tiistai 2. heinäkuuta 2019

Kotihoitotuote yhdistelmiä osa 2

Suurin osa asiakkaistamme tarvitsee kotihoitoonsa kiinteyttäviä, elvyttäviä ja kosteuttavia tuotteita. Näin aurinkoiseen aikaan myös pigmenttiä hajoittavat ja ihonväriä kirkastavat tuotteet ovat myös tarpeellisia.


Kiinteyttä ja elvytystä

Vanhenevalle iholle on monia erilaisia hoitotuotteita riippuen siitä haetaanko kiinteytymistä, ohentuneen ihon vahvistamista vai ihon värin hehkeyttä. Kosteutus kuuluu vanhenevan ihon hoitoon aina, koska kuivuus rypistää eniten ihon pintaa. Tällä hetkellä meidän tehokkaimmat tuotteet ovat iS Clinicalin Youth Serum (183€) seerumi ja Youth Intensive Creme (229€). Nyt tuo Dermalogican Power Rich (175€)  on edullisempi, mutta Youth Intensive Creme on tuplasti tehokkaampi. Talvella tuo Youth Serum on upea tuote, koska se sitoo ihon kosteutta ja tekee kuivasta ihosta normaalin ihon. Tehokkain vaikutus talvisin on, että laittaa Youth Serumin alle ja Youth Intensive Cremen päälle. Näin kesällä tehotippana on paras Super Serum (107€) joka myös korjaa uv-säteilyn haittoja. Helppo tuote on iS Clinicalin Firming Gel (155€) joka korvaa seerumin ja voiteen yksinään näin kesäaikaan. Dermalogilta hyvä yhdistelmä kesällä on Multivitamin Power Serum (78€) tehoaineena ja sen päälle voiteeksi, vaikka Intensive Moisture Balance (75€). Tämä Dermalogican vaihtoehto on hyvä, mutta ei lähelläkään iS Clinicalin Youth-tuotteiden vaikutuksia. Silloin, kun valitsee nuo iS Clinicalin Youth Serumin ja Youth Intensive Cremen niin voi muut tuotteet ottaa edullisemmasta Dermalogicasta. Esimerkiksi silmänympärysvoide Multivitamin Power Firm (58€), naamio Multivitamin Power Recovery Masque (58€) ja kuorinta Daily Microfoliant (51€).


iS Clinicalin Youth hoitolinjan tuotteet ovat markkinoiden parhaat!



Täyteläisiä voiteita Dermalogicalta

Dermalogican voide valikoima on suuri ja ihoa vahvistavia tuotteita on muitakin. Ne sopivat Suomen talveen erinomaisesti kuten esimerkiksi Super Rich Repair (93€) jonka hinta viime talvena jo ylitti kipurajaa liiaksi. Nyt siinä on hinta ja laatu kohdillaan ja uskon sen olevan taas ensi talven suosikki. Samoin öljymäinen Overnight Repair Serum (69€) yöksi ja Phyto Replenish Oil (73€) päiväksi ovat oikein sopivia suojaamaan ja vahvistamaan ihoa kuivana ajankohtana. Barrier Repair (45€) talvitakki iholle tulee myös aina olemaan talven suosikkeja, kuten myös kosteutta Intensive Moisture Balance. Meillähän tuo Intensive Moisture Balance on ollut Dermalogican suosituin voide, mutta moni muu hoitola myy Skin Smoothing Creamia (72€)enemmän. Kuulinkin viime koulutuksessa ensimmäisen kerran, että sen lempinimi on skinnari. Tuo myynti ero johtuu varmasti siitä, että meidän asiakaskunnan ikärakenne on hiukan vanhempi kuin näillä uudemmilla hoitoloilla. Muistakaa myös, että Marin kanssa me neuvomme aina mikä tuotevalinta on paras ja järkevin hinnaltaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti