torstai 25. heinäkuuta 2019

Minimalistin kesävoiteet

Kesällä matkustetaan paljon ja haluttaa ottaa mukaan mahdollisimman vähän tavaraa. Ihonhoitotuotteet, meikit ja hiusten hoitoaineet vievät ison tilan ja niistä tulee painoa lisää parikin kiloa. Tässä muutama suositus monipuolisista iS Clinicalin tuotteista.

Complexit ovat hoitotuote yhdistelmiä

iS Clinicalilla on useampi tuote jossa lukee complex ja yleensä nämä ovat monipuolisesti tehokkaita. Näin kesällä Suomessakin pärjää vähemmällä hoidolla, mutta nämä suositukset eivät päde tammikuussa. YOUTH COMPLEX (183€) on seerumin ja voiteen yhdistelmä ja siksi hyvin tehokas. Se on ohut ja hyvin imeytyvä voide joka käy myös meikin alle. Youth Complex sopii hyvin ensimmäiseksi elvyttäväksi tuotteeksi yli kolmekymppisille. Myös helposti rasvoittuvalla iholla Youth Complex toimii oikein hyvin. Youth Serumia voi käyttää aamulla ja illalla eikä sen lisäksi tarvita välttämättä seerumia. Tosin seerumi lisää vielä tehoa, mutta se ei ole välttämätön. Youth Complex on oikein hyvä kiinteyttäjä ihan kaikille ihotyypeille. WHITE LIGHTENING COMPLEX (169€) on tarkoitettu kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä. Ensisijaisesti se on tehty vaalentamaan pigmenttiläiskiä, mutta kaikki hyötyvät tästä väriä tasoittavasta vaikutuksesta. White Lightening Complex sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Alkukesästä tämä on ihanteellinen voide, koska se ennalta ehkäisee pigmenttiläiskien tummumista. Tämäkin voide imeytyy hyvin ja sopii aamulla ja illalla. Näin loppupuolella kesää minusta lähes jokainen tarvitsee tasoitusta ja raikastamista ihon sävyyn ja siihen tämä on hyvä tuote. Silloin, kun halutaan poistaa oikein tehokkaasti pigmenttiläiskiä tämä voiteen alle kannattaa käyttää WHITE LIGHTENING SERUM. 


Body Complex on tehohoitoa vartalon iholle

Nyt, jos koskaan koko vartalon iho tarvitsee hoitoa ja helppo ja tehokas tuote tähän on iS Clinicalin BODY COMPLEX (74€).Se on hyvin ohutta ja helposti imeytyvää maitoa joka jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Itse sanon sitä ryppyvoiteeksi vartalolle, koska siinä on samoja tehoaineita kuin kiinteyttävissä kasvovoiteissa. Kasvoille ei Body Complexia kannata käyttää, koska se ei sisällä mitään suojaavia ja vahvistavia raaka-aineita. Se voi myös ärsyttää ohuempaa kasvojen ihoa. Harvoin vartalovoide jo yhdellä käyttökerralla tekee ihosta näin pehmeän ja kimmoisan kuin Body Complex tekee. Kesällä käytetään avonaisia ja hihattomia vaatteita ja vartalon iho pitäisi olla kunnossa. Valitettavasti näen aika usein, että käsivarret ja olkapäät melkein pölisee kuivunutta ihosolukkoa. Body Complex on helpoin ja tehokkain tapa korjata ihon tilannetta ja suosittelen sitä joka pesun jälkeen. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi18:36

    Ostin super serumin viime viikon alussa heti, kun se tuli tarjoukseen. En olis uskonut, mut näyttää kuin ristikkoverkko silmäkulmissa olis vähentynyt ja naama tuntuu ihan erilaiselta. Onko järkevää ostaa nyt toinenkin pullo ja käyttää se heti tämän perään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Super Serumia voi käyttää, vaikka vakituisestikin. Tämä tarjoushinta ei ihan äkkiä toistu joten se kannattaa hyödyntää nyt. iS Clinicalin seerumit ovat kyllä hämmästyttävän tehokkaita eikä mitään vastaavaa ole Suomen markkinoilla aiemmin ollutkaan.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi23:09

    Olen käyttänyt Super seerumia keväästä asti ja nyt aloittelen kolmatta pulloa. Laihduin viime talvena parikymmentä kiloa lyhyessä ajassa ja ikää kun on viiskyt ja risat niin aika syvät laskokset siitä seurasi. Ihmeteltävän paljon rypyt on vähentyneet ja aluksi en uskonut siihen ollenkaan. Haluaisin kokeilla dermatude hoitoa, mutta välimatkaa on 600km joten hoitelen naamaani näillä blogin neuvoilla. Kiitos hyvästä blogista. Arja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että olet saanut painoa pois noin paljon. Se on suuri hyöty ihmisen terveydelle ja ainoa haittapuoli on, että ihoa se hiukan rypistää. Sen voi hoitaa juuri tällä Super Serumilla ja Youth-linjan tuotteilla.
      Tosi kiva, että olet löytänyt sopivat hoito-ohjeet tästä blogista. Meillä on lukuisia verkkokauppa-asiakkaita ympäri Suomea joiden iho voi paljon paremmin, kun oikea kotihoito on löytynyt. Tämä blogi onkin ihan sitä varten, että pystyisin neuvomaan mahdollisimman monia asiakkaita ihon hoidossa.

      Inkeri

      Poista