perjantai 31. toukokuuta 2019

iS Clinicalin seerumit ovat osoittaneet tehonsa iho-ongelmien hoidossa

Vuosi sitten, kun otin iS Clinicalin myyntiin kuulin jo kollegoilta näiden seerumien huippuvaikutuksista. Nyt olemme Marin kanssa itse päässeet näkemään miten hienosti niiden vaikutuksesta iho paranee.

Seerumeissa on huippuraaka-aineet

Nyt TÄHTITARJOUKSENA oleva ACTIVE SERUM NYT 75€ (89€) on todella monipuolinen teholtaan. Se on tehokkain näistä seerumeista acneiholle ja finnireaktioihin. Aika tyypillinen iho on sellainen, että ihossa on rasvaisuutta ja finnejä, mutta myös kuivuutta ja punoittelua. Olen nähnyt todella hyviä tuloksia, kun asiakas on Nanolift hoidon (124€) jälkeen hoitanut ihoaan Active Serumilla. Uudistunut Tri-Active Exfoliant Masque (119€) on osoittaunut myös tehokkaaksi tasapainottajaksi ja seerumi myös pääsee kuorinnan jälkeen imetymään paremmin. Kuorintaa voi käyttää 1-2 kertaa viikossa ja se sopii hyvin herkällekin iholle. Ohut talven kuivattama iho rauhoittuu viikossa HYDRA COOL SERUMIN (65€) avulla. Tuon kosteuttavan seerumin pikkukoko tuleekin kaupan päälliseksi Active Serumin mukana. Tarkoitus on, että tuota Active Serumia voi sekoittaa Hydra Cool Serumin kanssa vähentääkseen sen aiheuttamaa kihelmöintiä. Hydra Cool Serum sisältää todella puhdasta hyaluronihappoa joka on kaikista tehokkain kosteuttava raaka-aine mitä kosmetiikassa käytetään. Kuivalle iholle voi Hydra Cool Serumia käyttää aamulla ja illalla 3-5 tippaa ja sen päälle laitetaan tietenkin vielä voide.

                         iS Clinicalin seerumit ovat osoittaneet tehonsa. Niistä jokainen löytää omansa
                         ja ihosta tulee terve ja kaunis.

Pro-Heal Serum tehoaa ihottumiinkin

Tämän Pro-Heal Serum (109€) on osoittautunut aivan ylivoimaiseksi vaikutusaineeksi, koska sillä on niin hyvä ihoa korjaava vaikutus. Tähän asti mikään kosmeettinen tuote ei ole tehonnut ruusufinniin tai ärtyneeseen couperosaihoon. Tänä keväänä olen nähnyt ihan loistavia tuloksia kuinka iho on vahvistunut Pro-Heal Serumin avulla eikä paha siitepölykausi ole aiheuttanut ihottumia tai ärtyneisyyttä. Tästä on todella suuri apu, koska aina keväällä katupöly, siitepöly ja voimakas aurinko aiheuttaa monelle epämääräisiä näppyläreaktioita. Pro-Heal Serumia käytetään iltaisin ja aamulla Hydra Cool Serum olisi loistava lisäapu kuivuuden poistamiseen. Yövoiteena asiakkaat ovat käyttäneet Reparative Moisture Emulsion (99€) ja siitä onkin tullut monen suosikkivoide. Päiväksi Hydra Cool Serumin päälle laitetaan tietysti aurinkosuojallinen Eclipse sk 50 (100 ml 49€) tai Extreme sk 30 (100 ml 85€)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti