sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Niin kylmää, että polttaa!

Olin ystävättäreni luona saunomassa ja vein lahjaksi iS Clinicalin Hydra-Cooling Intensive Masquen. Tietysti kokeilimme naamiota heti ja hänen kommenttinsa oli tuo otsikko, että naamio on niin kylmää, että polttaa ja se tuntuu ihanalta.

Tähtitarjouksena vielä tämän päivän

Tähtitarjousta ei kannata ohittaa, koska tulette kaikki hyötymään tämän naamion vaikutuksista kesän aikana. HYDRA-COOLING INTENSIVE MASQUE NYT 75€ norm.95€ ja tuosta 120ml purkista saa ainakin viisikymmentä hoitokertaa. Purkin voi ottaa myös mukaansa, koska iS Clinicalin purkkien kannet pysyy kunnolla kiinni. Tietysti, jos teillä on jäänyt tyhjäksi tuo lasinen pieni näytepurkki niin siihen on helppo laittaa naamiota muutamaa käyttökertaa varten. Hydra-Cooling Intensive Masque on ihanteellinen aurinkolomalle. Sen viilentävä vaikutus tuntuu taivaalliselta auringon polttamalle iholle ja rauhoittava aloe vera vähentää kuumotusta ja punoitusta. Vaikutusaineissa on myös runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn haittoja. Naamiota voi käyttää lomalla, vaikka joka päivä ja jättää yöksi vaikuttamaan. Hyvin kosteutetulle iholle rusketus tulee kauniin värisenä ja tasaisempana.

Hydra-Cooling Intensive Masque rauhoittaa herkkääkin ihoa

Parhaalla ystävälläni on hyvin herkkä ja helposti reagoiva iho. Olenkin joskus kirjoittanut, että vaikeimmat ihotyypit hoitaa on ystävälläni ja äidilläni. Kumpikin saa reaktioita milloin mistäkin ja tuovat taatusti esiin, jos eivät jostain tuotteesta tai hoidosta pidä. Ystävälläni on myös aika helposti reagoiva kylmä allergia ja vähän mietin miten hänen ihonsa tykkää Hydra-Cooling Intensive Masquen viilentävästä vaikutuksesta. Naamio ei aiheuttanut kylmä allergiaa vaan ihon saunan jälkeinen punoituskin rauhottui. Jätimme naamiot vaikuttamaan ja yöksi ja tämä on minulle erittäin mieleistä, kun olen niin laiska näissä ihonhoito toimissa. Hydra-Cooling Intensive Masque imeytyy illan mittaan niin täysin ettei siinä ole oikein mitään hierottavaa nukkumaan mennessä. Aamulla, kun ihon pesee niin se tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä. Meikki on tosi hyvä tehdä näin sileälle ja tasaiselle iholle. Toivoisin, että jokainen täydentäisi päivittäistä ihonhoitoaan naamiolla ja kuorinnalla. Hyvin kuoritulle iholle naamion vaikutusaineet pääsevät imeytymään kunnolla ja naamio on runsas ja monipuolinen tehopakkaus joka virkistää ihon toimintoja. Päivittäiset hoitotuotteet seerumit ja naamiot eivät pysty antamaan samaa tehoa kuin naamio. Esimerkiksi Hydra-Cooling Intensive Masquen turvotusta poistava ja verenkiertoa parantava vaikutus on monin kertainen verrattuna mihinkään muuhun hoitoaineeseen. Ihanteellista olisi käyttää naamiota 2-3 kertaa viikossa ja eritystapauksissa esimerkiksi aurinkolomalla sitä voi käyttää joka päivä. 

2 kommenttia:

  1. Voin allekirjoittaa sen, että tämä naamio on super riittoisa ja rauhoittav. Sain jonkinlaista punaista röpelöistä näppylää ja ihottumaa otsaan jo maaliskuussa ja kokeilin kaikkea purkkia mitä varastoissani on...ja ei mitään apua. Sitten joku asiakkaasi täällä kirjoitti, että tämä naamio auttaa jopa ruusufinniin ja niin alotin naamioviikon, eli laitoin tätä naamiota joka ilta ja jätin yöksi. Nyt otsa on lähes näpytön ja kuivuus on poissa. En tiedä oliko tuo ihokatastrofi atopiaa vai mitä. Mutta tämä naamio sai sen lähes pois alle viikossa.

    VastaaPoista
  2. Erittäin hyvä idea, kun käytit naamion useana iltana peräkkäin. Silloin siitä tulee oikein tehohoito ja ainakin atooppinen ihottuma ei vähemmästä tokene. Samanlaisia kokemuksia olen talven mittaan kuullut muiltakin asiakkailta. Hydra-Cooling Intensive Masquen viilentävä vaikutus rauhoittaa myös kutinaa todella hyvin.

    Inkeri

    VastaaPoista