tiistai 10. syyskuuta 2019

Dermalogican ”perusvoiteet”

Dermalogicalla on kolme voidetta joita voi soveltaa mihin tahansa kotihoito-ohjelmaan ja jokainen ihotyyppi löytää niistä mieleisen. Nämä ovat ACTIVE MOIST (58€) SKIN SMOOTHING CREAM (65€) ja INTENSIVE MOISTURE BALANCE (75€).

Hyvin imeytyvät kosteusvoiteet

Nämä kolme Dermalogican voidetta sopivat sekä yö-että päivävoiteena ja niitä voi sanoa 24-tunnin voiteiksi. Aurinkosuojaa niissä ei ole vaan se pitää tulla meikistä, tai muusta voiteesta. Joskus asiakkaat ihmettelevät miksi ei kaikissa voiteissa ole aurinkosuojaa. Voiteet joita käytetään myös yövoiteina eivät sisällä uv-suojaa, koska se on tarpeeton. Eikä ole järkevää kuormittaa ihoa kemikaaleilla ja suoja-aineilla yölläkin, jos niitä ei tarvita. Nämä kaikki kolme Dermalogican voidetta ovat kaikki ohuita ja hyvin imeytyviä ja sopivat myös meikin alle. Active Moist on näistä kaikista kevyin eikä se sisällä yhtään rasvaa ja myös nuoret voivat käyttää tätä voidetta. Pintakuivalle rasvaiselle iholle Active Moist on oikein hyvä valinta. Skin Smoothing Cream eli kosmetologien nimittämä skinnari on keskitäyteläinen näistä kolmesta. Se sisältää runsaasti vitamiineja ja on hiukan täyteläisemmän suojaava, mutta ei missään tapauksessa rasvainen. Kaikki perinteisesti öljymäiset raaka-aineet pilkotaan bioteknisesti niin pieneksi ettei ne ole enää öljyjä vaan vesiliukoisia kosteuttavia aineita. Yleensä nuoret atoopikot tykkäävät Skin Smoothing Creamista ja vanhenevalle rasvaiselle iholle se toimii oikein hyvin.

Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance ovat 
hiukan uudistuneet koostumukseltaan ja pakkauksetkin ovat erilaiset.

Intensive Moisture Balance on suosikki

Meillä suosituin näistä voiteista on Intensive Moisture Balance joka on täyteläisin näistä kolmesta voiteesta. Sekin on todella ohutta ja hyvin imeytyvää kosteusvoidetta. Muissa Suomen hoitoloissa tuo Skin Smoothing Cream on eniten myyty voide, mutta meillä se on tämä Intensive Moisture Balance. Se kertoo meidän asiakkaiden ikärakenteesta. Meillä käy eniten jo nelikymppiset juhlineet naiset ja he tarvitsevat jo täyteläisempää kosteutta. Näistä kaikista voiteista saa tehokkaan täsmätuotteen käyttämällä niiden alla jotain seerumia. iS Clinicalin seerumit toimivat oikein hyvin yhteen näiden
voiteiden kanssa. Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance ovat vuoden alussa uudistuneet entistä paremmiksi. Mitenkään suuresti ne eivät eroa entisestä, mutta pakkauksetkin ovat nyt erinäköiset ja eri värityksellä. Tämän Intensive Moisture Balance voiteen kaveriksi tuli ihan uusi Intensive Moisture Cleanser puhdistusmaito. Sitä emme ottaneet edes myyntiin, koska se oli meistä epämiellyttävän täyteläinen ja huonosti veteen liukeneva. Tietysti tilaamme sitäkin asiakasta varten, jos joku sitä haluaa. 

4 kommenttia:

 1. "Meillä käy eniten jo nelikymppiset juhlineet naiset ja he tarvitsevat jo täyteläisempää kosteutta."

  En tajunnut tuota juhlineet osiota tekstistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitan yli nelikymppisiä naisia. He ovat jo nelikymppisensä juhlineet ja yleensä iho tarvitsee enemmän hoitoa ja kosteutta.
   Olen pahoillani, että en aina osaa kirjoittaa kieliopillisesti oikein. Minun pitäisi myös pysähtyä enemmän miettimään miten lukijat asian ymmärtävät.


   Inkeri

   Poista
  2. Aa okei mä luulin et kirjoitit, jostain krapula/juhlinta tai jostain tuhkimotipoista...asiasta ja en vaan tajunnut tekstiä, niinkuin tarkoitit (et yli 40v...).

   Poista
  3. Varmaan olisi ollut selkeämpää, jos olisin kirjoittanut, että nelikymppisensä juhlineet. Itse ei aina huomaa miten lukija voi asian ymmärtää. Tuskin olet ainoa joka käsitti asian noin:)

   Inkeri

   Poista