lauantai 11. toukokuuta 2019

Pigmenttiläiskät ovat haastavia hoidettavia

Minua ärsyttää, kun tuota haastava sanaa käytetään nykyisin yhtenään eikä uskalleta puhua ongelmista niiden omalla nimellä. Tunnustankin suoraan, että pigmenttiläiskien poistaminen on ongelmallinen asia kosmetologeille.


Dermatude-kasvohoito auttaa pigmenttiläiskiin

Pigmenttiläiskät ovat aina olleet hyvin hankalia hoidettavia ja ennen tätä Dermatude-hoitoa en ole koskaan tehnytkään kasvohoitoja poistaakseni  pigmenttiläiskiä. Syy on yksinkertaisesti se, että en ole koskaan luottanut markkinoilla oleviin hoitomenetelmiin. Suurimmasta osasta iho-ongelmia pystyn sanomaan, että kasvohoidot ja kotihoito varmasti auttaa niihin. Esimerkiksi couperosa, atopia, rasvoittuminen tai hilseily on asioita joihin pystyn varmasti kasvohoidoilla vaikuttamaan. Pigmenttiläiskät ovat kuitenkin sen verran oikukkaita ettei niiden hoitotuloksesta voi sanoa mitään varmaa. Kuitenkin nyt meillä on käytössä hoitomenetelmä mikä vähentää ja vaalentaa pigmenttiläiskiä ja on taatusti turvallinen. Samoin iS Clinicalin kotihoitotuotteet ovat markkinoiden tehokkainta kosmetiikkaa pigmenttiläiskien vaalentamiseen ja ennalta ehkäisyyn. Nostan tuon turvallisuuden esiin siinä mielessä, että kyllähän pigmenttiläiskiä taatusti saa vaalennettua, mutta ne aineet eivät ole turvallisia. Hydrokinoni on raaka-aine mikä vaalentaa nopeasti pigmenttiläiskät, mutta EU:ssa se on kielletty aine monien vakavien sivuvaikutustensa takia. Aasiasta näitä hydrokinonivoiteita kyllä saa ostaa, mutta ne aiheuttavat esimerkiksi ihosyöpää. Kannattaakin luottaa meidän tarjoamiin menetelmiin ja tuotteisiin jotka ovat tehokkaita, mutta turvallisia.



Tehokas kotihoito on tärkeintä

Yksi Dermatude-kasvohoito (170€) ei anna vielä kovin näkyvää tulosta pigmenttiläiskien vaalentamiseen, mutta hyvän kotihoidon kanssa sekin auttaa. Tehokkainta on tehdä 4-8 kerran hoitosarja ja hoidot on parasta tehdä viikon välein. Toistaiseksi meillä on tarjoushinta neljän hoitokerran Dermatude-sarjahoidossa eli se on 600€ joten siitä tulee kerta hinnaksi 150€. Dermatude-kasvohoitoa ei pigmenttiläiskien takia kannata tehdä ellei kotikäytössä ole tehoaineet sitä varten. iS Clinicalin vaalentavat kotihoitotuotteet tehoavat myös ilman Dermatude-kasvohoitoa, mutta tietysti tulos moninkertaistuu kasvohoidon kanssa. Kotihoitoon kuuluu ihoa lievästi kuoriva puhdistusaine ja vaihtoehtoina on CLEANSING COMPLEX  (180 ml 49€, 60 ml 29€) puhdistusgeeli tai HONEY WARMING CLEANSER (49€) kuoriva puhdistusvoide. Tehoseerumina aamulla ja illalla käytetään WHITE LIGHTENING SERUM (15 ml 89€, 30 ml 159€) ja yövoiteena WHITE LIGHTENING COMPLEX (30 g 155€). Päivävoiteena pitää ehdottomasti olla uv-suojallinen ECLIPSE sk 50 (49€) jota on saatavilla myös kevyesti värillisenä. Meillä on myös aivan loistava tarjous näistä tuotteista BRIGHTENING TRAVEL KIT NYT 105€ ( 165€). Pakkauksessa on pikkukoko Cleansing Complex kuorivaa puhdistusgeeliä ja se riittää vähintään kuukauden käyttöön ja sen normaalihinta on 29€. Sitten paketissa on normaalikokoinen eli 15 ml (norm.89€) White Lightening Serum tehoseerumia yö-ja päivä käyttöön. Yövoidetta White Lightening Complexia on 10g  joka on erikoiskoko ja sitä ei ole yleensä myynnissä ja näiden lisäksi on kaksi pikkupulloa Eclipse sk 50 uv-suojallista päivävoidetta ja yksi pullo riittää viikon verran. Tässä tarjouspaketissa säästät 60€ joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen, koska paketteja ei ole paljoa. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi23:42

