tiistai 7. toukokuuta 2019

Dermatude-kasvohoito tasoittaa acnearpia

Viime perjantaina Mari oli Dermatude-kasvohoidon koulutuksessa ja siellä aina kuulee toisten tekemistä hoitotuloksista. Onkin hyvin tärkeää, että pystymme jakamaan tietoa toisten Dermatudea tekevien kosmetologien kanssa.

Tyytyväisiä asiakkaita

Minä en valitettavasti ehtinyt lähtemään tuohon kertauspäivään, mutta Marin kautta saan aina tärkeimmät tiedot. Dermatude-kasvohoitoa on tehty Suomessa vuodesta 2016 ja meillehän hoito tuli vasta puolivuotta sitten. Amerikassa ja muualla Euroopassa tämä metaterapiaan perustuva hoito on ollut käytössä  jo lähes kymmenen vuotta. Minä en ole koskaan ollut uutuuksista innostuva ja katselen pitkään ennen kuin itse lähden suosittelemaan asiakkaillemme uusia hoitoja. Aika usein hoito, tai laite ehtii poistua markkinoilta ennen kuin minä vasta siihen herään. Tämä systeemi on säästänyt minut ja asiakkaamme monilta turhilta panostuksilta. Dermatude-kasvohoidon tulos omalla ihollani vakuutti minut heti. Olen tosi tyytyväinen, että iS Clinicalin kouluttaja Minttu Sahrman houkutteli minut ja Marin kokeilemaan Dermatude-hoitoa. Hän varmaan arvasi, että tulokset nähtyämme emme voi muuta kuin aloittaa hoidon tekemisen. Hoidon tekeminen on suuri ilo, koska näen heti tehdessäni tulokset ja asiakkaat ovat todella tyytyväisiä. Uusia asiakkaitakin olemme saaneet ihan sillä tavoin, että he ovat nähneet hyvät vaikutukset jonkun ystävänsä kasvoilla. Yli viisikymppiset nuortuu vähintään kymmenen vuotta ja löysän roikkuva iho tiivistyy tuntuvasti ja näkyvästi.
Ani Kellomäen (42v.)iho näyttää todella kauniilta ja tasaiselta
jo ensimmäisen hoito kerran jälkeen.

Tässä Anin ensimmäistä hoitoa aloitellaan ja iholla on kevyt kuorintavoide.

Hyviä tuloksia acnearpiin

Hämmästyttävintä hoitotuloksissa on ollut tehokas vaikutus vanhoihin acnearpiin. Oli vaikea uskoa, että kuusikymppisenkin acnearpia pystyy vielä siloittamaan, mutta olen nyt nähnyt sen tapahtuvan monta kertaa. Ihon veltostuessa iän myötä acnearvet tulee näkyviin entistä enemmän. Paksuuntunut arpikohta pullistuu esiin ja sen väri erottuu selvemmin muusta ihosta. Ylipäätään Dermatude-kasvohoito tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä todella hyvin. Myös nuoremmilla joilla on vielä lievästi parantumisvaiheessa olevia finnejä saavat tasoitettua ihon väriä hoidon avulla. Varsinainen tulehdusvaihe pitää ihossa olla ohitse ennen kuin arpeutumia voidaan hoitaa. Usein parantumisvaiheessa olevan näpyn ympärille tulee tummaa pigmenttiläiskää joka tuo tulehduskohdan näkyviin pitkiksi ajoiksi. Tähän pigmentin kasautumiseen Dermatude-hoito auttaa erinomaisen hyvin ja hoitosarjassa on ihan omat ampullit pigmenttihoitoja varten. Dermatudella voidaan siis hoitaa paljon muutakin kuin ryppyjä ja ihon velttoutta. Jo yksikin hoitokerta antaa näkyvän tuloksen ja vaikutus kestää noin 4-10 viikkoa ihon tilanteesta riippuen. Yksi hoitokerta maksaa 170€ ja aikaa siihen menee tunti ja vartti. Meillä on vielä aloitustarjous voimassa eli neljän hoitokerran sarja on 600€ ja hoidot suositellaan tehtäväksi 1-3 viikon välein. Parempi vaikutus tulee lyhyillä hoitoväleillä ja kannattaakin aikataulu suunnitella sen mukaan, että pääsee mieluummin jopa viikottain. Kovin kauaa tuo aloitustarjous ei enää ole voimassa, koska Dermatudessa käytettävien hoitoaineiden hinnat nousi huhtikuussa ja se tekee meille hinnan nosto paineita. 

9 kommenttia:

  1. Anonyymi21:08

    Katsoin noita kuvia ja vähän kyllä hämmästelen onko siinä joku kuvankäsittely tehty. Ei näytä yhtään todelliselta ettei naama punoita yhtään hoidon jälkeen ihan ku e olis mitään tehtykään. Kai siihen nyt joku normipunoitus jää siksi päiväksi. Sen ymmärrän ettei seuraavat päivät enää naama hehku, mut toi tulos ei ole todellinen. Sitäkin ihmettelen julkaistaanko teillä kaikista asiakkaista kuvia?

