keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Nämä tuotteet kannattaa ostaa iS Clinicalilta

Parhaan ihonhoitotuloksen saa, kun yhdistää Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteita. Ne toimivat hyvin yhteen samanlaisen voidepohjan ansiosta. Yhdistelemällä kumpaakin sarjaa pystyy myös hyödyntämään Dermalogican edulliset hinnat.

Ei ole Youth-linjan voittanutta!

iS Clinicalin Youth-linjan neljä tuotetta ovat parhaita mitä kosmetiikassa löytyy. YOUTH INTENSIVE CREME (50 ml 226€ ja 100 ml 399€) tämä voide on parasta mitä olen koskaan kokeillut ja sen vaikutukset ovat tehokkaita. YOUTH COMPLEX (183€) sopii yö-ja päivävoiteeksi yli 35-vuotiaille hidastamaan ihon vanhenemista. Youth Complex on ihanan kevyt ja hyvin imeytyvä voide joka toimii kesähelteelläkin eikä iho näytä kiiltelevän rasvaiselta. YOUTH EYE COMPLEX (119€) on meidän eniten myydyin iS Clinicalin tuote ja se on valittu ammattisarjojen parhaaksi silmänympärysvoiteeksi Suomessa. YOUTH SERUM (183€) on minun suosikkini myös ja se sisältää todella runsaasti kosteutta. Youth Serum on pakattu 30 ml tippapulloon eli se on tuplakoko verrattuna yleensä seerumeihin. Talvella Youth Serum kannattaa yhdistää Dermatude-kasvohoitosarjaan. Kaikki iS Clinicalin seerumit ovat huomattavasti tehokkaampia kuin Dermalogican vastaavat. Niitä on ACTIVE SERUM (89€), SUPER SERUM (107€), PRO-HEAL SERUM (109€), HYDRA COOL SERUM (65€), POLYVITAMIN SERUM ( 107€), GENEXC (128€), WHITE LIGHTENING SERUM NYT 75€ (110€) ja kiinteyttävä FIRMING COMPLEX (155€).



Dermalogicalla on hyvä voide valikoima

Dermalogicalla on monia voiteita jotka voi yhdistää iS Clinicalin seerumeihin, koska iS Clinicalilla on voiteita vähän. Samoin Dermalogicalla on öljymäisiä tehotippoja kolmeen eri tarkoitukseen ja talvella niitä tarvitaan. Myös Dermalogican TOTAL EYE CARE sk 15 (48€)on hyvä käyttää päivällä ja iS Clinicalin Youth voidetta yöllä. DAILY MICROFOLIANT (51€) kuorintajauhe ja DAILY RESURFACER (35 kpl 78€) hoitotassut ovat olleet vuosikausia Dermalogican suosituinpia tuotteita. Nyt uusi iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE (119€) on ihan oma lukunsa, koska se on kuorinta ja naamio yhdellä kertaa. Mitään vastaavaa en ole koskaan kokeillutkaan. Kummankin sarjan naamiot olisi hyvä olla kotona, koska ne ovat niin eri tyyppiset. HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) on superkosteuttava ja ihanan viilentävä sekä punoituksia rauhoittava. MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (58€) on atooppisen kuivalle ja herkälle iholle tehokas hoito ja erilaiset ihoärsytykset rauhoittuvat multivitamiininaamiolla. iS Clinicalin NECT PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoide on tuon Youth silmänympärysvoiteen jälkeen meillä eniten myyty tuote ja sitä haetaan lisää, kun edellinen loppuu. Dermalogican meikinpohjustusaineet SKINPERFECT PRIMER sk30 (49€) ja HYDRABLUR PRIMER (51€) ovat ihan välttämättömiä, jos haluaa tehdä siistin meikin. Suosittelemme aina asiakkaalle parhaan mahdollisen kotihoitotuotteen ja huomioimme aina mikä on asiakkaan kannalta edullisinta. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos, kun teet tämmösiä vinkkipostauksia. Näistä pystyy miettimään, että mitä itse pystyis hankkimaan. Usein kaikki purkit loppuu yhtä aikaa..joten mietin aina mihin ihonhoitotuotteeseen sijoitan tällä kertaa. Putsarit ja voiteet voisin hankkia edelleen dermalocigalta...mutta seerumit kannattais ottaa is clinicalilta.

    VastaaPoista
  2. Lyhyesti sanottuna iS Clinicalin seerumit ovat ylivoimaisia ja Dermalogicalla on monipuolisempi voidevalikoima. Suosittelemme aina sitä tuotetta mikä tulee asiakkaalle halvemmaksi, koska ymmärrämme hyvin ettei raha kasva puussa.
    Dermalogican Ultra Calming Cleanser on maitomaisista puhdistusaineista paras, mutta iS Clinicalin Cleansing Complex on puhdistusgeeleistä aivan ylivoimaisen hyvä.
    Nyt, kun olemme käyttäneet yli vuoden iS Clinicalia osaamme jo hyvin vertailla sitä Dermalogicaan.

    Inkeri

    VastaaPoista