    Käytin viime syksynä pullot lightening seruumia ja complexia ja olin hyvin tyytyväinen. Minulla oli todella pahat maksaläiskät poskipäillä ja ne alkoivat raskausaikana, mutta lapsi täytti jo kolme ja läiskät vaan pahenee:)

    Olen useampana loppukesänä ostanut jonkun merkkiset voiteet maksaläiskiin, mutta nuo teidän aineet oli ensimmäiset jotka auttoi. Ehkä minun pitäisi aloittaa niiden käyttö jo nyt ettei läiskät pääsisi edes niin tummiksi.

    Voiko maksaläiskien kohtiin myöhemmin tulla ihosyöpää? Äitini ystävättäreltä jäädytettiin ihan sairaalassa maksaläiskiä ja niiden sanottiin olevan hyvänlaatuista auringon aiheuttamaa ihosyöpää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksaläiskillä ja ihosyövällä ei tiedetä olevan mitään yhteyttä. Olisikohan tuossa tullut väärin käsitys, että äitisi ystävättärellä on ollut muu ruskea läiskä jossa on basaliomaa. Se on hyvin yleistä yli kuusikymppisillä, mutta se ei ole hengenvaarallista. Basaliomaa hoidetaan jäädytyksillä ja leikkauksilla. Hyvin harvoin naisilla on enää maksaläiskiä siinä vaiheessa, kun vaihdevuodet ovat jo ohitse.
      Olisi todella tärkeää aloittaa iS Clinicalin Lightening tuotteiden käyttö jo nyt, kun läiskiä ei vielä ole paljoa. Ennalta ehkäisy olisi paras hoito.

      Inkeri

      Poista
  2. Malla12:55

    Olen käynyt Kuopiossa tässä dermatude ihonhoidossa maksaläiskien takia. Minullakin ne alkoi imetysaikana, kun olimme muutaman viikon Torremolinoksessa elokuun kuumimpaan aikaan. Se oli kesällä 2017 ja sen jälkeen otin yhden hoidon maksaläiskiä poistamaan. Ei ne kokonaan lähteneet, mutta vaalenivat siedettäviksi. Viime syksynä otin kaksi hoitoa peräkkäin ja se tasoitti jo tosi hyvin maksaläiskiä. Jos ehtisin käymään tuon neljän kerran sarjan uskoisin niiden lähtevän pois kokonaan.
    Hoidon jälkeen sain kosmetologilta näytteitä jostain vaalentavasta tökötistä jonka nimeä en muista eikä se auttanut yhtään. Voide oli niin haisevaa ja epämiellyttävää, että mieheni uhkasi siirtyä sohvalle nukkumaan:)
    Malla

    VastaaPoista
  3. Aurinko ja raskaus tai imetys ei ole hyvä yhdistelmä. Raskaus-ja imetysaikana kannattaa iho suojata erityisen hyvin välttyäkseen pigmenttiläiskiltä. Tosi kiva kuulla, että sinulla on hyviä kokemuksia Dermatude-pigmenttihoidosta. Mitään voimakkaita pigmenttiläiskiä en ole vielä hoitanut Dermatudella, koska ne tulevat vasta myöhemmin kesällä. Dermatuden ihon väriä tasoittavan vaikutuksen näen jokaisella. Olen myös kuullut monelta kollegalta, että heillä on huippuhyviä tuloksia pigmenttiläiskien hoidosta. Kaikki Dermatudea tekevät kosmetologit eivät myy iS Clinicalia ja tuo tökötti ei todellakaan ollut iS Clinicalia. iS Clinicalin Lightening seerumi ja voide ovat hyvin miellyttäviä käyttää ja mitää hajusteitahan niissä ei ole. Eikä niiden raaka-aineista tule oikeastaan mitään tuoksua. Tämä kosmetiikan tuoksukin on hyvin tärkeä asia. Onhan ihan kamalaa, jos puolison voiteet tuoksuu epämiellyttäville, tai ylipäänsä tuoksuvat liikaa. Itse ajattelen, että myös lemmikkieläimet kärsisivät, jos esimerkiksi minulla olisi kaikki kotona käytetty kosmetiikka parfymoitua. Meillähän on ollut yli kaksikymmentävuotta myynnissä ja käytössä ainoastaan tuoksuttomia tuotteita.

    Inkeri

    VastaaPoista