sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Tähtitarjous kaikille ihotyypeille

Tämän hetken TÄHTITARJOUS on WHITE LIGHTENING SERUM pakkaus 75€ (110€). Sain pienen erän näitä edullisia pakkauksia ja ne eivät ole olleet aikaisemmin myynnissä. Pakkauksia on määrätty erä joten kannattaa olla nopea ettei ne lopu kesken. Niitä ei ole mahdollisuus saada enää lisää.

Kaikki haluaa hehkeän ja tasaisen ihon

Tämä  Tähtitarjous on kauniiseen meikkipussiin pakattuna kuukauden tehohoitotuotteet mitkä kirkastavat ja tasoittavat ihon väriä. Suosittelen tätä pakettia ihan kaikille yli nelikymppisille. Iän myötä lähes kaikkien iholle tulee kirjavuutta eikä rusketuksesta tule tasaista. Minua aina ihmetyttää miten ihmiset pitävät ihoaan kauniin ruskettuneena, kun minusta se on kirjava ja läiskikäs. Siinä vaiheessa, kun estrogeenin tuotanto alkaa vähenemään eli noin nelikymppisenä pigmenttisolut eivät enää levity tasaisesti ja ihosta tulee kirjava. Juuri tätä kirjavuutta tasoittamaan ovat tämän pakkauksen tuotteet tarkoitettu. Myös voimakkaita pigmenttiläiskiä saa tasoitettua White Lightening Serumilla. Uv-säteily tuottaa iholle paksumman kerroksen kuollutta solukkoa mikä yleensä näkyy ihon harmautena ja jopa hilseilynä. White Lightening Serum auttaa ihosoluja uudistumaan ja tuo kuollut solukko vähenee ja iho näyttää paljon heleämmältä. 

Täydellinen hoitopakkaus

Tähän hopean väriseen meikkipussiin on pakattu kaikki mitä iho tarvitsee ja ne riittävät 4-8 viikkoa. Tämä White Lightening Serum on se varsinainen tehoaine ja sitä voi käyttää aamulla ja illalla. 
Silloin, kun haluaa vain tasoittaa ja heleyttää ihon väriä sitä voi laittaa pelkästään yöksi. Tuo White Lightening Serum on normaalikokoinen ja riittää noin 6-8 viikkoa sen mukaan käyttääkö sitä kerran 
vai kaksi päivässä. Iltaisin seerumin päälle levitetään pakkauksessa oleva White Lightening Complex joka on kevyt yövoide tasoittamaan ihon väriä. Tuo yövoide pakkaus riittää 2-3 viikkoa. Päiväksi pakkauksessa on kaksi matkakokoista Exlipse sk 50 ja ne riittävät kuukaudeksi. On erittäin tärkeää, että iho suojataan hyvin auringolta ettei kirjavuus jatkuvasti lisäänny. Pakkauksessa on myös kuukauden riittävä matkakoko Cleansing Complexista joka jo ihan yksinäänkin kirkastaa ihon väriä ja uudistaa solukkoa. Nämä tuotteet ehkäisevät ja korjaavat myös uv-säteilyn haittoja ihosolukossa ja vahvistavat kollageenisynteesiä joka pitää ihon kimmoisana. Tämä pakkaus on erinomainen kasvohoidon jälkeen, koska hoidon jälkeen kotihoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat huomattavasti paremmin. Samoin tämä hoitosysteemi on paljon tehokkaampi kuin pelkästään seerumin käyttö, koska kaikki tuotteet tukevat toistensa vaikutuksia. Tähtitarjous on voimassa 14.7-19 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti