lauantai 13. heinäkuuta 2019

Mihin tarvitaan seerumeita?

Uuden asiakkaan kohdalla kotihoitotuotteet käydään kunnolla läpi ja perustellaan miksi tuotteita käytetään. Yleisin kysymys on miksi seerumia pitää käyttää ja onko pakko laittaa sen päälle vielä voidetta?


Seerumit vaikuttaa syvemmälle

Tehokkaassa ihonhoidossa jonka tarkoituksena on muuttaa ihon tilannetta tai parantaa ongelmia tarvitaan välttämättä seerumia. Pelkän voiteen raaka-aineet eivät riitä tekemään muutoksia ihon tilanteessa. Seerumit imeytyvät huomattavasti syvemmälle kuin voiteet. Niissä on niin sanottuja kuljettaja-aineita liposomeja, mikrosomeja ja niosomeja jotka vievät raaka-aineet ihon pintakerroksen ohi ja vapauttaa ne vasta syvemmissä iho kerroksissa. Yhteen voiteeseen ei millään saada niin paljon tehokkaita raaka-aineita, että sillä pelkästään saadaan iho kuntoon. Kuitenkin voidetta ehdottomasti tarvitaan hoitamaan ja suojaamaan ihon pintakerrosta. Voiteiden suojaavuudella on todella tärkeä merkitys ettei ympäristösaasteet, uv-säteily tai lika ei pääse imeytymään ihoon. Seerumeja ei kannata käyttää ilman voidetta, koska iho jää suojattomaksi ja seeruminkin vaikutus vähenee. Silloin, kun pitää valita vain yksi tuote se on ilman muuta voide. Voiteita voi käyttää ilman seerumeita, mutta ei päinvastoin. Seerumin ja voiteen yhdistetty teho on todella suuri ja sillä tavoin saadaan hoidettua jo iho-ongelmiakin.

iS Clinicalin seerumit ovat ylivoimaisia

Sen jälkeen, kun saimme myyntiin iS Clinicalin tuotteet on seerumivalikoimamme muuttunut oleellisesti. iS Clinicalin seerumien vaikutusaine pitoisuus on kolmin kertainen verrattuna muihin kosmetiikka sarjoihin. Siksi ne on pakattu lasipulloihin, että nuo hienot raaka-aineet säilyvät pullon loppuun saakka. iS Clinicalin Pro-Heal Serum (109€) on osoittautunut ainutlaatuiseksi tuotteeksi joka rauhoittaa couperosaa ja punoittelua ja myös ruusufinnistä kärsivät ovat saaneet sillä hyviä tuloksia. Ei ole mitenkään välttämätöntä, että seerumien päälle laitetaan juuri saman sarjan voidetta, mutta voiteen pitää olla todella laadukas. Esimerkiksi Pro-Heal Serumin päälle voi hyvin laittaa Dermalogican Calm Water Gelin (48€) joka kosteuttaa ja rauhoittaa. Dermalogican seerumeista öljymäiset tuotteet ovat myös hyvin tehokkaita varsinkin kuivassa talvisäässä. Phyto Replenish Oil (78€) on erinomainen vahvistamaan ohutta ja kuivaa ihoa ja se antaa hyvän suojan ilmaston vaikutuksia vastaan. Barrier Defece Booster (75€) toimii hyvin ärtyneellä atooppisella iholla joka tarvitsee rauhoittamista. Hyvä yhdistelmä on käyttää iS Clinicalin Pro-Heal Serumia yöksi ja Dermalogican Barrier Defence Boosteria päiväksi. Itse en ole ollut pariin kymmeneen vuoteen ilman seerumeja ja suosittelen niitä kaikille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti