keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Edullinen hoitopakkaus pigmenttiläiskiin!

Nyt voin sanoa, että nopeat syö hitaat. Sain hyvin pienen erän todella tehokkaita pigmenttituotepakkauksia. En laita niitä edes verkkokauppaan, koska epäilen niiden loppuvan jo muutamassa päivässä. Ihanasta iS Clinicalin  uutuuskuorinnasta on myös edullinen paketti ja niitä olikin mahdollisuus ostaa isompi erä joten ne löytyy verkkokaupastakin.

Brightening Kit

Tämä iS Clinicalin Brightening Kit pakkaus sisältää täsmähoitotuotteet pigmenttiläiskiin. Pakkauksen hinta on 99€ ja normaalisti nämä tuotteet maksaisi 160€. Pelkästään White Lightening Serum (15ml) maksaa 89€ joten pakkaus on kympin kalliimpi ja siinä on kaikki tehotuotteet. Brightening Kit on pakattu pieneen meikkipussiin ja se sisältää Cleansing Complex (60 ml 29€) lievästi kuorivan puhdistusgeelin, White Lightening Serum (15ml) tehoseerumi yöksi, White Lightening Complex (10ml) yövoide ja kaksi kappaletta matkakoisia Eclipse sk 50 aurinkosuojavoidetta. Kokonaisuutena tuotteet riittää kolmen viikon käyttöön ja siinä ajassa alkaakin jo näkymään tuotteiden teho. Tuo White Lightening Serum riittää 6-8 viikkoa, kun sitä käytetään vaan iltaisin ja matkakoinen Cleansing Complex puhdistusgeeli riittää vähintään kuukauden. Paketissa on vielä kaupan päälle näytekoko Tri-Exfoliant Masque kuorinta-ainetta, mutta se ei vielä ole tuota uusinta versiota. Tässä pakkauksessa on kaikki mahdollinen mitä tarvitaan vaalentamaan ja ennalta ehkäisemään pigmenttiläiskiä. Nämä iS Clinicalin pigmenttituotteet ovat ehdottomasti parhaita mitä olen koskaan myynyt ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Tämä pakkaus on erinomainen kotikäytössä, jos tehdään Dermatude-pigmenttihoitoa. Pakkauksia on myynnissä hoitolassa, mutta niitä ei ole paljoa. Laittakaa sähköpostivaraus niin varmasti saatte pakkauksen. Tottakai lähetämme pakkaukset myös verkkokauppa-asiakkaille ja heille laitamme ensin laskun sähköpostiin ja sitten, kun maksu näkyy
meillä lähtee paketti. Siksi paketit ei ole normaalimyynnissä verkkokaupassa ettei kukaan maksa turhaa tilausta, jos ne ehtiikin loppua kesken. 


Renew and Replenish Spring Promo 

Tämä iS Clinicalin pakkaus on kevään uutuuksia ja niitä on tullut Suomeen iso erä ja ne ovat myös normaalisti myynnissä verkkokaupassa. Paketti sisältää kaksi tuotetta eli Tri-Active Exfoliant Masquen (119€) kuorintavoiteen ja Reparature Moisture Emulsion (99€) hoitovoiteen. Kumpikin tuote on normaalikokoja ja siis erittäin riittoisia. Pakkauksen hinta on 169€ ja normaalisti tuotteet maksaisi yhdessä ostettuna 218€ joten alennusta tulee viitisenkymppiä. Tämä uusi kuorinta-aine on jo hurmannut asiakkaat ja minut ja Marin. Tuote on niin ihanan tuoksuinen ja tekee ihosta todella pehmeän ja sileän pitkäksi aikaa. Kuorinta-aineessa on Marokon veriappelsiinista saatu ihon väriä kirkastava C-vitamiini ja siitä tulee tuo hyvä tuoksu. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa ja sen vaikutusaika on viisi minuuttia. Reparature Moisture Emulsion on iS Clinicalin myydyin hoitovoide ja se onkin miellyttävän ohut voide. Tätä voidetta voi käyttää sekä yö-että päivävoiteena, mutta siinä ei ole aurinkosuojaa. Suosittelen sen päälle aurinkosuojallisen Eclipse sk 50 (49€) tai meikin jossa on aurinkosuoja. Reparature Moisture Emulsion imeytyy hyvin ja viime kesän helteissäkin se pysyi päivän mattapintaisena. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti