maanantai 6. toukokuuta 2019

Tähtitarjouksena Precleanse Balm

Tähtitarjouksena on Dermalogican Precleance Balm NYT 42 € (norm. 58 €) alkupuhdistusbalsami ja saat kaupan päälle matkakoon Dermalogican ihanasta rentouttavasta Sound Sleep Cocoon yövoiteesta. (Arvo 16 €).



Precleanse Balm puhdistaa ihon perusteellisesti

Precleanse Balm alkupuhdistusvoide on ihan yhtä suosittu kuin ”isosiskonsa” Precleanse  (68€) öljy. On ihan makuasia kummasta tuotteesta pitää enemmän, mutta suositeltavaa on, että jompi kumpi kuuluu jokaisen kotihoito-ohjelmaan. Näin kesää odotellessa on hyvä muistaa, että Precleanse Balm on helppo pitää mukana, koska sen tuubi pysyy kiinni eikä sotke meikkipussia. Precleanse Balm pakkaukseen kuuluu pieni silikoniharja jolla ihoa voi balsamin kanssa hieroa ja parantaa näin puhdistustulosta.

Kesällä iholle kertyy likaa ja tukkivia aineita ihan eri tavalla kuin talven pakkasilla. Talvella Precleanse Balm hoitovaikutus on tärkein syy sen käyttämiseen. Kesällä hikoilu tuottaa ihon pintaan ihotalia ja kaikki ilmassa oleva lika ja pöly takertuu tähän hiki/taliseokseen. Precleanse Balm sulattaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti lian ja ihotalin ihohuokosista pois. Aurinkovoiteet ovat usein niitä jotka tuovat kesäisin iho-ongelmia ja rasvaisuutta. Ei tietenkään Dermalogican tai iS Clinicalin uv-suojalliset voiteet, mutta monet muut tuotteet eivät liukene kunnolla veteen. Precleanse Balm puhdistaa takuulla paksuimmankin aurinkovoiteen pois eikä iho tukkiinnu.

Asiakkaiden suosikki Sound Sleep Cocoon

Yksi asiakkaiden suosikkivoiteista on Sound Sleep Cocoon (110€) yövoide joka tuoksullaan vähentää stressihormonin eritystä. Nyt saat Precleanse Balmin mukana kaupan päälle matkakoon Sound Sleep Cocoon voidetta ja tuo pikkupakkaus riittää 10-14 yötä. Tämä voide on hyvin ohut geeli ja siksi se on kesällä aivan erinomainen yövoide. Sound Sleep Cocoon yövoide sisältää lavendeli-santelipuu-patsuli-yhdistelmän joka tuoksullaan vaikuttaa keskushermostoon ja siellä se vähentää stressihormonin eritystä. Tätä tuoksullaan rauhoittavaa voidetta käytetään myös meidän uutuushoidossa eli Antistressi-kasvohoidossa. Nyt pääset itse kokemaan voiteen vaikutukset tuosta kaupan päälle tulevasta matkakoosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti