tiistai 1. tammikuuta 2019

Ihonhoitolupauksia uudelle vuodelle

Vuoden alussa tehdään aina lupauksia jotka sitten muutaman viikon päästä unohdetaan. Ei kannatakaan tehdä mitään suuria elämän muutoksia harkitsematta. Tässä on ehdotuksia pieniin muutoksiin ihonhoidossa jotka vaikuttavat ihoon näkyvästi.

PUHDISTA MEIKKI POIS KUNNOLLA
 on hyvin yleistä, että meikkivoidetta ja silmämeikkiä ei poisteta kunnolla. Kevyt huuhtaisu pelkällä vedellä ei edes irroita ilmasta tulevaa likaa saati sitten meikkiä. Siirry tekemään kaksoispuhdistus. Siinä menee aikaa minuutin verran enemmän, mutta ihon kunto paranee oleellisesti. Hyvä yhdistelmä on lisätä alkupuhdistusaine pesuun. Precleanse (68€) ja Precleanse Balm (58€) puhdistaa takuulla raskaimmankin meikin ja samalla hoitavat ihoa. Kaksoispuhdistuksen voi tehdä myös yhdellä puhdistusaineella pesemällä kasvot kahteen kertaan.

HOIDA MYÖS KAULA
Hyvin usein ihonhoito jätetään leuan kärkeen ja kaula unohdetaan kokonaan. Monesti yritetään varoa puseron kauluksia ja siksi kaula jää hoitamatta. Se tulee kostautumaan näkyvästi viimeistään viisikymppisenä, koska kaulan iho veltostuu helpoiten. Suosittelenkin, että aina kasvojen puhdistuksen ajaksi riisutaan pusero. Muuten ei ihonhoito kohdistu kunnolla kaulalle ja decolteelle. Käytä myös kaulavoidetta. Nyt meillä on loistotuote hidastamaan kaulan ihon vanhenemista. iS Clinicalin Neck Perfect Complex (95€) on asiakkaiden suosikkituote näkyvän ja tuntuvan vaikutuksensa vuoksi.
Älä laiminlyö kaulanihoa.
Tällä hetkellä meidän suosituimmat iS Clinicalin tuotteet ovat
Neck Perfect Complex (95€) ja Youth Eye Complex (115€).KÄYTÄ HOITOSUIHKEITA
Ihan pieni ja edullinen lisäys ihonhoitoon antaa suuren vaikutuksen. Mikään ei ole helpompaa kuin suihkauttaa tehokkaasti vaikuttavaa hoitosuihketta puhdistuksen jälkeen ja pitkin päivää. Pyri näin talvella käyttämään hoitosuihketta vähintään neljä kertaa päivässä eli aamulla ja illalla ja vielä aamupäivällä ja iltapäivällä meikin päälle. Dermalogican Antioxidant Hydramist (70€) on monipuolisesti kosteuttava ja elvyttävä ja sen antioxidantit korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. iS Clinicalin Firming Mist (39€) vaikuttaa suoraan ihon kimmoisuuteen ja kollageenisäikeiden kestävyyteen.

OTA KÄYTTÖÖN KUORINTA JA NAAMIO
Tee itsellesi lupaus, että käytät kuorintaa ja naamiota yhdessä vähintään kerran viikossa. Se on tehokas minikasvohoito kotona ja naamion vaikutus moninkertaistuu kuorinnan jälkeen. Kuorinnan ja naamion voi tehdä saunan yhteydessäkin, mutta saunaa ei välttämättä tarvitse. Puhdista ensin iholta kunnolla pois meikki ja muu lika. Käytä sen jälkeen Multivitamin Thermofoliant (82€) kuorinta johon menee vain muutama minuutti. Levitä kuorinnan jälkeen Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque (78€), tai iS Clinicalin Hydra-Cooling Masque (95€). Kumpikin naamio sopii kaikille ihotyypeille ja tuo multivitamiininaamio rauhoittaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. iS Clinicalin geelimäinen Hydra-Cooling Masque on ihanan virkistävä ja viilentävä ja se parantaa ihonväriä sekä kosteuttaa.

KÄY KASVOHOIDOSSA SÄÄNNÖLLISESTI
Säännöllisyys kosmetologikäynneissä yli kolmekymppisenä vaikuttaa suoraan ihon ulkonäköön ja hyvinvointiin. Pitkällä tähtäimellä säännöllinen kasvohoito hidastaa ihon vanhenemista näkyvästi. Nyt näen sen vaikutuksen käytännössä, kun minulla on useita 70-80-vuotiaita asiakkaita jotka ovat käyneet kasvohoidossa lähes neljäkymmentä vuotta. Heidän ulkonäkönsä on ikään verrattuna 10-15-vuotta nuoremman näköinen. Säännöllisyys tarkoittaa 4-8 viikon välein tehtyä kasvohoitoa ja paljon tulee lisätehoa, jos kotikäytössä on hoitovaikutusta tukevat kotihoitotuotteet. Kaikista pisin väli säännöllisyydellä on kolme kuukautta. Silloin vielä edellisestä hoidosta on vaikutusta jäljellä jota pystytään lisäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti