perjantai 25. tammikuuta 2019

Pusuhuulet

Huulet ovat olleet jo muutaman vuoden muodin huipulla ja ne pitää olla mahdollisimman törröllään ja paksut. Tämä näyttää lähinnä hölmöltä enkä nyt siitä kirjoitakkaan vaan huulien hoidosta pakkaskautena.

Huuletkin tarvitsevat kosteutta

Dermalogicalla on kaksi erinomaista huulihoitotuotetta. Nightly Lip Treatment (78€)  ja Renewal Lip Complex (48€) ja kumpikin on minulla käytössä ahkerasti. Ne ovat myös tuotteet joita talvella haetaan koko ajan. Huulien limakalvot kuivuu hyvin herkästi kuivassa sisäilmassa ja iho kuoriutuu ihan liuskona ja huulet voi olla hyvin kipeänäkin. Samoin flunssa aika saa huulet kuivumaan varsinkin yöllä, jos nenä on tukossa ja hengitys kulkee vain suun kautta. Erilaisia markettien huulirasvoja ihmiset kuluttaa urakalla, mutta moni niistä voi kuivattaa ja ärsyttää lisää. Valkovaseliini on pahin kuivattaja ja sitä ei pidä huuliin käyttää. Suosittelen välttämään huulirasvoja joissa on maku-ja tuoksuaineita. Varsinkaan lapsille ei kannata ostaa mitään mansikkahuulirasvaa tms.koska nuo haju-ja makuaineet ovat yleisiä allergeeneja. Viime vuosina on melkein joka talvi vedetty Suomenkin markkinoilta pois joku huulirasva voimakkaiden allergiareaktioiden takia. Nightly Lip Treatment on tarkoitettu suunympärysryppyihin ja Renewal Lip Complex kosteuttaa ja pehmentää huulten ihoa ja lisää hiukan niiden muhkeutta. Nightly Lip Treatment on minulla aina yöpöydällä enkä koskaa unohda vetäistä sitä pariin kertaan huulille ja suunympärille ennen nukkumaan menoa. Jos pitäisi sanoa mihin tuotteeseen on koukussa niin minä ainakin olen Nightly Lip Treatmentiin.


Dermatude-hoito siloittaa suunympärystääkin

Monia yli viisikymppisiä harmittaa suunympärysrypyt kaikista eniten. Nyt, kun olemme tehneet Dermatude-kasvohoitoa muutaman kuukauden voin ilokseni sanoa, että se tehoaa myös suunympärysryppyihin. Ystävättäreni Anita (70v.) joka on ollut meillä ”koekaniinina” huomasi jo yhdestä hoitokerrasta siloittumista ylähuulen pystyrypyissä. Nyt hoitoja on tehty viisi ja Anitan suunympärys on selvästi muuttunut, kun otimme kuvia ennen ja jälkeen hoitojen. Nightly Lip Treatment kannattaa ottaa käyttöön, kun Dermatude-sarjahoitoa tehdään, koska se parantaa vaikutusta entisestään. Itselläni on hyvin kapeat huulet ja huomaan hyvin, että säännöllinen hoito näillä huulihoiteilla on tuonnut niihin muhkeutta ja huulten väri on parempi. Käytän tuota Lip Renewal Complexia huulirasvan tapaan ja vedän myös sitä suun ympärystään aamuisin. Minulla on myös aina käsilaukussa Lip Renewal Complex, koska varsinkin automatkalla huulet kuivuu ja suorastaan kipeytyy ilman hyvää huulirasvaa.
Nightly Lip Treatmentissa pakkauksen pää on kiva levitin millä voi 
myös hieroa suunympärystää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti