maanantai 20. toukokuuta 2019

Tästä Tähtitarjouksesta hyötyy kaikki!

Tähtitarjouksena on iS Clinicalin ACTIVE SERUM tehoseerumi, 15 ml  NYT 75 € (norm. 89 €). Kaupan päälle saat pikkukoon Hydra Cool Serumia. Arvo 18€


Active Serum sopii kaikille

Active Serum on varsinainen supertuote, koska se tasapainottaa kaikkia ihotyyppejä ja uudistaa ihosolukkoa. Sama seerumi sopii mummulle, äidille ja tyttärelle. Tämä seerumi on ollut vuosikausia iS Clinicalin myydyin seerumi ympäri maailmaa ja niin se on meillä Suomessakin. Active Serumin raaka-aineseos on ainutlaatuinen ja siksi se toimii lähes kaikilla ihotyypeillä. Hyvin herkälle couperosa iholle en Active Serumia suosittele, mutta kaikki muut hyötyvät tuotteesta näkyvästi. Active Serum sisältää useampia ihoa uudistavia hedelmähappoja kuten mustikkauutteesta saatavaa maitohappoa, sokeriruokouutteesta saatu glykolihappo ja valkopaju-uutteesta saatu mieto salisyylihappo. Näihin hedelmähappoihin on lisätty sopiva määrä arbutiinia ja polyporus umbellatus sienen uutetta ja ne vähentävät tulehduksia ja hajoittavat pigmenttiä.

Tämä tehokas hedelmähapposeos on erinomainen tasoittamaan juonteita ja ryppyjä sekä poistamaan ihon epätasaisuutta ja kirjavuutta. Olen tänä talvena nähnyt tosi hyviä tuloksia lievästi tulehtuneilla sekaihoilla joissa näppyjen lisäksi on ollut pintakuivuutta. Noin kolmen viikon käytön jälkeen alkaa tulehdukset rauhoittua ja parantumisjäljet häipyä. Active Serumia käytetään iltaisin puhtaalle iholle 4-6 tippaa ja sen päälle käytetään hoitovoide. Erinomainen hoitovoide valinta on Reparature Moisture Emulsion (99€). Muistutan vielä, että Active Serum voi kihelmöidä ja vähän kutistakin heti levityksen jälkeen. Tämä kuuluu asiaan ja se menee heti ohitse, kun hoitovoide laitetaan. Noin viikossa iho tottuu Active Serumiin ja kihelmöinti jää pois.

Kaupan päälle Hydra Cool Serum

Active Serumin ostaja saa lahjaksi pikkukoon Hydra Cool Serumia (15 ml, 65€) joka on superkosteuttavaa hyaluronihappoa. Tässä yhteydessä ajattelin, että herkkäihoiset voivat sekoittaa Active Serumia Hydra Cool Serumiin ja näin totuttaa hyvin helposti reagoivan ihon tehovaikutuksiin. Parasta on aloittaa ottamalla kumpaakin kolme tippaa ja sekoittaa nämä kämmenellä yhteen. Näin kihelmöintiä ei synny ja iho tottuu nopeammin Active Serumiin. Toivoisin, että mahdollisimman moni voisi ottaa käyttöön Active Serumin. Se on aivan loistava hoitotuote näin alkukesästä ja iho ehtii hyvin siloittua ja tasoittua juhannukseen mennessä. Erityisen suositeltavaa on, että päivällä 
käytetään suojakerrointa 50, koska hedelmähapot vähentää hilseilyä ja se ei enää anna lisäsuojaa uv-
säteilylle. Tarjous on voimassa 2.6.2019 asti.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21:48

    En ihmettele, että Active Serum on iS Clinicalin myydyin seerumi. Koen, että se kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä supistaa huokosia.

    Ensimmäisellä kerralla se hieman kihelmöi muttei enää sen jälkeen.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä. Se saa ihon näyttämään hehkeämmältä ja siloittaa kuivuudesta syntyneitä pikkuryppyjä. Niillä kenen iho on kirjavoitunut auringosta Active Serum on erinomainen, koska se tasoittaa ihon väriä.
    Hauska yhteensattuma oli, että aikani kuluksi katselin Tyyli.com sivuja ja löysin 2018 suosikkituotteet. Siinähän oli listattuna Active Serum ja myyntipaikkanakin oli minun pikkufirmani. Tämä oli minulle ihan uusi tieto ja täytyy kysyä maahantuojalta tietävätkö hekään siitä. Tuo Youth Eye Complex on bloggareiden silmänympärysvoide listauksessa ykkösenä ja se oli tehty jo viime syksynä.

    Inkeri

    VastaaPoista