tiistai 14. toukokuuta 2019

Dermatude-hoitoa Anin iholle

Dermatude-kasvohoito on ollut meillä puolisen vuotta ja olemme tehneet kymmeniä neljän kerran sarjoja. Nykyisin Dermatude-hoito on melkeinpä yhtä suosittu kuin Nanolift hoito ja teen tätä metaterapiahoitoa vähintään pari kertaa päivässä.


Kokemukseeni voi luottaa

Olen aina rakastanut työtäni ja siksi olen pystynyt paneutumaan siihen niin perusteellisesti. Koko ajan koulutan itseäni ja niin tulen tekemään työvuosien loppumetreille asti. Käymme Marin kanssa useissa ammattitapahtumissa vuodessa ja itse osallistun mielelläni erilaisiin yrittäjäkoulutuksiin. Aloitin juuri HAMK:n vetämän Venla-projektin joka on naisyrittäjien monipuolinen koulutussysteemi ja se kestää puolivuotta. Venlan pääpaino on sosiaalisen median hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa. Siihen liittyen olen talven aikana kokeillut erilaisia somekamppiksia esimerkiksi tuo Riikka Savolaisen sponsorointi Fitness35+ kisaan. Saadakseni kokemusta Dermatude-hoidon vaikutuksista tein Katleena Kortesuolle hoitosarjan jonka avulla testasin miiliumin postoa Dermatudella. Nyt teen kirjailija Ani Kellomäelle Dermatude sarjahoidon, koska haluan nähdä miten paljon hoito auttaa lähes atooppisen kuivalle iholle. Ani on hiukan yli nelikymppinen ja yleensä siinä vaiheessa kuiva iho ohentuu ja kuivuu entisestään. Olen nyt tehnyt Anille kaksi Dermatude-hoitoa ja toiset kaksi on vielä tulossa.
Tämä kuva on otettu toista Dermatude-hoitoa aloitettaessa.

Tässä näkyy tulos hoidon jälkeen ja iho on heleän kuulakas.
 


Dermatude-hoidon tuloksia atooppiselle iholle

Dermatude-kasvohoitoa suositellaan atooppisenkin kuivalle iholle ja hoitoon on olemassa erittäin kosteuttavat ampullitkin. Kuitenkaan en usko ennen kuin näen ja haluan nähdä itse miten kuivuuden hoito etenee. Ani Kellomäen kuivuus on ollut hyvässä mallissa jo pitkään, koska hän on säännöllinen asiakas Nanoliftissä. Hänen iho on alun perinkin kauniin heleä eikä siinä ole mitään uv-säteilyn aiheuttamaa kirjavuutta. Ellei hän hoitaisi ihoaan näin hyvin siihen syntyisi nopeasti punoitavia kutisevia läiskiä ja kuiva hilsely harmaannuttaisin ihon värin. Kuiva iho yleensä reagoi Dermatude-hoitoon tuntuvasti ja kerroin heti Anille mihin hänen pitäisi varautua. Mikrokanavointiin perustuva Dermatude-kasvohoito edesauttaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikuttamista, koska kaikki imeytyy  mikrokanavia pitkin paljon paremmin kuin pelkästään ihon läpi. Hoidon jälkeen iho tuntuu pari päivää kuivalta ja kireältä, koska kaikki kotihoitotuotteet imeytyminen paranee ja iholle pitää lisätä hoitotuotteita monta kertaa päivässä. Jo ensimmäinen hoitokerta napakoitti Anin ihoa näkyvästi ja tuntuvasti. Hoitoa aloitettaessa en huomioinut mitään veltostumisen merkkejä vielä, mutta Anin oma kokemus kiinteytymisestä oli vahva. Toista hoitokertaa tehdessäni huomasin, että kaikki ylimääräinen neste oli ihokudoksesta pois ja iho tuntui kiinteämmältä. 
Kerron lisää Anin iholla tapahtuvista muutoksista hoidon edetessä joten seuraa tätä blogia ja jaa sitä myös ystävillesi. Jos haluatte auttaa kotimaisen pienyrityksen ja työnantajan elin mahdollisuuksia kommentoikaa ja jakaa meidän somepostauksia mahdollisimman paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti