maanantai 1. heinäkuuta 2019

Tähtitarjouksena White Lightening Serum pakkaus

Seuraavan kahden viikon ajan on TÄHTITARJOUKSENA White Lightening Serum  NYT 79€ (110€) ihon väriä kirkastava tehotiiviste. Saat nyt iS Clinicalin hoitotuotepaketin tyylikkääseen meikkipussiin pakattuna jossa on myös pienet koot uv-suojallisista voiteista ja White Lightening Complex hoitovoiteesta. Tarjous voimassa 14.7. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää, ole siis nopea!




Kaikkien iho kaipaa kirkastusta

Ensisijaisesti White Lightening Serum on tarkoitettu vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon väriä, mutta sen kirkastavaa vaikutusta tarvitsee kaikkien iho. Harvoilla yli nelikymppisillä tulee tasaista rusketusta, koska estrogeenin taso jo heittelee ja se taas vaikuttaa pigmentin muodostumiseen. Vanhemmiten iho alkaa loppukesästä olemaan enemmän kirjava kuin päivettynyt. White Lightening Serumia käytetään 3-4 tippaa aamulla ja illalla puhtaalle iholle. Sen päälle levitetään aamuisin Eclipse sk 50 ja näitä matkakokoja paketissa on kaksi kappaletta. Näiden päälle voi hyvin tehdä meikin, koska kumpikin tuote imeytyy hyvin. Iltaisin seerumin päälle levitetään White Lightening Complex hoitovoide jota pakkauksessa on yksi matkakoko. Tämän pakkauksen tuotteilla pystyy tekemään kirkastavan tehohoidon noin 3-4 viikon ajan ja jatkamaan sitä seerumilla toiset neljä viikkoa. 
White Lightening Serum on hyvin tehokas antioxidanttipitoinen seerumi ja se voi levitettäessä hiukan kihelmöidä, mutta se menee pian ohitse. Yleensä muutaman päivän käytön jälkeen iho tottuu seerumiin ja kihelmöintiä ei enää tule. White Lightening Serum korjaa myös uv-säteilyn aiheuttamaa ihosolukon vanhenemisreaktiota ja vähentää solumuutosten mahdollisuutta. Pakkauksessa oleva White Lightening Serum on 15 ml pipettipullo jota käytetään aamulla ja illalla ja se riittää noin 6-8 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti