keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Dermalogican uutuudet tehoaa ikääntyvän ihon finneihin

Dermalogica esitteli kaksi uutta tuotetta jotka todella tulevat tarpeeseen. Ne ovat tarkoitettu  ikääntyvän ihon näpyille, finneille ja tulehduksille. Aikuisiän acne on lisääntynyt ja esimerkiksi sytostaattihoidot voivat laukaista acnen.

Active Clearing on uusi hoitolinja

Dermalogican MediBac Clearing hoitolinjan nimi muuttuu Active Clearing hoitolinjaksi ja nämä uutuustuotteet ovat ensimmäiset siihen kuuluvat hoitoaineet. Age Bright Clearing Serum (65€) on kaksivaikutteinen tehotiiviste joka kirkastaa ja puhdistaa ihoa, mutta samalla siloittaa ryppyjä. Age Bright Spot Fader (43€)on paikallishoitoaine joka vähentää näppyjä ja rasvoittumista ja nopeuttaa tulehdusten parantumista jälkiä jättämättä. Kumpaakin tuotetta tarvitsee kaikki yli kolmekymppiset joilla on rasvoittumiseen ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho. Age Bright Clearing Serum sisältää salisyylihappoa ja betahydroksihappoa jotka puhdistavat ihoa ja vähentävät huokosten tukkiintumista.   Niasiiniamidi kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä ja vähentää tulehdusten aiheuttamaa pigmenttiläiskää. Kaikki Age Bright Clearing Serumin raaka-aineet toimivat yhdessä ihon omien mikrobien kanssa torjuen tulehdusta aiheuttavien bakteerien toimintaa. Age Bright Spot Fader sisältää näitä samoja raaka-aineita, mutta lisäksi vielä heksyyliresorkinolia joka poistaa näppyjen parantumisjälkiä ja tasoittaa epätasaista ihon väriä. 

Age Bright tuotteet vähentää ikääntymisen merkkejä

Sen lisäksi, että Age Bright tuotteet tehoavat tulehduksiin ja finneihin ne sisältävä Dermalogican kehittämän Age Bright Complexin joka vähentää ikääntymisen merkkejä ja ehkäisee kuivumista. Nämä uudet Age Bright tuotteet eivät missään tapauksessa kuivata, vaikka ne ovatkin rasvoittumiseen ja finneihin tarkoitettuja. Se on todella tärkeä asia, koska lähes kaikkien yli nelikymppisten iho kuivuu huolimatta finneistä ja tulehduksista. Tähän asti täsmätuotteet finneihin ovat kuivattaneet finnin pois ja jäljelle on jäänyt tumma pigmenttikasautuma. Näiden Age Bright tuotteiden mekanismi on aivan toinen ja siksi finnit paranee jälkiä jättämättä. Age Bright Serumia ja Age Bright Spot Faderia voi käyttää yhdessä ja erikseen. Age Bright Clearing Serumia laitetaan aamulla ja illalla koko kasvoille niin kuin seerumeja yleensäkin ja sen päälle ihotyypin mukainen voide. Tätä seerumia voi käyttää pitkiäkin aikoja ennalta ehkäisemään näppyjen ja tulehdusten syntymistä. Age Bright Spot Faderia käytetään paikallishoitoaineena suoraan finnien päälle. Paras tulos saavutetaan, kun tuotetta käytetään heti tulehduksen huomattuaan jolloin se ei välttämättä ehdi muodostua finniksi asti. Tämä tyyppisiä hoitotuotteita ei ole ollut koskaan aikaisemmin ja tiedän jo monta asiakasta jotka takuulla ihastuu näihin. 

4 kommenttia:

  1. Tuo täsmähoito näpyille menee itsellä ostoslistalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen sitä ihan jokaiselle joka saa tulehtuneita finnejä silloin tällöin. Yleensä finni ilmestyy silloin, kun sitä vähiten toivoisi. Tämä täsmätuote ehtii parantamaan finnin nopeasti ennen kuin se puhkeaa pahimmilleen.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi23:05

    Seerumia tosiaan aion kokeilla vaikka vielä ei tuo ikääntyminen ole se huolenaihe. Milloin lisäät verkkokauppaan nämä tuotteet? Terkuin Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkokauppaan tuotteet tulee ensi viikolla, mutta otan kyllä tilauksia vastaan sähköpostina ja lähetän laskun sähköpostilla. Tuotteet ovat nyt meillä joten saan ne heti lähtemään.

      Inkeri

      Poista