maanantai 14. tammikuuta 2019

Tähtitarjouksena Phyto Replenish Oil!

TÄHTITARJOUS 27.1 asti on PHYTO REPLENISH OIL NYT 79€ (107€) ja saat lahjaksi matkakokoisen Multi-Active Toner. Arvo 22€.



Phyto Replenish Oil suojaa ihosi talven haitoilta

Halusin Phyto Replenish Oilin tarjoukseen juuri nyt, koska sitä tarvitaan tähän vuoden aikaan kaikista eniten. Phyto Replenish Oil on ollut jo monta talvea meidän suosituin tehotippa ja se on monen vakioasiakkaan lempituote. Tarkoitus on, että Phyto Replenish Oil kevytöljyä levitetään puhtaalle iholle 3-4 tippaa joka aamu. Sen päälle laitetaan hoitovoide ja mielellään vielä Barrier Repair (69€) tai meikkiä. Phyto Replenish Oil on suunniteltu käytettäväksi aamuisin jolloin se vahvistaa ihon omaa suojakerrosta päivän koitoksia vastaan. Voi sitä käyttää öisinkin, mutta siihen mieluummin suosittelisin jonkun muun ihotyypin mukaisen tehotipan. Alunperin Dermalogica on suunnitellut sen suojaamaan ihoa ilmaston saasteilta. Suurkaupungeissa on niin paljon huono ilman laatu, että ihokin siitä kärsii ja Phyto Replenish Oil vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. 

Sisäilmaongelmat

Meillä Suomessa ei ehkä ole niin paljon näitä pakokaasuongelmia, tai muita ympäristösaasteita, kun on Tokiossa, Shanghaissa ja Los Angelesissa. Meillä on sisäilmaongelmat hyvin yleisiä ja ne vaikuttavat paljon myös ihoon. Phyto Replenish Oil auttaa myös näitä sisäilmaongelmien rasituksia vastaan. Asiakkaani ovat kokeneet näkyvästi, että huoneilman aiheuttamat ongelmat vähenee Phyto Replenish Oilin avulla. Yleensä sisäilmaongelmat aiheuttavat punoittavan hilseilevää pintakerrosta iholle ja se myös kutisee ja kiristelee. Esimerkiksi, jos työpaikalla on huono ilmanlaatu alkaa iho oireilla iltapäivää kohti enemmän ja enemmän. Jo parin viikon käytön jälkeen Phyto Replenish Oil vähentää tuntuvasti näitä oireita. Tämä kevytöljy auttaa ihoa suojautumaan myös pakkaselta, tuulelta, sateelta ja kuivalta sisäilmalta. Phyto Replenish Oil käy aivan kaikille paitsi öljyisen rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Myös nuoret atoopikot voivat käyttää tätä tuotetta. Tuo yksi pullo riittää 6-8 viikkoa, kun sitä käytetään joka aamu eli pääset sillä ohitse pahimman talven pakkasvaiheen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti