lauantai 6. heinäkuuta 2019

Silmänympärysvoiteiden vaihtoehdot

Tällä hetkellä meillä on myynnissä useita eri silmänympärystuotteita ja niiden kaikkien vaikutukset ovat erilaiset. Silmänympärysalue on ohuempi kuin muu iho ja siksi se kuivuu ja rypistyy nopeammin.

Joka silmänympärysongelmaan löytyy apua

Silmänympärykset ovat monelle murheen kryyni ja niiden ohentumista ja rypistymistä kannattaa ennalta ehkäistä. iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX (119€) on tällä hetkellä meidän eniten myydyin silmänympärysvoide ja se siloittaa silmänympärysihoa näkyvästi. Tämä Youth Eye Complex on monen kauneusbloggarin valinta parhaaksi tuotteeksi vuonna 2018. Enkä yhtään ihmettele, koska sen raaka-ainepitoisuus on moninkertainen verrattuna muihin silmänympärysvoiteisiin. Youth Eye Complex kiinteyttää, kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Toinen silmänympätystuote iS Clinicalilta on C EYE SERUM ADVANCE (72€) joka on täsmähoitoseerumi poistamaan turvotusta ja silmänympäryksen tummuutta. Tämä seerumi on nestemäinen ja hyvin kevyt ja suosittelenkin, että talvella sen päälle laitetaan suojaavampi ja kosteuttavampi voide. Käytin tätä C Eye Serum Advancea yksinään lomaviikolla Espanjassa, kun erilainen ruoka ja helle teki oikein kunnon turvotuspussit silmän alle. Laitoin tätä seerumia aamulla ja illalla eikä muuta silmänympärysvoidetta minulla ollutkaan. Suorastaan ihmettelin miten pussit häipyi lähes kokonaan yön aikana. Päivällä nestettä kerääntyi silmänympärille siksikin, että käytin kostutustippoja moneen kertaan päivän aikana. Suosittelenkin niille jotka tiputtelevat jotain hoitotippoja silmiinsä ottamaan käyttöön tämän tehokkaan seerumin.

Kosteutta ja suojaa

iS Clinicalilla on vielä kolmaskin silmänympärystuote joka on tarkoitettu atooppisen kuivalle ja herkistyneelle silmänympärysiholle. Tämän EYE COMPLEXin (95€) otan taas myyntihyllyyn talven tullen, koska se hoitaa nimenomaan talvella tulevia ongelmia. Verkkokaupassa se onkin myynnissä ja tilaan sitä hoitolaankin, jos joku niin haluaa. Atooppisen kuiva silmänympärysiho on yleensä täysin oireeton tässä vaiheessa vuotta. Dermalogican TOTAL EYE CARE sk 15 (48€) on kesäajan suosikki tuon aurinkosuojan vuoksi. Total Eye Complex sk 15 on Dermalogican suosituin silmänympärysvoide. Se on hyvin kosteuttava ja siloittava ja se myös vähentää tummuuden näkymistä. Total Eye Care sk 15 on hiukan vaalean punaista väriltään ja se ei ole mikään väriaine, tai meikki vaan se on peräisin raaka-aineista. Tämä kevyt sävy neutralisoi tummuutta erinomaisesti ja se on oikein hyvä päivällä silmämeikin alle. Jos haluaa olla säästäväinen kannattaa ottaa huipputehokas iS Clinicalin Youth Eye Serum yökäyttöön ja päiväksi tämä Total Eye Care sk 15. Näin arvokkaampi, mutta tehokkaampikin Youth Eye Complex riittää pidemmäksi aikaa. Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€) on suojaava ja siloittava voide jota voi käyttää myös huulille ja suun ympärille. Talvella Multivitamin Power Firm suojaa tuulelta, sateelta ja pakkaselta. Voide jännästi sulaa ihon rakenteeseen ja se hidastaa ihon vanhenemista ja rypistymistä. Erittäin hyvä yhdistelmä on käyttää Multivitamin Power Firm illalla ja Total Eye Care sk 15 aamulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti