maanantai 15. heinäkuuta 2019

Tähtitarjouksena Super Serum

TÄHTITARJOUKSENA ON iS CLINICALIN SUPER SERUM ”ryppytippa” NYT 15 ml 89 €  (norm. 109 €) ja 30ml 145 € (norm.175 €). Saat kaupan päälle matkakokoisen Dermalogican Daily Microfoliant kuorinnan jonka käyttö lisää huomattavasti seerumien imeytymistä. Tuote riittää 15-20 kuorintaan ja sen arvo on 16 €.


Kiinteyttävä ryppytippa!

iS Clinicalin Super Serum on todella tehokas ihon siloittaja ja tasoittaja. Mitään vastaavaa en ole koskaan ennen kokeillut ja jo viikossa alkaa näkymään tuloksia. Super Serum on iS Clinicalin seerumeista se joka eniten palauttaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Samalla se kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Super Serum sopii kaikille yli kolmekymppisille, mutta myös nuoremmille jotka ovat paljon auringossa ja iho kärsii uv-säteilyn vuoksi.  Tämä seerumi sisältää L-askorbiinihappoa joka on siten käsitelty, että se vapauttaa c-vitamiinia kaksitoistatuntia. Näin c-vitamiini pysyy aktiivisena koko vaikutusajan. L-askorbiinihappo on antioxidantti joka vähentää uv-säteilyn haittavaikutuksia. Se stimuloi myös kollageenisynteesiä mikä on ihon kimmoisuuden rakentaja. iS Clinicalin kehittämä kupari tripeptidi-1 on kliinisesti testattu ja se todistettavasti vahvistaa kollageenia ja lisää ihon joustavuutta. Pantoteenihappo eli B5-vitamiini vahvistaa ohutta vanhenevaa ihoa ja siloittaa ja pehmentää ihon pintaa. Super Serum on paras valinta tähän vuoden aikaan jolloin kaikilla on jonkin verran uv-säteilyn aiheuttamaa rasitusta ihollaan.

Super Serum nopeuttaa haavojen parantumista

Super Serumin kollageenia stimuloiva vaikutus on niin suuri, että sen avulla haavat ja ihon rikkoutumat paranee nopeammin. Tämän näin ihan konkreettisesti viime syksynä, kun äidiltäni leikattiin poskesta uv-säteilyn aiheuttamaa solumuutosta. Leikkaushaava kulkee silmäkulmasta suupieleen eli on erittäin näkyvä. Heti, kun tikit otettiin pois hän laittoi Super Serumia aamulla ja illalla. Jopa leikannut plastiikkakirurgi hämmästeli nopeaa parantumista ja haavasta jäi hyvin vähän näkyvää jälkeä. Yli viisikymppisellä Super Serum voi olla käytössä jatkuvasti yötippana ja sen rinnalla voi vaihdella muita seerumeja päiväseerumiksi. Tuo 15 ml pullo riittää noin 6 viikkoa, kun sitä käytetään aamulla ja illalla. Isompi 30 ml pakkaus riittää lähes kolme kuukautta eli lokakuulle asti, kun on muutenkin aika vaihtaa tuotteet talvea varten. Tähtitarjous on voimassa 28.7 asti. 

1 kommentti:

  1. Anonyymi20:41

    Minullakin on kokemus tuon superseerumin vaikutuksesta arpiin. Kaaduin pahasti talvella ja leuka ja ylihuuli meni rikki ja tikkejä oli parikymmentä. Oma kosmetologini Jyväskylästä neuvoi superseerumin ja ihmetellä täytyy miten nopeasti jäljet parani. Luulin jo olevani lopun ikää ristihuulinen jänis, mutta nyt ei jälkijä edes näy.
    Terttu

    VastaaPoista