lauantai 25. toukokuuta 2019

Dermatude-kasvohoito vähentää rasvoittuvan ihon ongelmia

Mitä pidemmälle hoitokokemuksemme Dermatudesta etenee sitä enemmän tykkään tehdä näitä hoitoja. Hyvät tulokset näkyy heti lähes kaikilla ihotyypeillä. Näkyvin tulos tulee 50-70-vuotiaille joilla on jo selvää rypistymistä.

Dermatude supistaa huokosia

Vielä kymmenen vuotta sitten uskoin ettei laajentuneita huokosia pystynyt enää millään supistamaan. Tiede ja teknologia kehittyy ja nyt Dermatude-kasvohoito muuttaa näkyvästi rasvoittuvan ja suuri huokoisen ihon ulkonäköä. Nelikymppisenä alkaa kimmosäikeet hiljalleen löystyä ja se vaikuttaa myös huokosten kokoon ja acnearpien ulkonäköön. Monilla ihon rasvoittuminen ja öljyisyys jatkuu vaihdevuosi-ikään saakka ja näille ihoille Dermatude-kasvohoito on huippu hieno menetelmä. Ihokudoksen veltostuessa huokoset avautuvat entistä enemmän ja vanhat acnearvet tulee voimakkaammin näkyviin. Jo yksikin hoitokerta supistaa huokosia ja siistii ihonpintaa. Usein rasvaisella iholla on myös pigmenttiläiskien aiheuttamaa kirjavuutta, koska tulehtuneisiin finneihin pigmentti yleensä kasautuu. Itse finni ja tulehdus voi olla viikossa poissa, mutta tumma pigmenttiläiskä näkyy kuukausia. Nykyisin uv-säteilyn voimakkuus tuo entistä enemmän pigmenttiläiskiä ja kirjavuutta iholle. 


Heleyttä rasvaiselle iholle

Ihotyyppi johtuu aina perintötekijöistä ja ihon rasvaisuus kertoo myös ihon paksuudesta. Rasvaisella iholla on yksi solukerros enemmän kuin kuivalla iholla. Se on todella hyvä asia, koska paksumpi iho ei rypisty ja kuivu niin helposti kuin ohut iho. Iän myötä teini-iän acneiho kääntyykin myönteiseksi asiaksi. Rasvoittuva iho tuottaa talia ja kuollutta solukkoa enemmän kuin muut ihotyypit ja se saattaa tehdä ihosta samean ja harmaan. Dermatude-kasvohoito kirkastaa heti ihon värin, rauhoittaa talin eritystä ja supistaa huokoset. Tehokkaalla kotihoidolla yhdenkin Dermatude-hoidon tulokset näkyvät pitkään. Nyt tarjouksessa oleva ACTIVE SERUM NYT 75€ (89€) on paras mahdollinen hoitotuote rasvoittuvalle yli kolmekymppiselle iholle. Tuo Active Serum auttaa lähes kaikkiin iho-ongelmiin paitsi couperosa iholle sitä en suosittele. Meillä on vielä hetken aikaa voimassa sarjahoitotarjous eli neljä Dermatude-kasvohoitoa maksaa 600€ ja yksittäinen hoitokerta on 170€. Sarjahoitoa tehtäessä parasta olisi, jos hoidot voitaisiin tehdä 1-2 viikon välein ja maksimi väli on kolmeviikkoa. 

Active Serum NYT 75€ (89€) on tarjouksessa vielä 2.6 asti. 

3 kommenttia:

  1. Näin blogin kommenteista, että jossain vanhassa postauksessa kysyttiin Reparature Moisture Emulsion voiteen aurinkosuojasta. En löydä varsinaista postausta enää ja vastaankin nyt tässä kohtaa.
    Reparative Moisture Emulsion ei sisällä aurinkosuojaa, koska se on tarkoitettu myös yövoiteeksi. Aurinkosuojallisia voiteita on Extreme sk 30 (85€) ja Eclipse sk50 (49€) ja tuon Eclipse sk 50 voi laittaa Reparature Moisture Emulsion päällekin.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13:36

    Sanot tuossa edelleisen postauksen kommentiosiossa, että Dermatuden vaikutus on parhaimmillaan 3-5 päivää hoidon jälkeen. Mulla on nyt kymmenes hoidon jälkeinen päivä menossa, ja tuntuu siltä, että edelleen on parhain vaikutus:)

    Iho tuntuu tavattoman kiinteältä ja freesatulta. Olen niin iloissani vaikutuksesta. Kiitän myös Active Serumia, joka ikään kuin kasaa kasvot kiintempään muotoon. Reparative Moisture Emulsion sen päällä on myös ihanan tuntuinen ja erittäin riittoisa.

    Leena

    VastaaPoista
  3. Hyvä, kun kysyit. Ilmaisin taas itseäni epäselvästi ja minun pitää muokata kirjoitustani. Tarkoitin, että paras vaikutus näkyy 3-5 päivän kuluttua ja siitä pitkälle eteenpäin. Heti hoidon jälkeen menee pari päivää ennen kuin kaikki hoitotuotteet imeytyy ja kuollut solukko irtoaa. Ihan hoidon jälkeenkin iho ja kasvot ovat selvästi muuttuneet ja näyttävät hyvältä, mutta tilanne vielä paranee muutaman päivän.

    Inkeri

    VastaaPoista