keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Keväinen kasvohoito!

Tänään alkaa ihana kesä ja päivät vaan pitenee ja ilmat lämpiävät. Mahtavaa!
Hyvää vappua kaikille!

Iho puhdistetaan talven jäljiltä

Asiakkaat jotka eivät käy säännöllisesti kasvohoidoissa valitsevat hoidon ajankohdaksi yleensä kevään. Siihen on useampiakin syitä. Kevään kirkkaassa auringossa, kun katsoo peiliin tuntee itsensä ihan ränsistyneeksi ja tämä jo pistää soittamaan kosmetologille. Yleensä talven jälkeen ihossa on paksu kerros kuivaa kuollutta solukkoa joka tukkii ihohuokoset ja näppylöitä syntyy helpommin. Ellei kotihoito ole ollut talven aikana kunnossa iho voi olla ihan epätasapainossa ja pintakerros on kiristävän kuiva, mutta talin eritys tuottaa liikaa rasvaa. Tämä on hyvin tuttu tilanne monelle näin talven jälkeen ja sen voisi ennalta ehkäistä järkevällä kotihoidolla. Yleensä asiakkaat soittavat ja varaavat aikaa ihonpuhdistukseen ja meillä on mennyt pitkään Marin kanssa ennen, kun olemme käsittäneet mitä asiakas tarkoittaa. Kosmetologeille ihonpuhdistus tarkoittaa mekaanista mustapäiden ja tukkeumien poistoa. Hyvin harvalla yli kolmekymppisellä on sellaista puhdistettavaa, että tarve olisi tälle puristelulle vaan iho ihan huutaa kosteutta. Nykyisin ymmärrän asiakkaan tarkoittavan puhdistamisella sitä, että tuo kuiva harmaa hilsekalvo saadaan iholta pois. Yleensä siihen paras hoito on Kosteuttava kasvohoito (93€) tai Nanolift (124€) jolloin kuorinta sulattaa hilseilyn ja puhdistaa huokoset ja kosteutta saadaan imeytettyä runsaasti. 
Jo yksikin Dermatude-kasvohoito (170€) siloittaa ihoa näkyvästi.

Yksikin kasvohoito auttaa

On hyvin ymmärrettävää, että monen talous ei anna mahdollisuutta säännölliseen ihonhoitoon, mutta jo yksikin kasvohoito silloin tällöin on hyvä asia. Yhdenkin kasvohoidon merkitys on pitkäaikainen, kun imeytetyt hoitoaineet jää ihosoluihin vaikuttamaan 4-12 viikoksi. Meillä on vuosien varrella tullut tutuksi useampia vakioasiakkaita jotka käyvät kasvohoidossa harvakseltaan, mutta ostavat kosmetiikkansa meiltä. He ovat meille tärkeitä asiakkaita ja neuvomme mielellämme miten iho on parasta hoitaa kotona. Me tarjoamme aina asiakkaalle halvimman mahdollisen vaihtoehdon kotihoitoon. Meiltä voi myös suoraan kysyä mitä kannattaa ostaa, jos käytössä on määrätty 
rahasumma. Yleensä nuo isot pakkaukset ja tuplakoot tulevat käytössä huomattavasti edullisimmiksi 
kuin pienemmät koot. Ne tuntuvat kertaostona kalliilta, mutta käytössä hinta on edullinen. Amerikkalaisilla on ilmeisesti tapana tehdä jättikokoja ja tuplakokoja jotka käyttökertaa kohden tulee edullisemmiksi. Tässä kohtaa kuluttaja tarvitsee meidän apua jotka olemme jo laskeneet asiakkaita varten mikä vaihtoehto on ostajalle taloudellisin. 
Muista varata keväinen kasvohoito pian, koska nyt on meillä kiireisin aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti