perjantai 4. tammikuuta 2019

Siirry nyt arktisiin öljyihin

Olin ottamassa bensaa ja silmiini kävi mainos arktisesta dieselistä. Mietin, että autoonkin muistetaan laittaa öljyt ja dieselit talvilaatua, mutta iho saa pärjätä samoilla hoidoilla kuin kesälläkin. Hyvin harvoin kuluttajat vieläkään huomioivat ihon tarpeet eri vuodenaikoina.

Hoitoöljyjen koostumus on muuttunut

Suurin osa asiakkaista kauhistuu heti kuultuaan sanan öljy. Monella on mielikuva jostain jäykästä tahnasta joka ei imeydy millään. Ne ajat ovat takana päin ja ihonhoitoöljyjen koostumus on nykyisin täysin erilainen. Dermalogicalle tuli ensimmäinen öljymäinen tehotippa viitisen vuotta sitten ja se oli Overnight Repair Serum (107€). Tällä hetkellä se on Dermalogican suosituinpia tuotteita, vaikka ennakkoluulo sitä kohtaan oli suuri. Nykyiset hoitoöljyt ovat vesiliukoisia ja erittäin kevyitä rakenteeltaan. Ne imeytyvät täysin jättämättä mitään kiiltoa ihon pintaan. Hoitoöljyt sisältävät lipidejä joita ihon oma suojakalvo tarvitsee pysyäkseen ehjänä. Varsinkin Suomen talvisäässä ei pelkkä kosteus riitä vaan rasvoja tarvitaan suojautumista varten.
 Overnight Repair Serum (107€) on Dermalogican suosituinpia 
tehotippoja talven pakkasaikaan.

Öljyt parantavat ihon suojakerrosta

Dermalogican Phyto Replenish Oil (102€) on talviulkoilua harrastavan tärkeinpiä tuotteita. Se laitetaan pesun jälkeen puhtaalle iholle ja hoitovoide sen päälle. Phyto Replenish Oil on tehty suojaamaan ihoa ulkoapäin tulevilta rasituksilta esimerkiksi kuivalta huoneilmalta, lämmön vaihteluilta, tuulelta ja sateelta. Sen pariksi yökäyttöön sopii tuo äsken mainittu Overnight Repair Serum joka on myös elvyttävä ja kiinteyttävä. Uusin öljymäinen tehotippa Dermalogicalla on Barrier Defence Booster (107€) joka on tehty herkälle ja ärtyneelle iholle yöksi ja päiväksi. Barrier Defence Booster sopii hyvin couperosaiholle ja ruusufinnistä kärsiville. Nämä öljymäiset tehotipat toimivat erittäin hyvin myös meikin alla ja ei ole mitään pelkoa etteikö meikki pysyisi kunnolla. Myös puhdistusaineisa suosittelen öljykoostumusta näin talvella. Precleanse (68€) ja Precleanse Balm (58€) sisältävät runsaasti ihoa hoitavia öljyjä ja vaikka niillä vaan pestään niin niistä kuitenkin ehtii imeytymään hyviä öljyn vaikutusaineita ihoon. Jo pelkästään lisäämällä jompi kumpi Precleanse pesurutiineihin ihon selviytyminen talvesta helpottuu näkyvästi. Nyt Tähtitarjouksena olevat Special Cleansing Gel 250ml ja Skin Smoothing Cream 50 ml NYT yht.69€ (117€) muuttuvat pakkashoitotuotteiksi lisäämällä hoitoon alkupuhdistusöljyn eli Precleansen ja sekoittamalla Skin Smoothing Creamin joukkoon öljymäisen tehotipan. Niin helposti kaikkien ihotyyppien perustuotteet muuttuvat täsmähoitoaineiksi kuivassa talvisäässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti