torstai 10. tammikuuta 2019

Vuoden ensimmäinen Tähtitarjous loppuu kohta

Jos haluat saada itsellesi laadukkaat perushoitotuotteet tosi edullisesti kannattaa ostos tehdä nyt. Tämän hetkinen TÄHTITARJOUS on voimassa sunnuntaihin 13.1 asti. SPECIAL CLEANSING GEL 250 ml ja SKIN SMOOTHING CREAM 50ml NYT 69€ norm.117€.

Minimalistin toivetuotteet

Tämä Tähtitarjousduo on täydellinen valinta ihmisille jotka haluavat päästä ihonhoidossa tosi helpolla. Special Cleansing Gel on geelimäinen täysin vesiliukoinen puhdistusaine joka sopii kaikille ihotyypeille. En suosittele sitä silmämeikin poistoon, mutta sillä kyllä lähtee ripsivärikin ihan hyvin. Silmänympärysiholle olisi parempi käyttää erillistä silmämeikinpoistoainetta. Skin Smoothing Cream sopii kaikille ihotyypeille, koska se on pääasiassa kosteuttava voide ja kaikki ihot tarvitsevat kosteutta. Meikin alla Skin Smoothing Cream on erinomainen, koska se imeytyy täysin ja jättää sileän pinnan mihin meikki on hyvä levittää. 
Tämän helpompaa ei ihonhoito voi enää olla

Edulliset kakkostuotteet

Tämä hoitokaksikko on hyvä valinta, jos matkustaa paljon, tai asuu kahdessa paikassa. Moni hankkii myös kotona saunaa varten omat tuotteet ja toiset kylppäriin. Se onkin viisasta, koska tiedän itsestäni etten millään viitsisi kiivetä yläkerran kylppäriin voidetta hakemaan ja jään jopa kärvistelemään ilman sitä. Paras ratkaisu on ollutkin, että saunaa varten on omat tuotteensa. Kesää ajatellen nämä tuotteet ovat hyvä vierasvara kesämökille, jos joku vieraista unohtaa omat kotiin. On ainakin tarjota todella hyvälaatuiset tuotteet tilalle. Myös itseä varten Special Cleansing Gel ja Skin Smoothing Cream yhdistelmä on toimiva kesähelteellä kuivallekin iholle. Tuotteiden säilyvyys on hyvä ja ne voi huoletta ostaa jo kesää varten. Tuotteet tuli meille jouluviikolla eikä todellakaan ole meillä vanhentuneet niin kuin ei mitkään muutkaan tuotteet. Ne säilyvät avaamattomina noin puolitoistavuotta ja avattuina vuoden verran. Special Cleansing Gel on käyttökelpoista avattuna parikin vuotta, mutta avattu voide pilaantuu nopeammin. 
Tee tilauksesi pian, koska tarjous loppuu 13.1.2019!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti