tiistai 23. heinäkuuta 2019

iS Clinicin voiteet

Kerron nyt iS Clinicin voiteista mitä on huomattavasti vähemmän kuin Dermalogicassa. Yleensä onkin tarkoitus, että iS Clinicalin voiteen alle laitetaan seerumi joka on tehokas täsmähoito. Seerumien avulla saa todella tehokkaan kotihoidon kaikkiin iho-ongelmiin.

Reparative Moisture Emulsion on kesän suosikkivoide

REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€) kohdalla voin sanoa, että se on tehokkaimpia voiteita mitä olen koskaan kokeillut. Tarkoitus on, että senkin alle laitetaan ihotyypin mukainen seerumi, mutta en pidä sitä mitenkään välttämättömänä. Silloin, kun haluaa vain yhden tuotteen jota voi käyttää aina se on ilman muuta Reparative Moisture Emulsion. Se sopii yö-ja päivävoiteeksi ja meikinalusvoiteeksi kaikille ihotyypeille. Mikään nuorisovoide se ei ole, koska siinä on paljon ihoa kiinteyttäviä ja korjaavia raaka-aineita. Yli viisikymppisille se on ihanteellinen meikinalusvoide, koska se jättää kiinteän ja silkinpehmeän vaikutuksen iholle. Se on myös todella hyvin imeytyvä joten helteilläkin meikki pysyy mattapintaisena. Näin kesäaikaan Reparative Moisture Emulsion on erityisen suositeltava, koska siinä on runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn haittavaikutuksia ihossa. Tässä voiteessa on myös iS Clinicalin kehittämä entsyymiseos joka erityisesti vaikuttaa kollageenisynteesiin. Nyt tarjouksessa oleva SUPER SERUM NYT 89€ (107€) on erinomainen pari tälle voiteelle, koska kumpikin vahvistaa kimmosäikeitä ja parantaa ihon kiinteyttä.
Reparative Moisture Emulsion on pumppupullossa.



Hydra-Cool Serumia voi käyttää myös voiteen tavoin

Suomessa Hydra-Cool Serumia (15 ml 65€ ja 30 ml 109€) käytetään eniten seerumin tap voiteen alla. Amerikassa sitä käytetään enemmän kosteusvoiteena yöksi ja päiväksi. Tietysti aurinkoisessa Kaliforniassa se riittääkin läpi vuoden yksinäänkin, mutta Suomen talvessa se ei toimi. Kuitenkin tähän aikaan vuodesta se on ihanteellinen kosteusvoide meilläkin. Hydra-Cool Serum on täysin erilainen kuin Dermalogican SKIN HYDRATING BOOSTER (69€) joka on hyvin ohut lähes vesimäinen geeli. Se on ollut tähän asti meidän kosteuttavin voide kunnes tuli tämä Hydra-Cool Serum joka nosti kosteuttavan vaikutuksen ihan uudelle tasolle. Hydra-Cool Serum on täyteläinen geeli joten sitä on helppo käyttää voiteen tapaan. Se on pakattu pipettipulloon niin kuin kaikki iS Clinicalin seerumit ja sitä ei tarvitse kuin 3-5 tippaa kerralla, vaikka sitä käyttää voiteen tavoin. Hydra-Cool Serum tuntuu ihanan viilentävältä ja rauhoittavalta jo levitettäessä. Se sisältää 25% hyaluronihappoa joka on suurin määrä mitä olen koskaan kuullut yhdessä tuotteessa olevan. Hyaluronihappo on paras raaka-aine kosteuttamaan ihoa. Hydra-Cool Serumissa on myös B5-
vitamiinia 5,5% ja se elvyttää solujen aineenvaihduntaa ja hidastaa ihon vanhenemista. Rasvapelkoisille Hydra-Cool Serum on täydellinen kosteusvoide, koska siinä ei ole tippaakaan rasvaa. 

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostavia koostumuksia näissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa nuo raaka-ainepitoisuudet ovat todella suuria. Harmittelen etten ole aikaisemmin kirjoittanut tästä Hydra-Cool Serumin käytöstä kosteusvoiteena. Näin helteellä se olisi hyvä ihan kaikille ja tekee ihanan viileän tuntee levitettäessä.
      Toivotaan, että helteet jatkuu ja mahdollisimman moni hyötyisi Hydra-Cool Serumista.

      Inkeri

      Poista