perjantai 17. toukokuuta 2019

Asiaa aurinkovoiteista

Onneksi entistä enemmän asiakkaat osaavat kysyä onko päivävoiteessa uv-suoja ja halutaan pääsääntöisesti suojaavia voiteita kesäksi. Se on hieno juttu, että tieto alkaa mennä perille ja huomioidaan nämä uv-säteilyn vaarat.

Uv-suojallisia voiteita on vaikea ostaa

Toistaiseksi kuluttajilla on hyvin vähän tietoa siitä millainen aurinkosuojavoide pitää olla ja mitkä ovat niiden laatuerot. Koen aurinkovoiteet tämän hetken hankalimmaksi kosmetiikaksi. Aurinkovoiteet ovat usein varsinaisia kemikaalipaukkuja joita harvojen iho kestää. Yleensä suurin ongelma onkin siinä etteivät suojavoiteet ole vesiliukoisia ja niitä on hyvin hankala pestä iholta pois. Näin joka kesä iho-ongelmia jotka ovat lähtöisin heikkolaatuisesta aurinkosuojavoiteesta. Yleensä nämä iho-ongelmat ovat rasvoittumista, epäpuhtauksia ja ihon ärsyyntymistä. Aurinkovoiteita ostaessa kannattaa pitää kirkkaana mielessä, että kosmetologi on se ammattilainen joka tietää eniten aurinkosuojavoiteista eikä kannata kääntyä muiden asiantuntijoiden puoleen. Viime vuosina kaikki allergia tapaukset mitä asiakkaat ovat tulleet näyttämään ovat olleet aurinkovoiteiden aiheuttamia. Tämä on ikävä juttu joka vähentää kuluttajien luottamusta aurinkovoiteisiin. Se kertoo myöskin siitä, että suojavoiteiden kehittämistä pitää jatkaa ja se onkin kosmetiikkatalojen suurin haaste.
Edulliset ja hyvälaatuiset aurinkosuojavoiteet iS Clinicalilta.


USA:sta tulee parhaat aurinkovoiteet

Helpoin tapa vakuuttua aurinkovoiteen laadusta on ostaa amerikkalaisia tuotteita. Amerikka on ehdoton edelläkävijä tuotekehittelyssä ja siellä lainsäädännön vaatimukset ovat tiukkoja. Amerikassa katsotaan uv-suojalliset voiteet kuuluviksi lääkeaineisiin ja niiltä vaaditaan yhtä tarkat ominaisuudet kuin lääkevoiteissakin on. Uv-suoja pitää olla juuri niin tehokas mitä purkin kyljessä sanotaan ja raaka-aineiden laatukriteerit ovat tiukkoja. Meillähän myynnissä on vain amerikkalaista kosmetiikkaa joten sanon ihan suoraan, että aurinkovoiteet kannattaa ostaa meiltä. Edullisin ja kaikille sopiva vaihtoehto on iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€) ja se on 100ml kooltaan. Tuo yksi pumppupullo riittää lähes koko kesän ja se toimii kaikilla ihotyypeillä. Eclipse sk 50 on saatavana värittömänä ja kevyesti värillisenä joka tasoittaa ihon omaa väriä. Suurin haaste muun maalaisilla aurinkosuojavoiteilla on niiden pois peseminen. Nyt en väitä, että kaikki muut paitsi amerikkalaiset voiteet olisi huonoja, mutta niiden joukossa on useita heikkolaatuisia tuotteita. Eurooppalaisten sarjojen aurinkosuojavoiteista kyllä löytyy ihan hyviäkin tuotteita, mutta niitä saa etsiä. Ongelmallista on se, että aurinkosuojavoiteet eivät liukene kunnolla puhdistuksen yhteydessä pois ja se jää tukkimaan ihon pintakerrosta. Tämän takia syntyy näppylöitä ja iho rasvoittuu ja huokoset laajenee. Nyt TÄHTITARJOUKSENA oleva PRECLEANSE BALM NYT 42€ (58€) on PARAS puhdistusaine eivesiliukoisten voiteiden pesemiseen. Precleanse Balm sulattaa hellävaraisesti kaiken lian ja meikin iholta pois. Kaksoispuhdistus on välttämätön näin kesällä ja aivan ihanat kakkosputsarit ovat iS Clinicalin Cleansing Complex (49€) ja lievästi kuoriva Warming Honey Cleanser (49€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti