perjantai 26. heinäkuuta 2019

Paras valinta seerumiksi on Super Serum

iS Clinicalin Super Serumin NYT 89€ (107€) Tähtitarjous lähenee loppuaan ja ensi maanantaina tulee jo uusi tuotetarjous. Nyt on vielä muutama päivä aikaa ostaa Super Serum. Sen mukana tulee Daily Microfoliant kuorinta-aine matkakokoisena. Arvo 20€

Jos pitää valita vain yksi seerumi se on Super Serum

Jos olisi mahdollisuus käyttää seerumia vain kerran vuodessa suosittelisin, että se tehdään nyt ja käytetään Super Serumia aamulla ja illalla. Käyttämällä nyt pullollisen Super Serumia vaikuttaa kaikista eniten ihon vanhenemista hidastavasti. Aurinko on suurin syy ihon rypistymiseen ja veltostumiseen. Sen voi todeta siitäkin, kun vertaa kasvojen ihoa oman pakaransa ihoon. Kasvot ovat paljon ryppyisemmät ja epätasaisen läiskikkäät kuin pakara joka on aina vaatteiden alla suojassa. Näin vertaillessa ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan, kun kerron vanhenevan ihon kirjavuudesta. Pakaran iho on täysin yksivärinen harmaan kalpea, mutta kasvoista löytyy kaikki mahdolliset ruskean ja punaisen kukertavat sävyt. Aurinkoiseen kesäaikaan ihon vanheneminen nopeutuu kolminkertaiseksi muuhun vuoden aikaan verrattuna. Siksi juuri nyt pitää ihoa hoitaa hyvin. Super Serum on vahva antioxidanttinen seerumi jonka tärkein tarkoitus on neutralisoida ja korjata jälkikäteen uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta.
Daily Microfoliant parantaa seerumien vaikutusta.

Kuorinta lisää seerumien tehoa

Kävin pitkän neuvottelun Dermalogican kanssa, että sain tuon Daily Microfoliant matkapakkauksen 
tässä vaiheessa. Halusin ehdottomasti sen Tähtitarjoukseen Super Serumin kanssa yhdessä, koska se 
lisää niin paljon seerumien imeytymistä. Daily Microfoliant kuorinta sopii aivan kaikille ihotyypeille ja se on helppo ja nopea tehdä. Kuorinta-aineet sulattavat ihon pinnalla olevaa kuolleen solukon määrää mikä estää seerumien imeytymisen. Uv-säteily moninkertaistaa solukuolemaa ja hilseily kerros on poikkeuksellisen paksu näin kesän loppupuolella. Suosittelen kuorintaa Daily Microfoliantilla joka toinen tai joka kolmas päivä ihotyypistä riippuen. Paksu ja rasvainen iho kannattaa kuoria jopa päivittäin, mutta kuivalle ja ohuelle iholle riittää, kun Daily Microfoliantia käytetään noin kolmen päivän välein. Tuosta pikkukokoisesta Daily Microfoliantista saa tehtyä jopa parikymmentä kuorinta kertaa. 
Toimi nopeasti tämä tarjous on voimassa vain sunnuntaihin 28.7 asti.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi13:11

    Mites saikos tätä superseerumia käyttää silmänympärille vai pitääkös siihen ostaa jotain muuta? Käytetääks tän seerumin päällä vielä voidettakin, vaikka yöllä kaikki valuu hien mukana tyynyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Super Serumia ei käytetä silmien ympärille ja suosittelen aina silmänympärysvoiteen erikseen. Turvotuksiin ja tummuuteen sopii C Eye Serum Advance (72€) ja kuivalle rypistyneelle silmänympärysalueelle Youth Eye Complex (119€) ja näitä kahta voi käyttää myös päällekäin.
      Ainoat iS Clinicalin seerumit jotka sopii silmänympärillekin ovat Youth Serum (183€) ja Hydra-Cool Serum (65€).

      Inkeri

      Poista
    2. Vielä vastaus tähän toiseen kysymykseesi. Suosittelen kyllä Super Serumin päälle voidetta ja esimerkiksi ohut Youth Complex (183€) toimii hikisenäkin aikana ihan hyvin. Myös Reparative Moisture Emulsion (109€) on ohut ja hyvin imeytyvä hoitovoide näin helteellä.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:49

    Minulla on vielä hiukan jäljellä Whitenig seerumia maksaläiskiä varten. Voiko tuota Super seerumia käyttää sen kanssa niin, että laittaa toisen aamulla ja toisen illalla? Vai olisiko parempi, että jätän whitenig seerumin syrjään vähäksi aikaa?
    Täytyy vielä sanoa, että tämä whitening on ensimmäinen aine mikä ihan näkyvästi vaalentaa maksaläiskiä eikä yhtään kuivata. Se herättää luottamusta tätä isclinicalia kohtaan, vaikka en ole koskaan aiemmin siitä kuullutkaan. Ritu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käyttää tuo White Lightening Serum Super Serumin parina. Toista käytetään aamulla ja toista illalla eikä ole väliä kumpi menee aamuisin tai kumpi iltaisin. Sitten kun White Lightening Serum loppuu niin jatka aamulla ja illalla tuolla Super Serumilla.
      On parempi käyttää tuo White Lightening Serum kerralla loppuun asti. Jos siinä on vain vähän pohjalla niin se ei kovin hyvin kestä säilytystä ja yleensä se sitten unohtuu ja hyvä tuote menee hukkaan. Tämä pätee myös muihin seerumeihin.

      Inkeri

      Poista