torstai 11. heinäkuuta 2019

Sano hyvästit finneille

Nyt sain meidänkin hyllyihin nämä Dermalogican uutuudet ja olenkin niitä jo odottanut. Olen ehtinyt jo kuulla kollegoilta miten hyviä tuloksia he ovat saaneet, kun ovat myyneet tuotteita jo kolmisen viikkoa.

Age Bright Clearing Serum normalisoi talinerityksen

Amerikkalaiset ovat uutisoineet jo pitkään, että aikuisiällä puhjennut finnireaktio ja jopa acne on lisääntynyt. Itselläni on sama kokemus, tai ainakin yli nelikymppisiä tulee hakemaan apua finneihin entistä enemmän. Nämä kaksi uutuustuotetta tulevat siis todella tarpeeseen. Aikuisiällä tulehdukset ja finnit tarvitsevat erilaista hoitoa kuin teini-iän acne. Rasvaisella iholla syntyy kuollutta solukkoa 5-6 kertaa enemmän kuin kuivalla iholla. Iän lisääntyessä kuolleen solukon irtoaminen hidastuu entisestään ja ihohuokoset tukkeutuvat helposti. Hormonaaliset muutokset muuttavat ihon omaa bakteerikantaa ja tulehdusta aiheuttavat probionibakteeri pääsevät mellastamaan rauhassa. Iän myötä myös tulehdusten jälkeinen hyperpigmentaatio lisääntyy ja tulehdusjäljet paranevat hitaasti. Tämä uusi Age Bright Clearing Serum (65€) taltuttaa tulehdusta aiheuttavia bakteereja ja hillitsee talin eritystä. Age Bright Clearing Serumin sisältämä salisyylihappo on erittäin tehokas ihon uudistaja joka hajoittaa kuolleen solukon nopeasti ja samalla se nopeuttaa finni jälkien parantumista.  Erinomaisen tehokas kotihoito on käyttää iS Clinicalin Active Serumia (89€) aamuisin ja tätä Age Bright Serumia iltaisin. Näiden kahden tehotuotteen yhdistelmällä alkaa tuloksia näkymään parissa viikossa. Dermalogican uutuusseerumi on suunniteltu jo yli kolmekymppiselle iholle ja siinä on myös kosteuttavia vaikutusaineita mukana.
Dermalogican uutuudet tulivat tarpeeseen. Täsmähoitoaine Age Bright 
Spot Fader (43€) on pakattu pitkään tuubiin jonka kärki on levitinlasta. 
 

Age Bright Spot Fader on täsmähoito finneihin

Age Bright Spot Fader (43€)on pakattu kapeaan putkiloon jonka korkkiosa on lastamainen ja siitä voi hoitotiivistettä levittää suoraan näpyille. Tämä täsmähoito yksittäisiin finneihin sopii aivan kaikille myös teini-ikäisille. Kaikkien kenelle tulee yksittäisiä finnejä kannattaa hankkia tämä tuote jolla saa nopeasti apua finneihin ettei ne ehdi tulehtumaan pahemmin. Siinä vaiheessa, kun finni alkaa ilmoitella itsestään voidaan Age Bright Spot Faderilla vielä estää sen syntymistä. Huomasin tuon Spot Faderin olevan aika isossa tuubissa joten se on hyvin riittoisakin. Sitä voi levittää isommallekin alueelle missä on näppyjä ja nopeuttaa niiden parantumista. Tulehduksien ympärille kerääntyy helposti hyperpigmentaatiota ja näyttää siltä ettei jäljet kunnolla parane. Kumpikin näistä uusista Age Bright tuotteista nopeuttaa ihosolukon uudistumista ja poistaa pigmenttikeräytymiä. 
Hoitolassa nämä uutuudet ovat jo ja meille voi poiketa ostoksille. Verkkokauppaan saan ne ensi viikon alkupuolella. Meidän ”nettipäällikkö” Annukka on lomamatkalla Euroopassa ja hän lomailun ohessa päivittää tuota verkkokauppaa. Jos haluatte tehdä tilauksen näistä tuotteista heti niin laittakaa siitä sähköpostia. Voin laittaa teille laskun sähköpostilla ja lähettää tuotteet heti niin ne ovat jo ensi viikon alkupuolella käytössäsi. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:55

    Olen jo käyttänyt Age Bright juttuja pari viikkoa ja olen tosi vakuuttunut niiden tehosta. Olen kohta nelikymppinen, mutta leuka kukkii kuin pikkulikalla. Ekan kerran olen saanut apua kosmetiikasta. Iho parani paljon, kun siirryin Dermalogicaan ja nyt tämä seerumi on jo selvästi auttanut. Kiitos hyvästä blogista ja ohjeista ja kiitän myös omaa kosmetologiani tällä Kokkolassa joka tekee ihanan kasvohoidon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun kerroit. Olen tätä samaa kuullut toisilta kosmetologeiltakin. Uutuudet tuli myyntiin juhannuksen tienoilla, mutta olin silloin lomalla ja meille ne tulivat vasta nyt. Kollegat kertoo, että yksittäinen finni paranee parissa päivässä täysin, kun laittaa Age Bright Spot Faderia useamman kerran päivän aikana.

      Inkeri

      Poista