    VastaaPoista
  2. Vastaan ensin tähän viimeiseen kysymykseen. Katson, että kosmetologeja koskee vaitiolovelvollisuus enkä missään tapauksessa kertoisi asiakkaistamme ellei sitä ole erikseen sovittu. Olen pyytänyt Ani Kellomäeltä luvan, koska hän on muutenkin tuttuni.
    Kuvaa ei ole mitenkään käsitelty enkä valitettavasti sellaista edes osaa. Meiltä ei lähdetä minkään kasvohoidon jälkeen iho punaisena tai kirjavana. Sen voi todistaa kuka tahansa joka käy meillä kasvohoidossa. Dermatude-kasvohoidon jälkeen iho näyttää ihan tasaiselta ja hoidosta voi lähteä suoraan työhön tai kaupungille. Parhaimmillaan iho on parin päivän päästä, koska heti hoidon jälkeen iho kiiltelee monista hoitotuotteista.
    Olisi kiva, jos lukijoista joku viitsisi kertoa hoitokokemuksistaan meillä. Voisitte vakuuttaa ettei meiltä lähdetä iho ruvella:)

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi11:55

      Ei ole oikein vakuuttavaa, että kuvan käsittely jää tekemättä kun sitä ei osata. Muuteskos kuvista vedettäis rypyt suoraksi.

      Poista
    2. Ei kannata olla huolissaan minun kuvankäsittelytaidoista. Jos niitä taitoja tarvitsen voin ne opetella tai ostaa ulkopuolisenapalveluna.
      Tämä on varmaan ensimmäisiä kertoja, kun olen laittanut mihinkään ennen ja jälkeen kuvia. Mielestäni ne on otettu niin eri kulmasta ja eri valossa ettei varsinaista rehellistä vertailua voi tehdä.
      Niin kuin kommenteissakin tulee jo esiin ei nykyisin jää kasvohoidon jälkeen iholle juurikaan punoituksia. Suosittelen lämpimästi meidän kasvohoitoja. Tervetuloa!

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi10:07

    En ole vielä käynyt Dermatude-hoidossa mutta Nanoliftissä kyllä. Voin vakuuttaa, että iho on erittäin esittelykelpoinen ja punoittamaton hoidon jälkeen. Se tuntuu niin hyvältä, pehmeältä ja napakalta, että ei malta pitää näppejään erossa siitä, kun pitää tunnustella ihanuutta.

    Leena

    VastaaPoista
  4. Anonyymi12:46

    Anonyymi tuntuu olevan hieman "sotaisalla" asenteella täällä liikkeellä, miten lie eksynyt tänne blogiin :) - tuntuu ärsyttävän kaikki. Mä olen käynyt vuosia nanoliftissä ja nyt dermatudessa viisi kertaa. Naama on ihan täysin normaali ja punoittamaton molempien hoitojen jälkeen. Siisti ja sileä, ja pehmeä, kuten Leenakin tuossa edellä kertoo. Kannattaisi varmaan kokeilla, niin ei tarvitse tulla tänne ihmettelemään tuollaista itsestään selvää asiaa. Näinköhän miltään ammattitaitoiselta (!) kosmetologilta enää lähdetään naama punoittaen... ja jos näin on, niin kannattaa vaihtaa esim. tänne Inkerin putiikkiin. Terveisin Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena ja Mia, kun kerroitte omista kokemuksistanne. On paljon vakuuttavampaa, kun joku asiakas kertoo hoitotuloksista. Minun väitteeni voi aina olla puolueellisia:)

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi00:08

    Tarkoituksena ei ollut ärsyttää. Ihan oikeesti hämmästelin voiko kasvohoidon jälkeen olla noin ihmismäisessä kunnossa. Viimeksi, kun käytin kosmispalveluja niin varasin ne aina perjantaille et naama toipui viikonlopun aikana. Eikä siitä ole aikaa, kun muutama vuosi. Ehkä mun kokemukset on pahimmasta päästä, mut ei kukaan kaiffarikaan ole voinut töihin tuleen ihonputsauksen jälkeen. Kyl nassu sen verran revityn oloinen on ollut. Tietty on hienoo, kun joku saa aikaan tollasta työn jälkeä. Mites tuo onnistuisi, kun itsellä on mustapäitä ja näppylää vieri vieressä? Kai nekin jollain poistetaan?

    VastaaPoista
  6. Ani Kellomäki12:31

    Tulin juuri toisesta Dermatude-hoidostani ja ihoni punoittaa hoidon jälkeen vähemmän kuin tullessani! :) Voin todistaa, että tuollainen kuvan mukainen nassuni todella on.
    Hoito on ihana, ja tosi hyvä yhdistelmä nanoliftin kanssa. Siitä minulla on jo toistakymmentä käyntikokemusta, ja aina olen lähtenyt suoraan töihin ilman ongelmia.
    Inkeri on upea, huippukokenut kosmetologi, jonka ei tarvitse kuvienkäsittelyyn lähteä. Minun tuloksiani ennen ja jälkeen voi seurata Instagramtililtäni: Anin kanssa.

    VastaaPoista