perjantai 18. tammikuuta 2019

Dermatude-kasvohoito vähentää silmäpusseja

Tosi kiva juttu, että asiakkaat ovat ottaneet niin hyvin vastaan tämän Dermatude-kasvohoidon. Olen tehnyt todella monta neljän hoitokerran sarjaa ja työpäivät ovat venyneet pitkiksi. Parina iltana jo meinasi käydä niin, että energiaa ei riittänyt enää blogijuttuihin. Onneksi parin tunnin lepo kissalasten kanssa virkistää niin hyvin, että taas jaksaa vaikka mitä.

Ongelmana silmänympärykset

Ohuella ja kuivalla iholla on aika tyypillinen ongelma nelikymppisten jälkeen silmänympärysten turvotus. Iän tuomat muutokset hidastaa myös aineenvaihduntaa ja sen vuoksi syntyy pussit silmien alle ja tummuus silmäluomille. Elämän tavat ja ruokavalio vaikuttaa myös paljon näihin turvotuksiin. Näin jouluruokien jälkimainingeissa aika moni valittelee turvonnutta ja pöhöttynyttä olotilaa ja turvonneita silmäluomia ja koko kasvojenkin aluetta. Pahimmillaan turvotukset ja aineenvaihduntaongelmat ovat yli viisikymppisenä, kun elimistö on vaihdevuositilanteessa. Näihin silmänympärysturvotuksiin on ollut aika vaikea vaikuttaa millään kasvohoidolla. Nyt ilokseni olen nähnyt miten upeita tuloksia Dermatude-hoidolla on saatu silmienympärille. Dermatude-kasvohoiton on ollut senkin takia erinomainen, kun sillä pystyy käsittelemään ohuen silmän alueen ihon lähes ripsirajaan saakka. Samoin suun ympärystä käsitellään hoidossa ihan huulten rajaan asti. Jo yhdenkin Dermatude-hoidon jälkeen asiakkaat ovat huomanneet silmäpussien pienentymistä. Itse näen jo hoitoa tehdessäni, että ihon väri kirkastuu ja tummuus silmäluomilla vähenee.
Tässä asiakkaamme Katleena Kortesuo esittelee Youth Eye Complex (115€) 
silmänympärysvoidetta. 



Tehokas kotihoito tukee Dermatude-kasvohoidon vaikutusta. 

Dermatude-hoitoon ei liity mitään omia kotihoitotuotteita ja hoitosarjan aikana käytetään Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteita. Neuvon aina hoitosarjaa tehdessäni mitä kotihoidossa tarvitsee, että saa varmasti kaiken irti Dermatudemenetelmästä. Ensisijaisesti suositellaan Youth Serum (175€) geelimäistä tehotippaa ja se käy myös silmien ympärille. Youth Serum kiinteyttää ihoa ja vähentää pikkuryppyjä silmien ympäriltäkin. Toinen vaihtoehto on C Eye Serum Advance (69€) pelkästään silmien ympärille tarkoitettu tehoseerumi. Se on todella tehokas apu turvotukseen ja tummuuteen ihan yksikseenkin. Kesäaikaan C Eye Serum Advance riittää ihan yksinäänkin kosteuttamaan ja suojaamaan silmänympärystää. Tähän aikaa vuodesta suosittelen ilman muuta sen päälle Youth Eye Complex (115€) silmänympärysvoidetta joka vahvistaa myös paperimaisen ohutta silmänympärysihoa. Dermatude-kasvohoitosarja kannattaa aloittaa nyt, kun meillä on vielä aloitustarjous sarjahoidosta. Yksi hoitokerta maksaa 170€ ja neljän kerran hoitosarja 600€. Ajanvarauksissa kannattaa olla nopea varsinkin, jos tarvitsee iltapäiväaikoja. Yleensä nuo klo 15 jälkeen olevat ajat ovat täyttyvät ensimmäiseksi ja tällä hetkellä vapaat iltapäiväajat menee helmikuun alkuun. Laita tekstaria, tai sähköpostia niin laitamme sinulle hoitoaika ehdotuksia. Tietysti voit myös soittaa 050-5860310. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti