torstai 2. toukokuuta 2019

Ihana uutuus iS Clinicalin Tri-Active Exfoliant Masque

Jäin heti koukkuun tähän iS Clinicalin uudistuneeseen kuorintaan Tri-Active Exfoliant Masqueen (119€). Nyt, kun olen esitellyt sitä asiakkaille ja käyttänyt itselle sen raaka-aineena oleva veriappelsiinin tuoksu on hurmannut kaikki.

Yhtäaikaa kemiallinen ja fysikaalinen kuorinta

Tri-Active Exfoliant Masque sisältää hedelmien entsyymejä jotka kuorivat kemiallisesti ja sulattavat talin ja kuolleen solukon syvältä huokosista. Mekaaniset selluloosapallot kuorivat ihon pintakerroksen hilseilevän solukon ja tekevät ihosta sileän ja pehmeän. Tuote on hiukan saman tyyppinen kuin Dermalogican Multivitamin Thermofoliant kuorinta. Käytössä iS Clinical on hiukan edullisempi, koska sen pakkaus on 120 ml 119€ ja Thermofoliant on 75ml 89€. Tri-Active Exfoliant Masqueta voi käyttää nopeaan kuorintaan niin, että vaan pesee kasvot geelillä. Tehokkaamman vaikutuksen saa, kun antaa kuorinnan vaikuttaa viitisen minuuttia. Kuorinnan kanssa voi käyttää Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitetta joka myös lisää kuorivaa vaikutusta. Tri-Active Exfoliant Masque tuntuu jäykältä geeliltä, mutta kun siihen hiukan lisää vettä ja hieroo sen kämmenissään siitä tulee ohut neste. Tämä nestemäisempi geeli ei valu kasvoilta ja sitä on helpompi hieroa Bt-Sonicilla. Tri-Active Exfoliant Masqueta kannattaa yhdistää saunassa käyntiin. Sen voi antaa vaikuttaa saunan löylyssä, tai sitten heti saunan jälkeen. Lämmin ja pehmennyt iho vastaanottaa hoitoaineet paremmin.


Renew and Replenish Spring Promo

iS Clinicalille tulee keväällä ja syksyllä kaksi tuotepakettia joilla on edullinen yhteishinta. Tämän kevään ensimmäinen pakkaus on jo tullut ja se on Renew and Replenish Spring Promo (169€)  nimeltään. Pakkauksessa on normaalikokoiset Tri-Active Exfoliant Masque kuorinta ja Reparative Moisture Emulsion hoitovoide. Pakkauksen hinta on 169€, kun tuotteet maksaisivat normaalisti 218€ eli säästät 49€. Suosittelen tätä pakkausta, jos tarvitset hoitovoidettakin. Tuo kuorinta-aine tuubi riittää noin 50-60 käyttökertaa eli yksi käyttökerta ei hinnallaan huimaa. Muistutan vielä ettei tässä kuorinnassa ole mikromuoveja pilaamassa vesistöjä, vaan nuo kuorivat rakeet ovat luontoystävällisiä sulavia selluloosapalloja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti