lauantai 4. toukokuuta 2019

KKKK-kasvohoito

Nykyisin asioilla pitää olla hienoja nimiä mieluummin englanninkielisiä tai sitten kirjainyhdistelmiä. Kosmetiikassakin esiteltiin BB-voiteet ja CC-voiteet. Näitä matkien voisin nimetä uuden Antistressi-hoitomme KKKK-kasvohoidoksi eli Kauhean Keljun Kokemuksen Korjaava Kasvohoito.

Antistressi-kasvohoito

Kehitimme tämän Antistressi-hoidon (45-60min. 63€) niille asiakkaille jotka kaipaavat rentoutumista ja pysähtymistä. Kyse ei ole ihonhoidosta vaan kaikki hoidon vaiheet tähtää rauhoittumiseen ja mielihyvään. Pyrimme myös palvelemaan asiakkaita nopealla aikataululla, että voit varata ajan juuri silloin, kun Kauhean Kelju Kokemus on romauttanut elämäsi. Jokaisella on joskus niitä päiviä, että masentaa ja kaikki näyttää mustalta tai on niin ärsyyntynyt, että verenpaine on taivaissa ja juuri silloin tunnin pysähtyminen helpottaa oloa todella paljon. Valitsemme Antistressi-kasvohoidon taustamusiikiksi rauhoittavaa soittoa ja vaikutamme asiakkaan hyvään oloon jo äänillä, tuoksulla ja lämpimällä villapeitolla. Hoitotuotteet ovat iS Clinicalilta tai Dermalogicalta ja ne valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan. Hoitoaineiden vaikutus on kosteuttava, koska tarkoitus on hoitaa mieltä eikä niinkään ihoa. Suunnittelimme hoitoon mahdollisimman yksinkertaiset hoitotuotteet, että saimme hinnan näin alhaiseksi.
Hoitovaiheet:
- alkupuhdistus
-hajakarvojen poisto kulmista
-pikakuorinta
-energiahieronta ja klassinen kasvohieronta 
-erikoishieronta silmien ympärille
-naamio
-lopuksi kevyt meikki, jos asiakas niin haluaa eli värillinen voide, ripsiväri, poskipuna ja huulipuna. 
Hierontavaihe kestää 25 minuuttia ja sen jälkeen naamio vaikuttaa 10-15 minuuttia ja asiakas voi ottaa kauneusunet. Varsinainen hoito kestää 45 minuuttia, mutta aikaa kannattaa varata tunti, koska pukeminen ja riisuminen vie oman aikansa varsinkin talvella.
Antistressi-kasvohoidon voi varata, vaikka jonkun rankan työrupeaman päätteeksi. Sitten voi kysellä aikoja samallekin päivälle, tai seuraavalle. Pyrimme palvelemaan mahdollisimman lyhyellä 
aikataululla  ja nuo saman päivän hoitoajat ovat yleensä Marille. Itselläni päivät ovat aika tiukasti täynnä, mutta olen päättänyt vielä venyttää työpäivääni näiden Antistressi-hoitojen vuoksi. Ellei päiväni ole jo täynnä klo 21.00 saakka otan asiakkaan Antistressi-hoitoon vielä klo 19.00. Yleensä nautin näistä päivän viimeisistä hoidoista, kun voin rauhassa keskittyä asiakkaaseen eikä mieltä enää paina päivän muut työt. 
Varaa hoitoaika rauhoittumiseen!

Käytämme hoidossa Dermalogican Sound Sleep Cocoon (110€)
hoitovoidetta jonka tuoksu vähentää stressihormonin tuotantoa.

1 kommentti:

  1. Anonyymi15:53

    Hieno homma:) Nyt asiakaspalvelunne nousee ihan sfääreihin, jos joustat vielä omista illoistasi. Tosin iltaisinhan ihmiset ehtii ja v-mäisen päivän jälkeen onkin ihana tulla hoitoon. Tulen takuulla käyttämään tätä mahdollisuutta, kun hoitojutska ei ole edes kallis.

    VastaaPoista