tullut kaksi erilaista kahdeksansävyn luomiväripalettia ja niiden hinta oli noin kahdeksankymmentäeuroa. Mietin vaan kuka haluaa ostaa kahdeksan luomiväriä kerralla, kun entisiäkin on. Luulen, että aika harva yli kolmekymppinen asiakkaani innostuu kovasti tällaisesta värimäärästä. Ne ovat parikymppisten juttuja jotka jaksavat kokeilla joka päivä uutta silmämeikkiä. Tietysti tilaan niitä meille, jos joku niin haluaa. Nämä Joan Collins meikit ovat USA:kin olleet myynnissä vasta muutaman vuoden ja meillä Suomessa vasta vuoden verran. Niiden pakkaukset ovan tyylikkäitä ja niitä on helppo käsitellä kipeillä ja kömpelömmilläkin sormilla. 

2 kommenttia:

  1. Onpa mielenkiintoista nähdä mitä värejä tulee myyntiin teille. Itse olen ollut aina nudesävyjen ystävä, että pitäis varmaan nyt iän myötä avartua värien suhteen. Luomiväripaleteista olisin myös kiinnostunut...usein matkalla varsinkin haluaa useampia värejä mukaan...nyt menin ruskean nudenelikon kanssa 2 kk ja olin kuoleman kyllästynyt siihen. Kotonakin vaihtelen värejä usein. Johtuu varmaan siitä, että nykyään on vähän aikuisempiakin meikki blogeja, joista saa virikkeitä ja ideoita. Itselle kyllä 80 e paletista on aika paljon...mutta toisaalta youngbloodin laatu on niin hyvä, että voisin sitä palettia harkita vakavasti.

    VastaaPoista
  2. Onneksi on näitä meikkiblogeja yms.missä muistetaan meidät vanhemmatkin naiset. Niitä kannattaakin käydä katsomassa ja ottaa vinkkejä itselleen.
    Joan Collins meikeissä on myös pari neljän värin luomiväripalettia. Toinen niistä on erinomainen beigen, ruskean, kullan yhdistelmä. Kokeilen sitä parasta aikaa itse niin kuin näitä muitakin meikkejä. Collinsin huulipunahylsyt ovat jotenkin paremmin käteen sopivia kuin muilla sarjoilla. Samoin kaikki pakkaukset ovat käteviä ja kestäviä. Pimeän kaupan ilta on 22.2 ja yritän saada uudet meikit siihen mennessä.

    Inkeri

    VastaaPoista