sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Kaula kauniiksi!

Olen jo moneen kertaan kirjoittanut miten tykästynyt olen iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEXIIN (95€) ja käytän sitä jatkuvasti. Näen myös asiakkailla kaulavoiteen vaikutukset ja se on tarpeenkin, koska aurinko rasittaa kaulankin ihoa.

Dermatude-kasvohoito tehdään kaulaan saakka

Dermatuden hyvä puoli on sekin, että hoidossa automaattisesti käsitellään kaula decolteelle saakka. Myös decolteen voi käsitellä isoltakin alueelta, mutta se nostaa hoidon hintaa 30€ koska siinä tarvitaan uusi moduuli hoitopäähän ja lisäampulli. Muutama asiakas on kysynyt voiko pelkkää kaulaa hoitaa Dermatudella ja voihan sitä, mutta se ei ole taloudellisesti järkevää. Pelkän kaulan hoidossa tarvitaan samat välineet kuin koko kasvojen alueen hoidossa ja steriilit moduulit hoitopäähän yms.maksavat noin sata euroa. Pelkän kaulan käsitteleminen maksaisi noin 140-150€, kun koko hoito on 170€ eli sitä ei kannata mielestäni tehdä. Dermatude-kasvohoidolla olen saanut hyvinkin näkyviä tuloksia kaulaan. Leukaperissä on usein tummaa pigmenttiläiskää ja epätasaista ”kananliha”ihoa nämä tasoittuvat oikein hyvin neljän hoitokerran sarjassa. Hoitosarjan aikana pitää kaulankin kotihoitoa tehostaa. 
Neck Perfect Complex siloittaa kaulan ihoa.

Älä laiminlyö kaulaa

Valitettavan usein kaula unohdetaan täysin ihon kotihoidossa. Aina, kun käsittelee kasvojen ihoa kotona pitää ottaa pusero pois. Suurin este kaulan kunnolliselle hoidolle on se, että puseron kauluksia varotaan ja voiteita vain hipaistaan juuri ja juuri leuan kärkeen. Myönnän olevani ihan harmistunut miten huonolle hoidolle kaula jää, vaikka siihen kohdistuva rasite on suuri. Kaula ja decoltee vaikuttaa ulkonäköön paljon varsinkin näin kesällä, kun käytössä on avokaulaiset mekot ja puserot. Kaikki puhdistus-ja kuorintatuotteet pitää käyttää kunnolla kaulalle saakka. Aamuisin uv-suojallinen päivävoide pitää levittää siihen saakka mistä pusero alkaa. Decoltee suorastaan imaisee auringon ja on siksi nenän selän lisäksi tyypillinen kohta syövän kaltaisille ihomuutoksille.  Iltaisin suosittelen ehdottomasti Neck Perfect Complexia, koska olen nyt nähnyt jo monta kertaa miten se siloittaa kaulan ihoa. Asiakas joka on ostanut Neck Perfect Complexin tulee yleensä noin kuukauden kuluttua seuraavaan kasvohoitoon. Tässä kuukaudessa näen tapahtuneen paljon positiivisia muutoksia. Kaulan kirjavuus vähenee ja yleensä jopa jää pois kokonaan ja ihosta tulee kuulaampi ja kirkkaampi. Ikävät iän tuomat laskokset vähenee iho on paljon kiinteämpää ja napakampaa. On aika vaikea pukea sanoiksi miltä kaula tuntuu ja näyttää hyvin hoidettuna, mutta itse koin aluksi, että pääni pysyy paremmin pystyssä. Kaulan tuntui selvästi napakammalta ja tietysti näytti paljon paremmalta. Neck Perfect Complex saattaa aiheuttaa aluksi punoitusta ja kihelmöintiä, mutta se kuuluu asiaan ja jää pois noin viikon käytön jälkeen. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi12:30

    Tàmà voide kuullostaa niin hyvàltà ettà tekisi mieleni kokeilla. Toimitatteko myòs muihin eu-maihin jos tilaisin sen teiltà?
    Anne

    VastaaPoista
  2. Sekin ehkä on mahdollista, mutta pitää selvittää miten nuo postimaksut menee. Emme pysty suurempia kuin Suomen postimaksuja antamaan korvauksetta.
    Tuo Neck Perfect Complex on aivan erinomainen ja sitä tarvitsee jokainen, koska kaula alkaa aina ensimmäiseksi harmittamaan. Jo tuo yhden voidepakkauksen käyttö tuo tuloksia.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi09:44

    Miksi tarvitaan erillinen kaulavoide? Eikö käyttämäni kasvovoide käy yhtä hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaula on hyvin erilainen iholtaan ja rasituksiltaan kuin kasvojen iho. Kaulan ihossa on yksi ihokerros vähemmän kuin kasvoilla. Kasvoilla on rasvoittuvalla iholla neljä solukerrosta ja kuivalla iholla kolme, mutta kaulalla ja silmänympärillä on vain pari. Kuitenkin kaulan ihon pitäisi antaa ryhtiä koko isolle alueelle. Kaulassa on myös vain yksi leveä, mutta ohut lihas joka ohuteensa vuoksi venyy ja löystyy helposti. Kasvoillahan on kymmeniä pikkulihaksia jotka ovat käytössä koko ajan ja niiden verenkierto on hyvä. Kaula joutuu alttiiksi ulkoilmalle, auringolle ja kylmyydelle ja toisaalta sitä hankaa kaulahuivit jotka imevät kaiken kosteuden. Näistä ominaisuuksista seuraa se, että kaulalla on tarve erilaiseen hoitoon kuin kasvojen iho.
      Neck Perfect Complex kaulavoide sisältää tehokkaan retinoliyhdistelmän joka uudistaa ihoa eli nopeutta kuolleen solun poistumista joka kiihdyttää uusien solujen syntymää. Retinoliyhdistelmä on tehokkaampi kuin kasvojen iho sietäisi, vaikka miedommat retinolit ovat hyviä kasvoillekin. Siinä on myös vaikutusaineita vahvistamaan ihoa ja ne voivat olla kasvoille liian täyteläisiä. Yksinkertaisesti Neck Perfect Complex on suunniteltu ihan eri tarkoitukseen ja eri iholle kuin kasvovoiteet. Neck Perfect Complex hiukan kihelmöi ja pistelee levitettäessä mikä jää pois parin viikon käytön jälkeen ja se osoittaa miten tehokkaasta voiteesta on kyse ja kasvoilla se kirvelisi ja aiheuttaisi punoitusta. Itse en edes hätätapauksessa laittaisi sitä kasvojen iholle. Silloin, kun ei ole käytössä erillistä kaulavoidetta siihen pitää laittaa kaikki samat tuotteet kuin kasvoillekin.

      Olen moneen kertaan kertonut, että Neck Perfect Complex on oma suosikkini. Alussa koin jo viikon käytön jälkeen miten selvä vaikutus siitä tuli ja kaulan iho vaati juuri tämän tyyppistä tuotetta. Kaulavoiteen lisääminen kotihoitoon ei tule yhtään kalliiimmaksi vain jopa halvemmaksi, koska kasvoille tarkoitetut seerumit ja voiteet säästyy. Suosittelen kokeilemaan.

      Inkeri

      Poista