perjantai 24. toukokuuta 2019

Kosmetologin kesäihonhoito

Kerron millaisiin tuotteisiin olen vaihtanut kesäajaksi. Hyvin moni asiakas kysyy miten minä hoidan ihoani ja usein ostaessaan jonkun tuotteen asiakas tiedustelee olenko itse sitä kokeillut. Kaikki tuotteet mitkä ovat meillä myynnissä olemme Marin kanssa kokeilleet.


Olen ihastunut iS Clinicaliin

Kokeilen aina kaikki tuotteet perusteellisesti ennen kuin alan kertomaan niistä mitään. Tämän takia uudet iS Clinicalin tuotteet käyn läpi hitaanlaisesti, kun kokeilu vie oman aikansa. Olen ihastunut näihin iS Clinicalin tuotteisiin ja niillä saa selvästi pitempi aikaisia vaikutuksia kuin muilla hoitotuotteilla. Tämä selvisi jo, kun ensimmäistä kertaa tutustuin niiden raaka-aineluetteloon ja niihin pitoisuuksiin mitä tuotteista löytyy.  Kuitenkin halusin kokeilla ne käytännössä, koska vaan sillä tavoin voin antaa asiakkaalle kunnolliset ohjeet. Nyt, kun olen vuoden verran käyttänyt iS Clinicalia ihoni ei enää ole niin rutikuiva ja kiristävä. Tämä johtuu siitä, että iS Clinicalin uudistavat tuotteet todella laittavat vauhtia solujen syntymiseen ja kuollut kiristävä pintakerros irtoaa pois. Puhdistuksessa käytän CLEANSING COMPLEXia (49€) ja WARMING HONEY CLEANSERia (49€) vuoron perään. Kummankin kanssa voi käyttää Bt-Sonicia (126€) joka on monella asiakkaalla käytössä. Warming Honey Cleanser on kuorinnan ja puhdistuksen välimuoto, mutta olen välillä sitäkin käyttänyt päivittäin. Cleansing Complex on hyvin kevyesti ihoa uudistava, mutta se ei korvaa mitään kuorinta-aineita. Hoitosuihkeena käytän Firming Mistiä (39€) joka on kosteutuksen lisäksi kiinteyttävä vaikutukseltaan. Iltaisin käytän tehoseerumina  TÄHTITARJOUKSESSA olevaa ACTIVE SERUMIA NYT 75€ (89€). Sen siloittava ja kiinteyttävä vaikutus oli hämmästyttävä 
kokemus heti muutaman päivän käytön jälkeen. Ensimmäisillä kerroilla Active Serum kihelmöi 
oikein kunnolla, mutta laitoin sen päälle heti voiteen REPARATURE MOISTURE EMULSION (99€).Tämä kihelmöinti tuntui ehkä viikon verran, mutta nyt olen unohtanut koko jutun. Aamulla käytän tehoseerumina FIRMING COMPLEXIA (150€) joka on hyytelömäinen kiinteyttävä tuote. Se on oikeastaan seerumin ja voiteen välimuoto, mutta talven kuivana aikana sen päälle pitää ehdottomasti laittaa voide. Tämä Firming Complex on erinomainen tehoseerumi Eclipse sk 50 alle.

Kaulavoiteesta en luovu

Kehun tätä iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoidetta joka käänteessä, koska en voi unohtaa miten suuren vaikutuksen se teki minuun viime keväänä. Nyt olen käyttänyt sitä vuoden verran joka aamu ja ilta ja löysä leuan alusta on paljon vähäisempi. Tosin siihen on myös vaikuttanut Dermatude-kasvohoito. Näen myös monella asiakkaalla muutoksia kaulan ihossa, kun Neck Perfect 
Complex on ollut jatkuvassa käytössä. Silmänympärystuotteena minulla on kokeilussa C EYE SERUM ADVANCE+ (69€) ja epäilin aluksi riittääkö sen hoitovaikutus kuiville silmäluomilleni. Voin todeta, että kyllä riittää ainakin nyt, kun sisälämmitys on poissa. Tuo silmänympärysseerumi on nestemäinen ja se on pakattu pipettipulloon niin kuin muutkin iS Clinicalin seerumit. Yksi tippa pipetistä riittää kumpaankin silmänympärykseen. Tämä C Eye Serum Advance+ on ensisijaisesti tarkoitettu tummiin ja turvonneisiin silmäluomiin. Kosteuttakin siitä löytyy ja siksi se sopii kaikille. Mikään elvytys-tai kiinteytysseerumi se ei ole, koska sitä varten on tuo Youth Eye Complex (115€).Tässä nämä päivittäiset hoitoaineeni nyt onkin. Näiden lisäksi käytössä on loistavat iS Clinicalin kuorinta ja viilentävä naamio. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi14:54

    Loistavia nämä is clinicalin tuotteet, olen kokeillut mm. active serumia, reparative moisturea ja viilentävää naamiota, jota kun käyttää yönaamiona, kasvot eivät kiristä lainkaan aamulla.

    Kiitos dermatude-hoidosta, ihoa näyttää ihanan kuulaalta ja tuntuu ihmeellisen pehmeältä.

    Pia

    VastaaPoista
  2. Dermatude-kasvohoito tekee näkyvän vaikutuksen iholle jo yhdellä kertaakin ja sekin hämmästyttää, että tulos näkyy melkeinpä heti.
    Tosi kiva, että olet tyytyväinen hoidon tulokseen. Vaikutus on yleensä parhaimmillaan 3-5 päivää hoidon jälkeen. Siinä ajassa ihoon ehtii syntyä uusia kimmosäikeitä. Vaikutus näkyy ja tuntuu noin 6-8 viikkoa hoidon jälkeen. Kaikista näkyvin vaikutus tulee 50-65-vuotiaille joilla on jo selvästi rypistymistä, juonteita ja kirjavuutta. Nelikymppisillä Dermatude-kasvohoito on loistava menetelmä hidastaa ihon vanhenemista. Kannattaa kokeilla yksi hoitokerta niin näkee itsellään nämä tulokset.

    Inkeri

    VastaaPoista