maanantai 13. toukokuuta 2019

Hydra Cooling Serum kosteusvoiteena

Kesällä hyvin kevyet ja nopeasti imeytyvät voiteet miellyttää kaikkia. Varsinkin, jos kesä on yhtä helteinen kuin viime kesä. Hydra Cooling Serum iS Clinicalilta täyttää nuo kriteerit ja sen kosteuttava vaikutus on erinomainen.

Hyaluronihappo on superkosteuttaja

Mainitsen taas heti alkuun, että tämä raaka-aine nimeltään hyaluronihappo ei ole ominaisuuksiltaan happo vaan erinomainen kosteuttaja. Hyaluronihappo pystyy sitomaan kosteutta 1800 kertaisesti omaan molekyylikokoonsa nähden. iS Clinicalin Hydra Cooling Serum (15 ml 65€ ja 30 ml 109€) on ensijaisesti tehoseerumi jonka päälle levitetään vielä hoitovoide. Kuitenkin sen kosteuttava ja hoitava vaikutus on niin suuri, että sitä voi käyttää myös kosteusvoiteena näin kesällä. Tuon seerumin vaikutukset riittää hyvin kaikille alle kolmekymppisille ja vielä nelikymppisillekin, jos iho on rasvoittuva. Mikäli käytät Hydra Cooling Serumia kosteusvoiteena kannattaa ostaa tuo isompi 30 ml joka on pumppupullo. Noin 3-4 tippaa riittää kasvoille ja kaulalle ja tietysti tätä seerumia laitetaan myös silmien ympärille. Yksi käyttötapa voisi esimerkiksi olla, että Hydra Cooling Serum käytetään yksin yövoiteena. Päivällä sitä laitetaan vain pari tippaa seerumin tapaan ja siihen päälle Eclipse sk 50 (49€).

Sekoita muihin seerumeihin

Hydra Cooling Serumia voi myös sekoittaa jonkun muun seerumin joukkoon, jos iho on kovin herkkä. Active Serum (89€) on hyvin suosittu monipuolisen vaikutuksensa vuoksi, mutta kovin herkälle ja helposti reagoivalle iholle se on hiukan liian voimallista ainakin aluksi. Kannattaakin tehdä niin, että ottaa kämmenelle pari tippaa Active Serumia ja tipauttaa joukkoon toiset kaksi tippaa Hydra Cooling Serumia ja sekoittaa nämä keskenään. Seos levitetään puhtaalle iholle ensimmäiseksi ja esimerkiksi Reparative Moisture Emulsion (99€) siihen päälle. Seerumiseosta käytetään joka ilta voiteen alla ja aamuisin voide riittää yksinään. Active Serum kihelmöi ja kuumottelee lähes kaikilla, mutta se menee ohitse viikon käytön jälkeen. Tämä kihelmöintivaihe saadaan ohitettua, jos joukkoon sekoitetaan Hydra Cooling Serumia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti