maanantai 29. heinäkuuta 2019

Tähtitarjouksena Youth Complex

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin YOUTH COMPLEX NYT 153€ norm.183€ kiinteyttävä seerumivoide. Saat kaupan päälle pikkukoon iS Clinicalin Neck Perfect Complexista. Arvo 16€.




Youth-linja on iS Clinicalin tähtituote

Youth hoitolinjassa on neljä tuotetta joiden tehokkuus on aivan poikkeuksellinen. Suosituin niistä on Youth Eye Complex (119€) joka on iS Clinicalin eniten myyty tuote. Tämä Youth Complex toimii hoitovoiteena aivan kaikille ihotyypeille tähän vuoden aikaan. Mikään nuorisotuote se ei ole, mutta sopii yli kolmekymppiselle ensimmäiseksi elvyttäväksi tuotteeksi. Youth Complex käy yöksi ja päiväksi ja se toimii myös meikin alla. Youth Complex on todella kosteuttava ja se sisältääkin hyaluronihappoa 15%. Hyaluronihappo on kaikista kosteuttavin raaka-aine mitä kosmetiikassa tunnetaan ja sitähän käytetään myös täyteainepistoksissa. Viisitoista prosenttia on aivan huikea pitoisuus ja sellaista ei muista sarjoista löydy. Youth Complex sisältää myös iS Clinicalin kehittämän entsyymiyhdisteen joka tehostaa ihon kollageenisynteesiä ja parantaa ihon kimmoisuutta. Youth Complex on ohut ja nopeasti imeytyvä maitomainen voide ja se sopii myös rasvoittuvalle ikääntyvälle iholle. Voide on pakattu pumppupulloon ja se riittää käytössä 6-8 viikkoa. Youth Complex on täydellinen minimalistin tuote, koska sen lisäksi tarvitsee vain puhdistusaineen ja silmänympärysvoiteen. 

Iho tarvitsee korjaavia tuotteita auringon jälkeen

Kesä alkaa olla jo yli puolen välin ja aika monella on kesäloma jo ohitse. Onneksi heinäkuussa oli aurinkoa ja lämpöä riittävästi ja alkukesäkin oli ihan mukava. Suomalainen nauttii valosta ja auringosta ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Ainoa haitta on uv-säteilyn ihoa sairastuttava ja vanhentava vaikutus. Loppupuolella kesää kannattaa panostaa auringon haittoja korjaaviin ihonhoitotuotteisiin. Auringon vahingoittava vaikutus ei ihossa näy juuri nyt, mutta yli viisikymppisenä kaikki tulee näkyviin. Kaikista suurin kosmetiikan vanhentumista ennalta ehkäisevä vaikutus on juuri nämä uv-säteilyn vaikutuksia korjaavat tuotteet. Youth Complex on ehdottomasti paras ja helppokäyttöisin valinta vähentää jälkikäteen auringon haittoja. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:36

    Sopiiko tämä youth complex meikin alle? Käytän derman primeriä ja haluaisin voiteen mikä toimii sen alla.

    VastaaPoista
  2. Anteeksi, että jouduit odottamaan vastaustani. Nyt, kun monilla on kesäloma ohitse ja he palailevat työhön niin meillä alkaa olemaan kiirusta.
    Youth Complex sopii ihan erinomaisesti meikin alle ja sen päälle primerit levittyy hyvin. Ellei käytä primereitä voi Youth Complexin päälle laittaa, vaikka Natural Mineral Foundation (65€) jauhemeikin YB:ltä. Youth Complex on sen verran ohut, että meikki pysyy kiiltämättömänä koko päivän.

    Inkeri

    VastaaPoista