maanantai 27. toukokuuta 2019

Bt-sonic on asiakkaiden suosikki!

Bt-Sonic ultraäänilaite (126€) on ollut myynnissä noin puolitoistavuotta ja siinä ajassa siitä on tullut todella suosittu. Onneksi voitin epäilyni näitä kotihoitolaitteita kohtaan ja aloimme testaamaan Bt-Sonicin hyötyjä.

Bt-Sonic parantaa puhdistustulosta

Minun ennakkoluuloni koski sitä, että asiakas ostaisi laitteen ja innostuisi käytöstä pari viikkoa ja sitten se seisoisi turhan panttina. Itse olen niin nopeatempoinen, että minulle voisi käydä niinkin. Onneksi en ratkaissut asiakkaitteni puolesta heidän käyttötottumuksiaan ja nyt lähes kaikki asiakkaat käyttää kotona Bt-Sonic laitetta. Sen vaikutus on niin miellyttävä ja tehokas, että se tulee käytettyä kiireisenäkin hetkenä. Siitä tulee tapa niin kuin hampaiden pesusta. Kukaan asiakas ei ole sanonut jättäneensä laitteen käyttämättä. Korostan taas, että kerron vain Bt-sonic ultraäänilaitteesta eikä tämä koske muita laitteita. Tavallisissa pattereilla toimivissa harjoissa ei ole ultraäänivirtaa. Ultraäänivirta parantaa huokosten puhdistumista. Teini-iässä ja hormonitoiminnan eri vaiheissa huokoset täytyy talilla, hiellä, lialla ja kuolleella solukolla eikä ne irtoa kunnolla käsin pesulla. Ultraäänivirta nostaa huokosten pohjasta tätä massaa pintaan päin mistä sen voi pestä pois. Hyvä puhdistustulos auttaa paljon hoitotuotteiden imeytymiseen ja vaikutukseen.
Bt-Sonic ultraäänilaite (126€) on supersuosittu.


Bt-Sonic vilkastuttaa ihon toimintoja

Ultraäänivirta parantaa myös vanhenevan ihon uudistumista ja vaikuttaa aineenvaihduntaan ja verenkiertoon. Aamupesun yhteydessä käytettynä koen itse, että muutaman minuutin Bt-Sonicin käyttö poistaa turvotusta ja vähentää velttoa höttöä mitä tässä iässä jo on. Olen myös kokenut, että Bt-Sonic pidentää Dermatude-kasvohoidon tulosta. Samoin kaikki muutkin tehoaineet vaikuttavat paremmin. Bt-Sonicia pitää käyttää päivittäin ainakin kaksi minuuttia ennen kuin siitä on hyötyä. Ellei tätä kahta minuuttia päivässä liikene itsensä hoitoon ei laitetta kannata hankkia. Tuo pari minuuttia on minimi millä voi odottaa tulosta, mutta laitetta kannattaa käyttää paljon enemmän. Mitään ylärajaa käytöllä ei ole eikä sitä voi käyttää liikaa. Bt-Sonic on tarkoitettu käytettäväksi puhdistusaineen ja kuorinta-aineen yhteydessä. Hoitotuotteiden merkeillä ei ole väliä eikä se ole mitenkään sidottu iS Clinicaliin tai Dermalogicaan. Asiakkaat kertovat käyttäneensä laitetta Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masquen (78€) kanssa ja iS Clinicalin Hydra-Cool Intensive Masquen (95€) kanssa. Jotkut ovat kuorineet sääriään Daily Microfoliantilla (80€j ja Bt-Sonicilla, kun talven kuivuus saa sääret ihan suomuille. Pitää sanoa vielä näistä pattereista. Ne kestävät niin pitkään, että kaikki ihmettelevät miten harvoin pattereita pitää vaihtaa. Yhdet patterit kestää reilun vuoden käytössä eli laitteen käyttö ei ainakaan tule kalliiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti