torstai 9. toukokuuta 2019

Firming Complex on veltostuneen ihon tehohoitoseerumi

Nyt, kun iS Clinical on ollut meillä vuoden verran myynnissä alkaa kaikki tuotteet jo olla tuttuja minulle ja Marille. Haluan aina kokeilla kaikki tuotteet kunnolla itse ennen kuin alan niitä suosittelemaan asiakkaille.

Firming Complex kiinteyttää

Yksi näistä kokeiltavista tuotteista on ollut iS Clinicalin FIRMING COMPLEX (150€) seerumi jota olen nyt lopputalvesta käyttänyt yhden pumppupullon joka on 50 ml. Niin kuin nimikin jo sanoo se on erittäin kiinteyttävä ja ihoa siloittava ja tasoittava. Firming Complex sopii kaikille yli nelikymppisille ja oman ikäiselleni eli lähes kuusikymppiselle se on erinomainen kiinteytystuote. Firming Complex sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa 10% mikä tekee seerumista sopivan myös minun kaltaiselle kuivaihoiselle. Kuitenkin sen runsas hedelmähapposeos on varsinainen vaikutustekijä ja niiden avulla ihon kimmoisuus palautuu. Tuo kimmoisuuden lisääntyminen vaikuttaa myös todella hyvin laajentuneisiin ihohuokosiin ja ne alkavat tasoittua ja supistua 3-4 viikon käytön jälkeen. Itse koin, että ihoni turvonneen löllö pintakudos napakoitui selvästi ja Firming Complex tukee myös hyvin Dermatude-kasvohoidon vaikutuksia.

Firming Complexin tehokkuus tuntuu

Firming Complex on ohut geelimäinen voide ja se selvästi kihelmöi ja nipistelee, kun sen levittää. Tämä tehoseerumi todella tuntuu siltä, että tehoa löytyy. Firming Complexin päälle levitetään hoitovoide niin kuin yleensäkin seerumien päälle ja se poistaa heti kihelmöinnin. Hyvin herkkäihoiset asiakkaat voivat sekoittaa Firming Complexin suoraan hoitovoiteeseen esimerkiksi Reparative Moisture Emulsioniin (99€). Toinen iS Clinicalin hoitovoide Moisturizing Complex (50g 99€ ja 120g 135€) sopii myös hyvin Firming Complexin kanssa ja se onkin nyt myös kokeilussani ja kerron siitäkin myöhemmin. Firming Complex sisältää myös runsaasti antioksidantteja ja siksi se on aivan loistava kesäajan yöhoitotuote. Muistattehan, että antioksidantit korjaavat uv-säteilyn haittoja iholta. Keskikesällä hikiseen aikaan tuo Firming Complex toimii ihan yksinäänkin yövoiteen korvaajana eikä muuta voidetta tarvita. Nyt, kun heti aloittaa kiinteytymiskuurin Firming Complexilla iho ehtii siloittua kesän juhliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti