sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Pigmentti kerääntyy finnien ympärille

Näin kesällä olette varmaan huomanneet, että finnien ja tulehduksien jäljet kestää parantua pidempään  kuin talvella. Tämä johtuu siitä, että rikkoutuneeseen ihoon uv-säteily kasaa pigmenttiläiskää jotka erottuvat pitkään muusta ihosta.

White Lightening Serum auttaa

Mitä enemmän puristelee finnejä ja rikkoo ihoa sitä enemmän kasautuu pigmenttiä parantumisjälkiin. Pigmentti voi olla sinipunaista tai punaisen ruskeaa ja niistä ei tule ajatelleeksi kyseen olevan pigmenttiläiskästä. Kesällä vaivanneet finnit jäävät näkyviin pitkälle syksyyn juuri tuon pigmentin takia. iS Clinicalilla on loistavat seerumit  joilla saa aikaan selkeää muutosta ihon tilanteessa. Olen nyt kevään aikana nähnyt useammalla sekaihoisella asiakkaalla miten hyvin Active Serum (89€) rauhoittaa talin eritystä ja vähentää finnien syntymistä. Sen ihoa uudistavan vaikutuksen ansiosta tulehdukset paranevat nopeammin ja häipyvät näkyvistä ellei niihin sitten tule pigmenttihäiriötä. On hienoa huomata, että Active Serum todella parantaa rasvaisen ihon ongelmia ja saa aikaan näkyviä muutoksia. Tärkeää on myös suojata iho hyvin uv-säteilyltä esimerkiksi iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€)päivävoiteella. Hyvä seerumi Active Serumin rinnalle on White Lightening Serum (99€)joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja hajoittaa tummaa pigmenttikeräytymää. 

Kuorinta nopeuttaa finnien parantumista

Erinomainen kotihoito epäpuhtaalle iholle on Active Serum päiväksi ja White Lightening Serum yöksi. Nämä voi käyttää myös päinvastoin, koska ei ole merkitystä kumpi laitetaan aamulla ja kumpi illalla. Ihon puhdistamiseen parasta on iS Clinicalin Cleansing Complex (52€) joka kuorii aivan kevyesti. Sen kanssa voi vuorotellen käyttää tehokkaammin kuorivaa puhdistusainetta Honey Warming Cleanseria (52€). Erittäin hyvä lisä rauhoittamaan epäpuhtauksia ja nopeuttamaan ihon parantumista ovat Daily Resurfacer (75€) hoitotassut. Niitä voi näin kesällä käyttää ihan joka ilta ensimmäisenä puhtaalle iholle ja siihen päälle tuo seerumi. Daily Resurfacerin uudistava, kuoriva ja kosteuttava vaikutus nopeuttaa myös parantumisjälkien häipymistä ja ihon väri kirkastuu ja tasoittuu. Kannattaa kokeilla tätä tehohoitoa niin finneistä pääsee nopeammin eroon. 


1 kommentti:

  1. Anonyymi22:57

    Minusta myös active seerum vaalentaa maksaläiskiä. Leuassa on kait niitä finnien jälkiä mistä kirjoitat mut poskipäissä on selvät maksaläiskät. Active serum on ollut nyt kuukauden käytössä ja poskipäiden tummuus on vähentynyt puoleen. Onneksi finnitkin on rauhoittuneet.

    VastaaPoista