sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Säihkettä silmiin!

Meillä on muutama asiakkaiden suosikkituote silmänalueella käytettäväksi ja kerron niistä. Olen tosi ilahtunut, että nämä tuotteet tavallaan myy itse itseään. Asiakkaiden ystävät, kun näkevät tuotteiden vaikutukset haluavat myös niitä.

Hoitoa silmänympärille

Kaikista suosituin silmänympärysvoide on iS Clinicalin Youth Eye Complex (115€) siitä olen kertonut niin moneen kertaan, että nyt en käy erikseen läpi sen vaikutuksia. Meillä on vielä jäljellä muutama tarjouspakkaus Youth Eye Complexista joissa on silmänympärysvoiteen lisäksi Cleansing Complex (60 ml 29€) ja Active Serumin pikkukoko. Tuo pakkaus on hinnaltaan 110€ ja ne loppuvat varmaankin jo alkuviikosta joten nyt kannattaa olla nopea. Toinen iS Clinicalin silmänympärystuote mistä on tullut suosittu on C Serum Eye Advance+ (65€) ja se poistaa turvotusta ja tummuutta. Nyt, kun iS Clinical on ollut vuoden verran myynnissä nousee esiin nämä asiakkaiden omat suosikit mitä itse en ole huomannut. Huomasin vasta kokeilla sitä, kun asiakkaat ostavat jo toista, tai kolmatta tuotepakkausta. Se on siis osoittautunut käytännössä todella hyväksi seerumiksi turvotukseen ja tummuneisiin silmänympäryksiin. Olen nyt itse käyttänyt sitä kolmisen viikkoa ja kyllä se vähentää silmäpusseja ja tuntuu muutenkin riittävän hoitavalta kuiville silmänympäryksilleni. Mikäli tummuus johtuu pigmenttiläiskistä ne vaalenevat parin viikon käytön jälkeen. Monilla tuo silmänympäryksen tummuus on osittain myös pigmentin tummumista eikä pelkästää aineenvaihdunta jätettä. C Serum Eye Advance+ on erittäin edullinen tuote, koska se on niin riittoisa. Tuote on nestemäinen ja pakattu pipettipulloon. Siitä otetaan pieni tippa kerralla ja se riittää kumpaankin luomeen. C Serum Eye Advance+ sopii kaiken ikäisille aamulla ja illalla.


Hulppeat ripset

EyEnvy (108€) ripsiseerumi on tosi suosittu, koska sen vaikutus toimii kaikilla. Tosin sitä ei juurikaan osteta toista tai kolmatta pakkausta, koska tuo yksi riittää lähes vuoden verran. Harmillista minulle, hienoa asiakkaille:) . Täytyy myöntää etten ihan uskonut tuon ripsiseerumin vaikuttavan näin tehokkaasti. Sitä käytetään aamuisin ohut vetäisy ripsirajaan ripsien yläpuolelle ja alapuolelle, jos niitä haluaa kasvattaa. Ensimmäisen viikon aikana suositellaan käyttö joka toinen aamu, että iho tottuu siihen. Yksikään asiakas ei ole kertonut EnEnvystä mitään negatiivista vaan kaikki ovat voineet sitä käyttää. Eihän sitä tietenkään silmään laiteta eikä se edes valu niihin, koska seerumi laitetaan ripsien yläpuolelle. Noin 3-6 viikon käytön jälkeen alkaa huomaamaan tuloksia ja 2-3 kuukauden kuluttua ripsien pituus ja tuuheus on tuplaantunut. Sitten, kun on saavutettu haluttu tulos siirrytään ylläpitoon ja silloin EyEnvyä käytetään muutaman kerran viikossa. Huippu upeat ripset tulee kaikille jotka viitsivät EyEnvyä käyttää säännöllisesti. Ellei usko pystyvänsä tähän säännöllisyyteen ripsiseerumia ei tietenkään kannata ostaa. Tuo EyEnvy pääsi loppumaan meiltä perjantaina, mutta keskiviikkona tulee taas uusi erä. Pakkauksessa on merkitty viimeinen käyttöön otto kuukausi ja se on yleensä parin vuoden päässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti