lauantai 20. heinäkuuta 2019

Rypyt suoriksi ja löllöt pois

Lähempänä kuuttakymppiä alkaa jokainen huomaamaan maan vetovoiman ja kasvon piirteet alkaa valua alaspäin. Ihon pinta kerros jää tavallaan liian löysäksi ja vetäytyy kurttuihin. Yleensä leukaperät alkavat pullottamaan velttona.

Tehokas hoito hidastaa vanhenemista

Ihon hoitaminen 45-55-vuotiaana on todella tärkeää, koska silloin voidaan vielä ennalta ehkäistä veltostumista. Nyt tekemämme Dermatude-kasvohoito (170€) on tehokkain ihon kiinteyttäjä mitä turvallisesti voi tehdä. Suosittelen neljän kerran sarjaa joka vuosi ja ylläpito hoitona Nanoliftiä ja Dermatudea joka kuukausi vuoron perään. Ennalta ehkäisevä hoito on joskus asiakkaille turhauttavaa, koska ennalta ehkäisevää vaikutusta on vaikea huomata. Itse tiedän kokemuksesta miten paljon sillä on merkitystä. Olen jo ehtinyt hoitamaan lukemattomia asiakkaita nelikymppisestä vanhuuteen ja jopa hautaan asti. Säännöllisen ennalta ehkäisevän hoidon vaikutus näkyy yli seitsemänkymppisenä ja silloin he näyttävät vähintään 10-15-vuotta nuoremmilta kuin muut saman ikäiset. Paras kiitos tästä oli, kun 87-vuotias asiakkaani osti eläkeläislippua linja-autoon ja hän joutui näyttämään henkilöpaperit onko hän jo ylittänyt 65-vuotta. Heidän ollessa viisikymppisiä ei ollut vielä Dermatudea ja tehokasta kosmetiikkaa joten mahdollisuudet ovat nyt monta kertaa parempia.
Käytä aina aurinkosuojaa päivisin. Dermalogican Sheer Tint sk 20 (48€) antaa
kauniin värin iholle ja kosteuttaa hyvin. 



Tehohoitoa kotikäyttöön

Kotihoidollakin on todella suuri merkitys ja toivoisin, että kaikki yli nelikymppiset ostaisivat ammattisarjojen kosmetiikkaa joissa on monin kertainen teho muihin verrattuna. Koen ihmisten rahojen menevän hukkaan, koska samalla hinnalla on saatavilla vielä paljon parempia kotihoitotuotteita. Kaikista kiinteyttävän hoito vaikutuksen saa kahdella iS Clinicalin tuotteella joita voi käyttää aamulla ja illalla. Nyt Tähtitarjouksena oleva SUPER SERUM (109€ NYT 89€) on tehotippana erinomaisen kiinteyttävä ja sen päälle laitetaan FIRMING COMPLEX (170€) jota käytetään voiteen tavoin. Tämä yhdistelmä antaa napakkuutta lisää ja tasoittaa ryppyjä. Yhdistelmä on todella tehokas ja varsinkin Firming Complex voi tuntua kihelmöivän kutisevalta, mutta se menee yleensä vartissa ohitse. Viikon käytön jälkeen kihelmöintiä ei enää tunnu. Tässä yhdistelmässä ei juurikaan ole kosteutta ja nämä ei ole talvella sopivia tuotteita ilman hyvää kosteusvoidetta. Uv-suojallinen päivävoide on erittäin tärkeä, koska vähäinenkin säteily tuhoaa enemmän kuin kotihoidolla saadaan aikaiseksi. Uv-suoja voi olla meikissäkin kuten Dermalogican SHEER TINT sk 20 (48€) tai SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (48€). Kannattaa kokeilla. Yhdessä käytettynä ne riittävät 6-8 viikkoa eli kesän loppuun asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti